Mesaj Panosu

MALTA İÇİN YARDIMM....
Yeni Konu Aç Cevap Gönder
MALTA İÇİN YARDIMM.... 2006-02-07 (09:53)
cash55
Bay
cash55
Türkiye, Samsun
Ondokuz Mayıs Üniversitesi
SLM ARKADAŞLAR YA BEN BU YAZ MALTAYA GİDECEKTİM AMA YAZILARI OKUDUKTAN SONRAV AZGEÇMEYİ DÜŞÜNÜYOM YA ABİ GİDİPTE MEMNUN OLAN KİMSE YOKMU YA... BEN E-MAİL BULAMADIM BİRAZ ACERMİYİM BU SİTEDE ÇÖZEMEDİM BANA YARDIMCI OLURMUSUNUZ ÖZELLİKLE RİCA EDİYORUM MELLYSU-OSMAN Şaşkın BENİM MAİL:kablan55@hotmail.com teşekkür ederim...MORALMEN YIKILDIM YAAA... Gülümsüyor YA BİDE BEN BU ARACI FİRMALARLA KONUŞTUĞUMDA BANA İNGİLTEREDEN DAHA RAHAT ÖĞRENEBİLCEMİZİ SÖLEMİŞLERDİ VE FİYAT BAKIMINDAN DA DAHA İİ OLDUĞUNU .
2006-02-07 (10:01)
ozcanknowles
ozcanknowles
hayrola yolculuk mu avr maltaya
Re: MALTA İÇİN YARDIMM.... 2006-02-08 (14:51)
mellysu
mellysu
Türkiye, İstanbul
"cash55" demiş ki:
SLM ARKADAŞLAR YA BEN BU YAZ MALTAYA GİDECEKTİM AMA YAZILARI OKUDUKTAN SONRAV AZGEÇMEYİ DÜŞÜNÜYOM YA ABİ GİDİPTE MEMNUN OLAN KİMSE YOKMU YA... BEN E-MAİL BULAMADIM BİRAZ ACERMİYİM BU SİTEDE ÇÖZEMEDİM BANA YARDIMCI OLURMUSUNUZ ÖZELLİKLE RİCA EDİYORUM MELLYSU-OSMAN Şaşkın BENİM MAİL:kablan55@hotmail.com teşekkür ederim...MORALMEN YIKILDIM YAAA... Gülümsüyor YA BİDE BEN BU ARACI FİRMALARLA KONUŞTUĞUMDA BANA İNGİLTEREDEN DAHA RAHAT ÖĞRENEBİLCEMİZİ SÖLEMİŞLERDİ VE FİYAT BAKIMINDAN DA DAHA İİ OLDUĞUNU .

merhaba Ben Mayıs 2005 te maltadaydım 1 ay kaldım gramer varsa pratik için düşünülebilir buyuk beklentilerle gitmeyin cok kısa surelerde ingilizce ogrenmek imkansız her ülkede olduğu gibi. ben tatilimi değerlendirdim son derecede memnun kaldım. birde cok fazla Turk var fazla takılmazsanız ilerleme daha cok sağlanıyor
Asagıdaki link isinize yarayabilir fikir edinmek icin www.languagecourse.net/schools ayrıca e-maille detaylı bilgi gönderiyorum
2006-02-09 (00:18)
tania
Bay
tania
Avusturya, Wien
Wirtschaftsuniversität Wien
MORALMEN YIKILDIN MI ? Gülümsüyor ya anlamadımki ne büyük bir beklentin vardı? neyi umuyordun ve ne sebeble moralin bozuldu?? daha oraya gitmeden nasıl moral bozuluyor Şaka yapıyor

Malta'nın nesi kötü ki, kim ne dedi anlamadım seni bu kadar moral çöküntüsüne uğrattı Gülümsüyor

malta'da çok türk var tahmin edemeyeceğiniz kadar Gülümsüyor, pratik açısından avrupadan çok öğrenci var, yetişkinden küçüklere kadar herkese göre kurs var

dil pratiği açısından houston,USA İngiltere,brighton' a giden arkadaşlarım oraları tavsiye etmiyor, sıkıcı ve pratik açısndan zayıf diyorlar

malta yaz ayı için güzel, hem tatil hem dil pratiği için gidilebilir, uzun süreli daha ekonomik gidebilirsiniz, yazın ise fiyatlar artıyor tatil yeri olduğundan

