Mesaj Panosu

dışardan bir gözle Başkent Üni...
Yeni Konu Aç Cevap Gönder

Sayfa /212 Sonraki SayfaSon Sayfa

dışardan bir gözle Başkent Üni... 2006-02-17 (00:43)
Ben 2 yıl kadar Ankarada yaşadım ve Başkent Üni de epeyce vakit geçirdim, eski kız arkadaşım sebebiyle... Diyebilirim ki gerçekten çok güzel bi üniversite ama sanki biraz hakkı yeniyor... Bilkentin gölgesinde kalıyor... Eğer 2. bir üniversiteyi nerde okumak istersin deseler Başkent derim... Biraz soğuk falan ama Ankarayı İstanbula tercih ederim... Tüm Başkentlilere selamlar... Aman hee Karanfilin, Karumun, Sakaryanın, Tunalının, Bahçeli 6. caddenin, ve diğer tüm caddelerinin kıymetini bilin ahh ahh ne günlerdi:)
2006-11-12 (16:01)
alef
Bayan
alef
Türkiye, İstanbul
İstanbul Bilgi Üniversitesi
evet ben 2006 yerleştirme sonuçlarında başkentin bilkenti geçtiğini gördüm ama nedense insanların kafasına yerleşmiş bir önyargı var
2007-07-06 (16:38)
dadobybaron
Bay
dadobybaron
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Güzelyurt
ODTÜ Kuzey Kıbrıs Kampüsü
bence bilkentin başkenti ezer düşüncesi insanlarda marka düşüncesinden kaynaklanıyor. Ben başkentin burslu makina mühendisliğini yazmayı düşünüyorum bu sene eğer kaznırsak allah pişman etmez umarım Çok mutlu
2007-07-18 (16:45)
aslında tam olarak katılmıyorum
eğer %100 ingilize okuyan arkadaşlar var ise bölümlerde onlar çok şanslılar.
bilkentin ingilizce eğitimi bizi geçer diye düşünüyorum Göz kırpıyor
2007-08-30 (07:34)
uaslan06
Bay
uaslan06
Türkiye, İzmir
Dokuz Eylül Üniversitesi
hiddenlife demiş ki:
Ben 2 yıl kadar Ankarada yaşadım ve Başkent Üni de epeyce vakit geçirdim, eski kız arkadaşım sebebiyle... Diyebilirim ki gerçekten çok güzel bi üniversite ama sanki biraz hakkı yeniyor... Bilkentin gölgesinde kalıyor... Eğer 2. bir üniversiteyi nerde okumak istersin deseler Başkent derim... Biraz soğuk falan ama Ankarayı İstanbula tercih ederim... Tüm Başkentlilere selamlar... Aman hee Karanfilin, Karumun, Sakaryanın, Tunalının, Bahçeli 6. caddenin, ve diğer tüm caddelerinin kıymetini bilin ahh ahh ne günlerdi:)
evet arkadaşlar ankaranın kıymetini blin..ben bilemedim izmire gidiyorum...kardeş bahçeli 7.cadde olacak o Çok mutlu
2007-08-31 (19:45)
spideronur
Bay
spideronur
Türkiye, Eskişehir
Anadolu Üniversitesi
saçmalamayın beyler Başkent görüp görebileceğiniz en rezil üniversitelerden.
Tıp, mühendislikler bir bakıma iyi ama kesinlikle Bilkent'le boy ölçüşemez bunu Ankaralı herkes bilir. Başkent öyle bir üniversitedir ki her şey para üzerine kurulmuştur. Kimliğinizi kaybettiğinzde 50 milyon alırlar, yaz okulu kredilerinin fiyatı bilkentten bile daha pahalıdır, şu parayı yatır gel önce derler her zaman için.

Çiftliği vardır bu üniversitenin, süt fabrikası, otelleri, bilmemnereleri ama binaları dökülür. Eğitim kadrosu vasattır, Bilkent'in 2 kademe altıdır. Bilkent'e puanı ve zekası yetmeyen Ankaralı müteahhit çocukları ile Anadolu kaplanlarının bebeleri okur burada. Ha bir de bilkent'in hazırlığında 2 sene kalıpta ÖSYM tarafından zorla yerleştirilenler ile Kıbrıs'ta dikiş tutturamayıp yatay geçiş yapanlar var.
2007-09-16 (22:31)
moorcuk
Bayan
moorcuk
Türkiye, Ankara
Ankara Üniversitesi
bence baya bi saçmalamışsın sen Gözlerini yuvarlıyor
2007-09-22 (01:12)
voyel
Bay
voyel
Türkiye, İstanbul
Yeditepe Üniversitesi
koçbank'da bilgi işlem'de görev yapan (eleman alımı için mulakata giren) biri ile tercihlerimden önce görüştüm.. vakıf üniversitesinin gözündeki değerini sordum.. ankarayıda düşündüğümden sıralaması şöyle oldu:

1-koç-sabancı-bilkent (fark etmiyor.. 3'ü de aynı statüde)
2-yeditepe
3-başkent
.
.

okulumu övmek amacıyla yazmadım... daha başlamadım bile.. bunları araştırdığım için oradayım.. tabi her okulun kendine göre dezavantajları vardır. bunu girmeden bilemeyiz.. mesela benim ilk günlerde yaşadıklarım:
1-ingilizce sınawında son kura düştüm..
2-son kurda olduğum için cumartesi de 6 saat ders varmış Çok kızmış
3-son kurda olduğum için yaz okuluna kalacam.. bu da ayrı para..
4-kampüs içindeki yurtlarda yer kalmadığından okulun kampüs dışındaki yurdunda kalıyorum.. 6 kişilik odalar (boğaz manzarası var ama)
5-kantinde kola 1.9 ytl su 0.75 ytl !! insaf!
2007-10-14 (14:00)
bnvrsl
Bayan
bnvrsl
Türkiye, Ankara
Başkent Üniversitesi
ya allah aşkına başkent bu kadar mı rezil.zaten yeni kayıt oldum.kayıt parasını yatırmak resmen içime işledi.ailemi sıkıntıya düşürdüm zaten Çok kızmış bide şimdi böle pahalıysa yandık.hele hele eğitim beterse yandı gülüm keten helva.şimdilik ing sınavlarına hazırlanıorum hazırlık okumamak için.bu arada sınavlar kolay mı zor mu Şaşkın: bilgisi olan var mı yaaa Çok üzgün, ağlıyor
2007-10-14 (17:03)
Rojwin
Bayan
Rojwin
Almanya, Köln
Merhaba Arkadaslar, bu konu hakinda bir sey yazamiycagim Üzgün cünkü bir bilgim yok. Yurt disindan katiliyorum sohbetinize, nedeni ise bir arkadasimi kayip ettim ve en son bildigim sey onlarin Ankarada oturmalari. ve sanirim simdi oda Üniverste de okuyor. bir fikir verebilirmisiniz bana onu nasil bulabilirim. Türkiyede kayip olan insanlari nasil bulabilirim.

Sayfa /212 Sonraki SayfaSon Sayfa

Ücretsiz Kayıt Ol