pellia
Türkiye, İstanbul
İstanbul Bilgi Üniversitesi
aRKADASLAR EF ENGLİSH FIRST ile ilgili bilgisi olan varsa benimle paylssirsa sevinirim.
iyi gunler
tania
Avusturya, Wien
Wirtschaftsuniversität Wien
kötü değil, maltadaki Ec ve Ef en iyi 2 okul denilebilir. fakat genelde hep yaş ortalaması 20nin altı olarak göze çarpıyor, belki de çok öğrencisi olduğundan öyle bir izlenim bıraktı. Çünkü Junior Adult diye farklı ve ayrı bölümleri var EFin.
pellıa ben 2 ay once ec den geldım evet arkadaşımın dediği dogru ec ve ef maltanın en ıyı ıkı okulu ec daha ekonomık hem daha başarılı bunda emın olabılırsın orda okudugum ıcın demıyorum ondan once efde okuyan arkadaşlarım vardı ama sonradan ec ye gectıler ecnın ogretmenlerı dırek maltada yasanlardan oluşmuyor ıngıltere amerıkadan gelenler çoğunlukta öğrencı kalıtesı daha yuksek tabıkı ucret olarak kesın bişey soyleyemem o anlaştıgı acentaya baglı ben 1 aylık egıtım için 1325 euro vermiştim ama başka bir arkadaşım başka bir acentayla 4 aylık gıttı ve benım verdiğim ucretı odedı ama yararlanılan avantajlarda bır fark yok yurtları var yada aıle yanı konaklaması ama ben sana aıle yanını tavsıye etmem yurtlar da zaten tam bır ev şeklınde şuna dıkat et sadece carlton recıdence otel odası şekılnde artı temızlık konusunda berbat orda çok turk var orayı sana oneremem eger bu konuda daha fazla bılgı almak ıstersen her zaman yardımcı olurum aklıma gelenler şimdilik bu kadar ıyı şanslar

kultursanat
oradaki üni eğitimi ilgili bilgi verirsen sevinirim nasıl biyer malta da yaşam ucuzmu yanı aylık ne yerim yıllık ne veririm okula doalr yada € bi rakam verirsen sev,inirm bende orda üni düşünenlerdenim ve neden malta buna da cvp verirsen çok sebvnirim şimdiden tşkler
neden malta ?çunku öğrenci yeri ıklımı çok guzel tam bır akdenız ıklımı var dosdogru soguk gormuyorsun bıle bız turkıyede aralık ken ınsanlar donarken burda orda denıze gırıyorduk düşün artık malta çünkü dile sıfırdan başlayacaklar için çok güzel bir yer herkes ıngılızce konuşuyor hemde tam bır ıtalyan aksanıyla sıfır ıng si olan bıle anlamak zorunda ıstesende ıstemesende bişeyler kaparsın ogrenırsın yanı 2 ayda tam sevıye düzeyıne gelcegınden emınım fıat konusunda turkıyeden bır acentaylada anlaşabılırsın ama çok ii secmen gerekıyorhepsının fıatlar farklı bırı dıyelım kı 1325 euro ıstıyor diğeri 500 euro ıstıyor kı arada hiç bir fark yok 1325 lık şahısda aynı avantajlardan yararlanıyor diğerıde sana tavsıyem vızenı al çıksını yap turkıyeden gıt oraya orda ode paranı turkıyeden arayıp sorabılırsın okula ıstersen ben de yardımcı olurum bu konuda sana ama elden odemek daha ıyı başka bır konuda da yardımcı olmanı ıstersen soorabılırsın iyi şanslar aslında ben sana tam olarak unı. hakkında bılgı vermedım arkadaşım çünkü unı. sı hakkın da açıkcası bılgım yok ama gıdebılcegın okulların verdiklerı avantajlar bunlar

kultursanat
tşkler birisi 42milyar dedi yıllığına bu doğrmu?
arkadaşım yıllığı 42 mılyar falan değil ya dedım ya daha onceden de bazı acentalar var 5 aylık 1000 euroya gonderıyor bazıları var 1 aylık okadar fıata gonderıyor korkmana gerek yok ama ıyı araştır fırmaları
kultursanat
senin önerebileeiğin bi firma varmı yada bir sorum daha var kardeşim orda üni okumak nekdar mantıklı kimse ile konuşamıyrum bu konuda yardımcı olursan sevinirim dostum şimdiden tşkler.........
tania
Avusturya, Wien
Wirtschaftsuniversität Wien
kuşadasından olan arkadaş, uzun süreli alırsan yani akademik kurs, ozaman ucuza geliyor, mesela 4ay - 6ay fiyatları gayet ekonomik, yaz döneminde tabi fark olduğundan ve kısa süreliyse fiyat artar, acenteden değil
bu arada ismin nedir? ben de ec,deydim. uğur vardı ec'de o da kuşadasından
yoksa acentaların fiyatları genelde okul fiyatıyla aynı, onlar komisyonu okuldan alıyor, tabi bikaç çakal firma yüksek fiyat söyleyebilir, ama genelde okulun sitesindeki fiyat neyse acentada o
vallaha bende senın bıldıgın gıbı bılıyordum ama arkadaşımla daha 2 gun once gorustum o hala maltada ondan aldım fıatları ve bana okulun fıatlarının arttıgını soyledı neyse benım ısmım aslı