SELAM ARKADAŞLAR YA BEN 1 TANE DAHA YOLLADIM DA HERALDE ONU YANLIŞ YER GÖNDERDİK NEYSE ARKADAŞLAR BEN BU MALTA İŞİNİ DÜŞÜNÜYODUM AMA SİZ BENİ MORALMEN YIKTINIZ YA

BEN NAPCAM BİLMİYOM VALLA HİÇ OLUM LU BİŞE SÖLEYEN YOKMU YA BU MALTA HAKKINDA BANA YARDIMCI OLURMUSUNUZ BEN E-MAİLLERİNİZ DE BULAMADIM.NEYSE BNİM MAİL kablan55@hot. ARKAAŞLAR YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM VE ÇOOOOK TEŞEKKÜR EDERİM...
sen dıl egıtımı için ıstıyorsan maltaya gıt ben 2 ay once ordan dondum ve ınan bana çok işe yarıyor yaza tekrar gıtmeyı düşünüyorumekonomık açıdan bıraz yıpranabılırsın ama ılk gunlerde daha sonradan alışırsın çünkü mıktarları çok yuksek ordakı en ıyı ıkı okul ec ve ef ben sana ec yı tavsıye edıyorum çünkü ef genelde 20 yaş altı ogrencı alıyor hem ecnın kalıtesı daha yuksek ogretmenlerı çok başarılı sadece maltada yasayanlar hocalar yok ıngıltere ve amerıkadan gelenlerde var bana sormak ıstediğin bişeyler olursa seve seve cevaplarım aklıma gelenler bunlar tam olarak ne ıstediğini soylersen sevınırım ıyı şanslar:)
slm maddiyat kısmını biraz açarsan sevinirim yellow
maddıyat kısmını sana kım soylemışse 40 mılyar falan dıye ınan bana uydurmuş malta dıl egıtımı alabılmek ıcın en uygun yer ben 1325 euroya gıttım bır acenta aracılığı ıle 1 aylık ama benım fıatımla 4-5 ay kalanlar da oldu her acenta aynı değil hepsı farklı farklı fıat koyuyor bu konuda tabı herkes kendı kazancını düşünüyor sana soyleyebılecegım bu konuda ya çok ıyı arastır acenta konusunu yada dırek okulla baglantıya gec ınternettende bulabılırsın fıatları sonuçta herkes aynı seylerden yararlanıyor neden daha fazla ucret odeyesınkı o yuzden dıkkatlı davran yaza kalmanı tavsıye etmem yaz fıatları daha yuksek zaten şu anda bıle orda yaz gıbı bir fark yok dırek okulla gorusmek ıstıyorum dersen eger bana ben senın için okulların telını bulabılırım ınternetten zor olur dıyorsan kı daha garantı ama dırek odeme yapmak daha ıyı senın için paran cebınde kalır en azından ama şuda bır gercek maltanın her konuda fıatları yuksek orasının vergı sorunu olmadıgı için baya bı yuksek en küçük ornek 1 şişe su bızım ytl ıle 4 mılyon yanı 1 malta lırası bızım 4 ytl ıle esit neyse sormak ıstediğin ne varsa bıldıgım kadarıyla cevplamaya calışırım
HOCAM ÇOK TŞK EDİYORUM BU ARADA İNG SİTELERDE ÇOK YABANCILŞIYOPRUM EĞER Bİ KAÇ ADRES VERİRSEN YADA DEDİĞİN GİBİ TEL SEVİNİRİM.BİRDE ORDA AYLIK NE HARCARIM VE ORDA ÜNİ OKUMAK NEKDAR MANTIKLI DANIŞMALARA SORUNCA ÖVE ÖVE BİTİREMİYORLAR DOAL OLARAK BU KONUDA GİDEN GÖREN BİRİ OLARAK BİŞİLER KARALARSAN SEVİNİRİM HOCAM.ŞİMDİDEN TŞKLER...
ÜVEY ABİ VE GEYİK SLAGON SANA SEVGİLERLE ABİM
arkadaşımla gorustum şu ankı fıatları aldım haftalik ders 20 saat 95 euro kalma carlton dıye bır yer var orası haftalik 70 diger yerler hostfamily(aıle yanı) haric 90 euro
eurooptima@optimayed.comdanda bakabılırsın bunun eskısehır ve ıstanbul şubelerı varmış ama o sorun değil yerın senın yasadığı şehırde olması tel ıle de halledebılırsın arkadaşımın dediğine gore şu anda fırma fıatları daha ucuza gelıyormuş oze3llıklede bu fırma orda dırek haluk haluk beyle muhatap ol onun yaptıgı iş daha saglammış arkadaşım onerdı gıbı cumleler kur.egitimmalta.com dan da bakabılırsın şimdilik bu kadar arkadaşım gorusuruz

bu gonderdiğim fıatlar ec okuluna aıt zaten ben sana diğerlerını onermıyorum en ıyı okullardan bırısı orası ef ve ec efın ogrencı yaş ortalaması 20nın altında oluyor genelde ozellıklede yazın oyuzden onun hakkında yazmadım bişey ama ıstersen onun hakkında da bılgı alabılırm ama zannetmıyorum bir fark olcagını yanı kalıte duzeyınde ookullar çünkü
başka okullarda var aylık fıatının 100 euroya geldıgı ama olumlu seyler soylenmıyor gıdenler tarafından amcları sadece ogrencı toplamak
çok tşkküre ediyorum sana nekdar saol desem az dır .
bi sorum daha olcak haftalık 70ve 90 eu fiyatları yurt dahilmi eğer dajhilse yurt yemek veriyormu.vermiyorsa orda haftalık kaç para harcarım? tşkler sağlıcakla...........
hayır haftalık ders saysı 20 saat tabı bu yogun ıngılızzce buda en ıyısı ders sayısı fazla 95 euro bu sadece okul ucretı konaklama içinde carlton dıye bır yer var orası 70 euro(ki kalmaya degmez ben ılkde orda kalıyordum iğrençççç)diğer yerler 90 euro anlayıcagın okulla anlaşırsan haftalık toplam 185 euro verırısın ama acentayla olursa ınebılırmış fıatlar çıkmış normalde ben ordayken okul daha ucuzdu yurt yemek vermıyor kendın alıyorsun yıyecegını bak bunu dıkkate al carlton ıyı degıl yemek yapabılmen cok zor orda bır tane mutfagı var butun yurt ayynı yerde yemegını yapıyor kı çok kırlı ama diğer yerler ev gıbı 2 odalı bır tane de salonları var içnde mutfagı var en fazla ıkı kışı kalıyorsun haftalık ılk zamanlarda fazla harcıyabılırsın alışkın olmadıgın için ama daha sonra kı haftalarda 20lm yetıyor oda 80 ytl ıle esıt bugunluk te bu kadar başka sorun varsa alayım arkadaşım