Mesaj Panosu

MALTA'DA UNV.
Yeni Konu Aç Cevap Gönder

Sayfa /6Birinci SayfaÖnceki Sayfa … 23456 Sonraki SayfaSon Sayfa

.. 2006-03-16 (08:56)
cash55
Bay
cash55
Türkiye, Samsun
Ondokuz Mayıs Üniversitesi
killer ben öncelikli olarak dil eğitimi düşünorum pratik yapmak sorasında üniv. maltada dil eğitimin güzel üniversitenin pek ii olunmadığından bahsedildi heralde. ama benim arkadaşım da maltaya gidcek bi amacım da yalnız ve yabancılık çekmemek ve ayrıca maltada part,time iş imkanı varmı? ayrıca malta üniv. uluslar arası üniversite değilmi ilerde bitirenlerin önü kapanmaz dimi yane ?? ....
2006-03-16 (11:10)
kıller_loop saol vallaha sınır olmuştum anlatamdın bı derdını rahatlattın arkadaşları bu arada beyler hıtabını kullanmış bı arkadaşım ben bayanım bunuda belırteyım de
Yüzü kızarıyor
2006-03-16 (11:13)
saol kıller bılgıler için mutlaka gelıcem oraya kı cok ucuza gelıyor yıllık fıatının 1500 euro olması ben aylık 1325 euro odedım neyse tekrar saol Göz kırpıyor
2006-03-16 (18:41)
Killer_Loop
Bay
Killer_Loop
Türkiye, Ankara
Başkent Üniversitesi
Cash okuldaki yabancıların %70 diyim sana öyle yapıyolar zaten buraya gelip dil okulndan baslıyolar sonra direk Universiteye öyle olunca üniversitede pek zorluk çıkarmıyo bunlara hani kendi ülkelerinde kendi dil okullarında okumus adam diyolar elindeki sertifikalarla bide işte tatmin edici bi toefl veya skor çok rahat girersin..arkadaşla gelicem yanlızlık çekmek istemiorum demişsin...maltadaki rivayete göre burda 1000 tane Türk varmış Gülüyor ben sadece 100 tanesini filan tanıyorum yani hiç merak etme yanlızlık çekmezsin ama tabi memleketten arkadaşla gelmen daha iyi olur...yellow ya biliourm kusra bakma beyler diye hitab ettim sonra farkettim...bu arada ben senı tanıyorum galiba Gülümsüyor eğer tanıdıgım aydınlı sensen...ben rica ederim...
2006-03-17 (10:41)
YOK ONEMLI DEĞİL KILLER ORDAKI UNV.YI EN AZ KAÇ SENEDE BITIRME ŞANSIN VAR SOYLERMISIN BIRDE SEN BENI NASIL TANIYORSUN SENIN ISMIN NE?
2006-03-17 (12:14)
Killer_Loop
Bay
Killer_Loop
Türkiye, Ankara
Başkent Üniversitesi
normalde 4 yillik 2 yilda master var toplam 6 yil benim bolum ama master a amerikaya filan giderim durmam burda...obur sorunuda ozelden cevapliycam Göz kırpıyor
bır yardımda ben ıstıcem mumkunse 2006-05-02 (23:17)
burakdakiler
burakdakiler
Türkiye, İstanbul
bu malta konusunda msnde gorusebılecegım abılerım varsa msn adreslerını ısterım...yardımlarınız ıcın sımdıden tesekkurler .sımdı dusunursem egıtım olayını cok mu gec kalmıs olurum vıze olaylarını rahat verıyorlar mı.hem calısıp hem okumak ne kadar mantıklı ve kazanc saglanıyormu.ıngılızcenız sıfırsada gelebılıyor musunuz.hazırlık okumak sartıyla,sorularımın cevaplarını ve msn adreslerını alabılırsem cok memnun olurum.
Re: bır yardımda ben ıstıcem mumkunse 2006-07-12 (01:35)
Killer_Loop
Bay
Killer_Loop
Türkiye, Ankara
Başkent Üniversitesi
"burakdakiler" demiş ki:
bu malta konusunda msnde gorusebılecegım abılerım varsa msn adreslerını ısterım...yardımlarınız ıcın sımdıden tesekkurler .sımdı dusunursem egıtım olayını cok mu gec kalmıs olurum vıze olaylarını rahat verıyorlar mı.hem calısıp hem okumak ne kadar mantıklı ve kazanc saglanıyormu.ıngılızcenız sıfırsada gelebılıyor musunuz.hazırlık okumak sartıyla,sorularımın cevaplarını ve msn adreslerını alabılırsem cok memnun olurum.

