YA ARKADAŞIM NEDEN BU KADAR İSTİYON ORAYI WALLAHİ ANLAMADM

MİLLET ORDAN KAÇIYO.ORANIN ÇOCUKLARI TÜRKİE GİBİ YERLERE ÇALIŞIP PARA BİRİKTİRMEYE GELİYOLAR,NEDENİNİ BİLİYONMU ÇÜNKÜ 1KERE DEVLET UNİVERSİTESİNE GİRMEN İÇİN ÜCRET ÖDEMEZSEN,NE KADAR AKLIN OLSA OLSUN GEÇEMEZSİN ,yani kazanmış olmican.tabiii cebi bu kadar parayı yiyosa okuturlar ,bunların hepsi "UNLEGAL" büyüklerde bunun farkında önlem almıyolar ama.neyse şimdiki bakan eski bakanın kararını:2 sene stajları ayırdıda yine noldu aynı tablo.akıl var mantık var elinde universite diploman olmassa nasıl 2yıl staj yapacan.Böylece okumak,büyük adam olmak hedefleri olan cocukların hayalleri sonbahar yaprakları gibi döküldü gitti,bende onlardan 1iym.Bn o parayı toplar yurtdışınnda okurum daha yüksek lisanslı eğitim alırım.AH BE -AH!Bn senn yerinde olsam yani buranın vatandaşı WORK AND TRAVEL PROGRAMIYLA AMERİKA,İNGLİTERE,FRASA.....GİBİ YERLERDE OKURDUM hem çalışırdım.böylesi daha avantajlı senn için zihnin zenginlenmiş olurdu kimbir oralardada kalabilirdn.Çaktınmı dediklerimi?olumlu tepkiler ve mantıklı cevaplar beklerim NARİN