Çanakkale Üniversitesi Biyoloji bölümü okuyanlarınız varsa burdan mesajlaşma yeri açıyorum.Sınav tarihleri ünv. hakkında ve diğer bilgilerle ilgili birbirimizle iletişim kuralım bence.Baktım kimyacılar açmış.Biyolojinin ne eksiği varki.Ben daha bu sene geldim.1.Sınıf.
Ok dostum bekleriz sen bir gir hele.Sınav da heyecan yapma sakin ol.Seni de bekleriz biolojiye.Ama sen biyoloji değil daha yüksek yerleri yapmaya çalış istersen bneden sana bir tavsiye olsun
aslında kafamdaki meslek veterinerlik ama okulda parlak bir öğrenci olmadığım için okuldan puan alamıyorum yoksa iyi bir mevkiide olucaktım.ayrıca teyzem 18 MARTTAN mezun fizik bölümünden şimdi orada öğretmen.HAYIRLISI DİYELİM.
başta zorlanabilirsin ama sonra alışıyosun yani bana öyle olmuştu bende bu sene ikinci sınıf oldum her türlü konu yardımcı olmaya çalışırım umarım güzel bir sene geçiririz
Arkadaşlar biyoloji 3.sınıf olarak size yardımcı olurum. İlk sene kolaydır. 2 . sene latince ezberlemek zor gelebilir. Ama çalışırsanız sistematik olarak halledersiniz. ... Hepinize hayır lı olsun