kardesim ben maltadaydim şükür şu an türkiyeye geri geldim kendimi kurtardım lanet ülkeden önümüzdeki sene büyük bir ihtimalle sorun olmaz dünya tersine dönmez kıyamet kopmazsa eğitimime hollandada devam edicem Gülümsüyor ...kaldığım süre zarfı içersinde çok şey öğrendim maltada...zaten görünüşe göre forumdaki maltada en uzun kalan benim.......cok büyük hayallerle geldim maltaya ,gelene kadarda bir o kadar çektim..vizesiydi okuluydu kalacak yeriydi şu suydu busuydu....ilk olarak MALTANIN türkiyede büyükelçiliği yok..konsolosluk gibi birşey var bi kaç türk çalışıyo icinde istanbulda...adamlar son derece rahat ve kötü yapıyorlar işlerini...Malta Üniversitesinden kabul edilmeme rağmen 2 kez vizem rededildi...neyse sonunda maltaya gittim gene birçok sorun...bir kere felaket pahalı bir ülke,kimse çıkıpta laf kalabalıgı yapmasın yok ucuz ülke yok şöyle yok böyle diye...part time iş olayını kafandan çıkar zaten sinek kadar ülke herkes birbirini tanıyor çalışamazsın...ayrıca pek belli etmeselerde acaip ırkçılar...ve türklerden özellikle iğreniyorlar bizim maltalılarda ayrı bir yerimiz var(allah bozmasın)aylık 600-650 euro gider kafadan..ve ayrıca malta ilk gittigin zaman güzel görünebilir ama ARKADAŞLAR 4 AYDAN SONRA MALTA ÇEKİLMEZ...kaçınız kışın maltadaydıki??büyük ihtimalle bir çoğunuz yazın veya sonbaharda geldiniz...dil okulu ögrencileri gelip geçici ama üniversite düşünen arkadaşlar oturup ciddi ciddi düşünsünler..4 yıl çekilmez malta kafayı kırarsınız....ayrıca son olarak ingilizce sıfır demişsin...kardeş türkçe konuşmayı mı planlıyorsun buraya geldigin zaman?

Sliemadaki Türk İnternet Cafe\Bar'ın Değişmez elemanı Kemal Soğukkanlı
2006-08-07 (14:32)
ben bu formu okurken kuveytli ogrenciler falan duydum orda arapda coktur bu maltanın cekilmez yanlarından olsa gerek bende bu forma bi goz atayım dedım belki makedonya yerine maltada olabılır dıye ama yazıları gorunce allah korusun dedım helekı arkadasın bırı kuveytli arkadas falan yazmıs kı aman abi ben makedonyadan vazgecmiyorum
2006-08-07 (14:40)
Killer_Loop
Bay
Killer_Loop
Türkiye, Ankara
Başkent Üniversitesi
bak sana şöyle birşey söyliyim...araplarda maltalıların arasında kaynıo zaten.konustukları dil birbirine çok benziyor..ayrıca okuldaki araplar senden benden daha modern(orta doğulu olanlar)hiçbirinin başkasından geri kalır yani yok yani güzelde ingilizce konusuyorlar...ya bide makedonya nedir ya?nerden cıkartıyosunuz böyle ülkeleri arkadaşlar?delimisiniz?makedonyaymış yok madagaskar mış yok somaliymiş...paranız mı cok harcıycak yer arıyosunuz

Sayfa /6Birinci SayfaÖnceki Sayfa … 23456 Sonraki SayfaSon Sayfa

Ücretsiz Kayıt Ol