EC - EF en popüler 2 okul, ben EC ye gittim, çoooook türk vardı okulda, russsss, isviçre, isveç, japonnn, almanya, fransaa, ispanyollllll her milletten öğrenci var Gülümsüyor
2006-02-09 (00:34)
tania
Bay
tania
Avusturya, Wien
zaten dünyanın neresine gidersen git günlük 4 saatlik derslerle ingilizceyi silip süpüreceğinizi sanmayın Gülümsüyor önemli olan PRATİK yapmak, bence malta pratik açısından harika bir ortam, amerika,ingiltereye giden arkadaşlarım hiç iyi yanlarından bahsetmedi, kötü diyorlar hep, gidip kaset cd vs. dinlersin anca öyle kendi çabanla geliştirirsin. bence maltada insanlar daha sıcakkanlı ve pratik açısından diğer 2 ülkeden daha iyi.

malta'ya giderseniz kalacak yer Carlton var, üst katında havuzu ve ortak yemekhanesi var, herkes burada yemeğini yapıyor, özellikle bu yemek zamanları pratik açısından çok iyi Gülümsüyor ordaki arkadaşlıklar unutulmaz!! yanlız yazın adana gibi pis bi sıcağı var, hemen ders çıkısı ec beache denize Gülümsüyor not: EC beache giderseniz lütfen i'm from Turkey, do you know deyin, korkarlar valla Gülümsüyor bize türküz diye problem çıkarmışlardı bi arkadaşın kimliği yüzünden Şaka yapıyor koskoca personel şefi şu saatte gel kavgaye demişti arkadaşa Gülümsüyor tabii bu arada argoda olsa ingilizce pratiği yapılmış oldu Gülümsüyor))
çok özel kimse görmesin :D 2006-02-09 (07:37)
cash55
Bay
cash55
Türkiye, Samsun
selam arkadaşlar ya önce yazıalrınız için teşekkür ederim ama bazı arkadaşlar orda türklere afedersiniz de insan muamelesi yapılmıo diyo. benim gidecem okul byük bi ihtimalle -> İELS peki bu okul hakkında ii bilgileriniz varmı ?Çok mutlu
2006-02-09 (20:05)
tania
Bay
tania
Avusturya, Wien
türklere karşı birşey yok, orası türk dolu zaten, topkapı kebap, ayrıca tüm şişe sular türkiyeden hayat su filan Gülümsüyor

EC'debir sınıfta bazen sınıfın yarısının türk olduğu bile oluyor (nadir)

IELS dediğin sliemadaki iels sanirim bu, bence oraya gitme pişman olursun,
oraya giden 2kişi memnun değildi Gülümsüyor yinede sen bilirsin

aslında dil kurslarında çok fark yok önemli olan pratik yapman.
ama bana sorarsan sliema yerine merkezdeki yani paceville deki okullardan birine git,
fdsfsd 2006-02-10 (07:26)
cash55
Bay
cash55
Türkiye, Samsun
arkadaşlar hepinize teşekkürederim benim bu malta işi 2 planda kaldı.. eğer ingiltereye vize alamzsam maltayı düşünim ben en iisi o kadar türk yoktur hiç yoktan ya Şaşkın
2006-02-11 (00:28)
cOrDeLiA
Bayan
cOrDeLiA
Türkiye, İzmir
Ege Üniversitesi
ark.la maltaya gitmei düşünüoz.netten biyere baktıkta 2,5 milyardan aşaa olmuo..foruma baktım çok daa ucuz.okulların fiyatları daa ucuz acentalar artırıo denilio..direk okulla nası annaşçan.acenta olmadan nası gitçen.bisürü belirsizlik var.AYRINTILI bilgisi olan varsa ulaşsın bana.ben hep bakıorum foruma...
Ücretsiz Kayıt Ol