maltada okuyan arkadaşlardan bana ordaki unv. hakkında bilgi verebilecek olan varsa çok sevinirim...
Ben aynı yönde birilerinin görüşlerini bekliyorum kimse bilgi vermiyo kafayı yiycem biri yardım etsin su malta hakkında
ya iyimisiniz siz? malta'da üniv.?? illa avrupa birliğine yeni girdi diye burda üniv. okumak mantıklımı?? malta hakkında ne biliyorsunuz ve neden maltada üniv. düşünüyorsunuz??
Malta'da üniv.teymiş, nerden çıktı bu malta????, ufacık bi adadan bahsediyoruz, + çoğunluğu fakir!!, az bir kısmı çok zengin olan, eğitimde geri kalmış arap italyan aksanlı konuşan bir millet, ONLAR DA TÜRKLER GELSİNDE İYİ BİR ÜNİVERSİTE EĞİTİMİ VERELİM DİYORLARDI!!!
oranın üniversitesinde maltaca veya arap aksanlı ingilizceyle ne eğitimi alacaksınız?
ne bu malta sevdası yaaa. dil okulu için maltaya gidilir, üniv. için kafanızı boş şeylere yormayın, ufacık adada ne üniv. eğitimi bekliyorsunuz!!
tanıa egıtımın ıı oldugu soylendı bana o yuzden tercıh edıyorum pekı sen sole nereye gıtmek egıtımın ıı ve malıyet olarak dusuk bı yer sole ole bı yer varsa gıdelım benı ıcın malıyet fazla olmaması lazım o yuzden maltayı tercıh dıyorum hemde tanınıyor olması benı daha fazla cektı acıkcası cevabını beklıyorum
zembille.. maltada dil eğitimi iyi olabilir, her açıdan ama üniversite çok ayrı bir konu. tek üniv.leri var ve ufacık bir yer yani ben açıkçası tavsiye etmem, avusturyada ünivler gayet ucuz 750euro dönemlik, almanyada öyle.. ukrayna rusya yaşam şartları gayet ucuz.
maltayı silin aklınızdan, dil kursu için birşey diyemem, ama üniv. olarak gidin görün ve haksız çıkmayacağımdan eminim
"tania" demiş ki:
zembille.. maltada dil eğitimi iyi olabilir, her açıdan ama üniversite çok ayrı bir konu. tek üniv.leri var ve ufacık bir yer yani ben açıkçası tavsiye etmem, avusturyada ünivler gayet ucuz 750euro dönemlik, almanyada öyle.. ukrayna rusya yaşam şartları gayet ucuz.
maltayı silin aklınızdan, dil kursu için birşey diyemem, ama üniv. olarak gidin görün ve haksız çıkmayacağımdan eminim
Tania tek bişey sorucam allah için söyle kaç yıldır Malta Universitesinde okuyosun? arkadaşlar kimseye inanmayın ayrıca Malta Üniversitesi hakkında bilgisi olmayan arkadaşlar burda ahkam kesmesinler ben 2 yıldır Bu universitedeyim sorusu olan bana sorsun her türlü yardım ederim
saygılar
"tania" demiş ki:
Tania tek bişey sorucam allah için söyle kaç yıldır Malta Universitesinde okuyosun? arkadaşlar kimseye inanmayın ayrıca Malta Üniversitesi hakkında bilgisi olmayan arkadaşlar burda ahkam kesmesinler ben 2 yıldır Bu universitedeyim sorusu olan bana sorsun her türlü yardım ederim
saygılar
"tania" demiş ki:
saygılar
malta üniversitesi hakkında en ufak bilgisi olmayanlar burda ahkam kesmesin..arkadaşlar sorusu olan bana sorabilir 2 yıldır malta üniversitesindeyim.
saygılar
kıller_loop o zaman bana soylermısın ben gramer egıtımı için maltaya gıttım daha 1 ay once dondum ordan ama dosdofru bısey alamdım bılıyorsundur ec de okudum ben ama her hafta değişik değişik ınsanlar geldıgı ıcın her hafta başa dınuş yapılıyor bır turlu konular uzamıyor tam bılgı alıcam derken tekrar başa donuyorum bu yaz için tekarra gıtmeyı düşünüyorum am abu sefer unv. için daha ıyı oldugundan emınım neler yapmam gerekıyor gıdebılmem için fıat konusunda bılgı verırmısın bılmıyorum işte daha e soyleyebılırım oradakı unv.ye gıdebılmem için ne gerekıyorsa soylersen sevınırım

şimdiden çok saol umarım kısa surede cevap atarsın