arkadaşlar eminimki hepimiz bazı amaçlar peşinden koşuyoruz ya da koşturuluyoruz fkat herkesin amaçları hayalleri farklı bu başlık altında herkes yakın gelecekteki veya uzun vadedeki hayallerinden veya amaçlarında bahsetsin sınır yok bu konuda uçun kanatlarınız yeterse eğer.
kimimiz sınavlarından geçip okulu bitirip iyi bir iş sahibi olmup hayatının sonuna kadar çalışmayı ve ölmeyi hayal ederken kimimizde bu hayattan zevk almaya bakarız aramızda mutlu bir yaaş sürmeyi hedef alanlarımızda vardır ya da ..... işte sende durma öyle söyle bir şeyler ya da söyleme öyle işte
Burak gene kimseler yok.ikimiz yazışalım.
benim öle uzun süreli planlarım hayallerim ve amaçlarım yok.Önceden vardı tabiki ama gün geçtikçe bazılarını gerçekleştirdim bazıları ise bi hayalden öteye gidemediler. şimdi ise günü gününe yaşar olduk yani yemeğimiz varsa mutluyuz abi:D yemek yoksa da kara kara düşünüyoruz bugün kime gidip ne yesek diye.
güzel bi atasözü ilede bitireyim "biri yer biri bakar kıyamet ondan kopar" zuahuahahuah
tamam galdorcum senle biz takılalım burda. valla benim genel amacım mutlu olmak yanı mutlu olmadıktan sonra istediğin kadar zengin ol falan boş şeyler hatta hayatta da boş ölüp gidecez işte götürebildiğimiz tek şey sevaplarımız ve günahlarımız o yüzden ben hayattan zevk almaya çalışıyorum işte kısa süreli amaçlarım dersem en yakın zamanda karnımı doyurmak ve pazara gidip evin ihtiyaçlarını almak fakat doğan beyi bekliyorum.
amaç yaşamak ve bunun için para kazanmak cok hemde ne kadar çok olursa o kadar kolaylaştırmaz mı hayaatı . lanet olsun herkese...

para herşey değil ama çok şey

alooo!! kimse yok mu ?