Fransiz gazetesinin haberine gore KIBRIS Avrupanin en bozuk yeri. Bu bir gercek fakat haber saygin bir Fransiz gazetesinden cikinca insan daha bir itibar ediyor. Artik Avrupa nin fuhus ve kumar yuvasi olarak kabul ettigi Kibris ta kotu yollara dusmeyerek ahlakli bir fert olmak Turkiye den gelmis ogrenciler icin gittikce zorlasiyor.
Turkiye den gelen ogrencilere yardimci olmak onlarin degerlerini korumasini saglamak derneklerinde manevi havayi olusturmak icin KIBRIS ta yillar once ESKAD kuruldu.
Tam olarak acilimi Evrensel Sevgi ve Kardeslik Dernegi olan bu dernek ogrencilere tum hizmetleri ucretsiz olarak sunuyor. Turkiye den gelen ogrenciler karsilaniyor ihtiyaclari gideriliyor evlerinde misafir ediliyor ve kendilerine kalabilecekleri yerler hakkinda yardimci olunuyor. Tamamen ogrencinin istegine gore hareket ediliyor ve ihtiyaclari gideriliyor. Ozellikle yeni gelen ogrenciler icin buyuk bir nimet olan ESKAD dan hepimiz yararlanalim. Bayramlarda burda kalan ogrenciler icin geziler yemekler sene sonu gezileri her Cumartesi aksami Turkiyeden getirilen eski siyasetciler gazeteciler ogretim kurumlari yoneticilerinin sohbetleri ve hemen arkasindan yapilan ikramlar bambaska bir hava icerisinde geciyor.
Genel merkezi Lefkosa terminal arkasinda Fistik net in ustunde olan ESKAD ayrica Magosa Lefke Girne de de ogrencilerin hizmetinde. ESKAD la tanisinca kendini rahat hissediyor ogrenci. kendinizi rahat hissedebilmeniz icin de ESKAD i tanittim umarim hepiniz yararlanirsiniz.
birader sen rüya mı görüyon yoksa öğrencilerin beyinlerini mi yıkamaya çalışıyon? şimdi ben burda eskad'ın öğrencilere ne maksatla yaklaşmak istediğini anlatırsam hiç hoş olmaz.ben o camianın içinde olmasam da çok yakınındayım.benden öğrenci arkadaşlara uyarması !!!
"HONOR" demiş ki:
birader sen rüya mı görüyon yoksa öğrencilerin beyinlerini mi yıkamaya çalışıyon? şimdi ben burda eskad'ın öğrencilere ne maksatla yaklaşmak istediğini anlatırsam hiç hoş olmaz.ben o camianın içinde olmasam da çok yakınındayım.benden öğrenci arkadaşlara uyarması !!!
senin gibi kirli beyine sahip sahislarin beyinlerinin yikanmasi sart. bi guzel temizlenmelisiniz. eskad in icinde degilsen eskad in ogrencilere ne maksatla yaklastigini nerden bileceksin?
sizin gibiler icin bir dernek hangi ozelliklere sahip olursa olsun islami kimlik tasiyorsa o dernek kotudur o dernek ogrencilerin beyinlerini yikiyor o dernek ogrencileri mahveder yok soyle yok boyle gibi beyin ozurluler gibi soylemlerde bulunmayin.
dostum kimseyi kandırmayalım,bu kadar telaş yapman ve kızman yersiz,benim oda arkadaşım bir bölümün eskad başkanı zaten,işte sana söliyim bu kadar yakınım ve olup bitenleri görüyorum,bana masal anlatma!!!
ve o arkadaşla aramızda çok iyi ve iyi anlaşıyoruz,ama dediğim gibi kıbrıs'ta oynanan oyunlardan bıktık ve artık yeter diyoruz...
ve ayrıyeten biz böyle şöyleri islami olduğu için değil,sizin gibilerin islamiyeti ve dini siyasete alet ettiği için sevmiyoruz.İslamiyeti kötü amaçlarla kullanıyorsunuz.Bu gayet ortada.Başörtüsü ve türbanı da siyasi bir simge haline getirmeniz de bunların en büyük göstergesi ve bu en büyük hatanızdı zaten,şimdi de o hatayı düzeltemiyorsunuz zaten.Yoksa kimsenin başörtüsüne diyecek birşeyi yok.İsteyen istediği kıyafeti giymekte serbest zaten.Neyse konu nerden nereye geldi.Kısacası sevgi ve kardeşlik adı altında gençleri kandırıp dini de alet ederek ülkeyi parçalamaya çalışmayalım.Bunun örnekleri geçmişte görüldü ve hepsi hüsran boşuna uğraşmayın.Bu ülkede Atatürk Milliyetçisi ordu ve asker varken bu işlerle boşu boşuna uğraşmayın,hayal dünyasından uzaklaşın biraz...
mrb arkadaşlar bende kıbrısta okuyorum...yıllarca türkiyede hizmet evlerinde kaldım sizde biliyorsunuzdur belki az çok o evleri....çok ekmeklerini yedim üzerimde büyük hakları var allah hepsinden razı olsun...şimdi honor kardeşim bak bende daha hiç gitmedim eskada ama giden arkadaşlarım var senin oda arkadaşın o eskadın başkanı nasıl bi insan bilemem ama sen bunu şimdi beyin yıkama bilmem ne yapma olarak algılama hepimiz ortalama 20 yaşında insanlarız,kimse kimsenin beynini yıkayamaz ona gücü yetmez kardeşim insanın içinde olacak bikere...eskad'tanda allah razı olsun sen her ne kadar beğenmesende kendi imkanları doğrultusunda bişiler yapmaya çalışıyolar....ama benim gördüğüm ve duyduğum tabi bu eskaddaki herkes için değil oraya gidiyorlar ama bazı şeylerin farkında değiller kendileri diğerlerne bitakım şeylerde örnek olacakları yerine kendilerini diğerlerine benziyor ve honor arkadaşımında düşündüğü gibi oraya gitmeyenlerden bi farkı kalmıyor...hepimiz biliyoruz fransız gazetesinin bunu yazmasada biliyorduk zaten kıbrıs elden gitmiş bikere fuhuş kumar almış başını gitmiş....bu ortamda kötü huylarımızdan vazgeçebilirsek ne mutlu bize ama bakıncada hiçkimsenin vazgeçeceğini sanmıyorum şu an herkese hayat o kadar tozpembeki...ama yazık diyorum inş.hep böle gitmez herkesin aklı başına gelir...ben çok konuştum hadi kendinize iii bakın
dostum sen öyle diyosun da insan farkında olmadan beyni yıkanıyo, tabi kendini bunların dışında tutan insanlar da var,onları buradan tebrik etmek istiyorum...
ya kardeşim beyin nasıl yıkanır!!!!!!!kocaman adamlarız ya dinimizin öngördüğü şeyleri yapmak(onları yapmamızı istemeleri)beyin yıkamaksa eğer evet beyin yıkıyorlar...keşke herkesin beynini yıkasalar...etrafına bi bak ya ne kadar amaçsız ve lüzumsuz insan var ben bazılarını gördükçe yemin ederim kendimden utanıyorum
dostum burda konu din değil, neden anlamak istemiyonuz,dine dicek bişeyimiz yok,herkesin kendi vicdanına kalmış birşey.dini siyasete alet etmelerini ben yanlış buluyorum,sen yok desen de ben yanı başımda görüyorum,anlatmanıza gerek yok...