Mesaj Panosu

slm
Yeni Konu Aç Cevap Gönder

Sayfa /8Birinci SayfaÖnceki Sayfa 12345 … Sonraki SayfaSon Sayfa

slm usakli ogrenciler okul tam olarak ne zaman aciliyo 2006-09-07 (18:09)
musti_15
Bay
musti_15
Türkiye, Burdur
slm arkadaslar universitemiz herkese hayırli olsun.olul tam olarak ne zaman aciliyo
2006-09-08 (15:32)
nigar1907
Bayan
nigar1907
Türkiye, Uşak
Uşak Üniversitesi
sibrahim sen son sınıfta mısın ya maşallah diyeyim artık... hadi inşallah hayırlısıyla da bitirirsin bu yıl...les e girmeyi düşünüyor musun?
2006-09-08 (17:18)
bakalım artık inşallah bitecek,başka çare yokk.les'e gircem tabi tezli veya tezsiz bakalım artıkk hangisi uygun gelirse yapcaz bişeyler...sen hangi bölümdendinm nigar1907 ??

bu arada arkadaşlar okul 25inde açılıyor ve aldığım bi habere göre bu sene internetten ders kaydı yok. Uşak üniversitesi olduğumuzdan dolayı...
En geç 22 eylülde ders kaydını yaptırmamız gerekiyormuşş okulda. Herkes kendini ayarlasın derim. Şaşkın Üzgün Şok olmuş Şaka yapıyor
Re: uşak üniversitesi 2006-09-09 (12:49)
ASİlkan
Bay
ASİlkan
Türkiye, Afyonkarahisar
Afyon Kocatepe Üniversitesi
"nigar1907" demiş ki:
uşak üniversitesi herkese hayırlı uğurlu olsun....
afyon bizi bırakmamak için çok uğraştı ama biz üniversite olduktan sonra da böylesi daha iyi oldu diye açıklama yapmış akü rektörü prof. dr. halim sözbilir... uşak onlardan kopunca daha iyi gelişip büyüyeceklermiş... afyon büyüyemez ne yaparsa yapsın gene batının en düşük üniversitelerinden biri olarak kalacak...
uşak birkaç yıl sonra afyona 10 basacak hale gelir...
afyon yaşanılacak yer değil
sadece kampüsü var göz boyuyo o da olmasa artık ne yaparlar bilmiyorum...
uşak çoktan üniversite olsaydı uşak şu an daha gelişmiş olurdu kampüs bakımından da... yılda uşaka 10 milyar göndermekle uşak gelişmez tabi akü... herşeyi afyona yaptır afyonda okuyan öğrenciler yaşasın uşakta okuyanlar afyona gıpta ile baksın öyle mi?...
ne halin varsa gör akü...
uşak üniversitesi.....

öğrenci için şehir yer farketmez daha düne kadar afyonun kanatları altındaydınız ne oldu da hemen böyle davranışlar sergiliyorsunuz?bence olayları abartıyorsunuz biraz realist olun derim
Re: uşak üniversitesi 2006-09-09 (17:26)
"ASİlkan" demiş ki:
öğrenci için şehir yer farketmez daha düne kadar afyonun kanatları altındaydınız ne oldu da hemen böyle davranışlar sergiliyorsunuz?bence olayları abartıyorsunuz biraz realist olun derim

zaten nigar arkadaşımız gayet realist yaklaşmış olaya. bu sadece bugün kazanılan düşünceler değil bu uşak öğrencileri için.. uşağa gelen her öğrenci ilk afyona gidişlerinde kazanıyor bu düşünceleri.. bence bizim realist bir düşünceye ihtiyacımız yok.sadece akü'nün biraz bencillikten kurtulması gerek.. gösterişten uzak durmalıdır derim. bina yapmakla üniversite olunmaz.sonuçta mütaahit firma değil, bir üniversite.
Şunu bilmeni isterimki uşaktaki hiçbir öğrenci afyonun kanatları altında olmaktan memnun değildi.Akü öğrencisi olduğumuzu birdek öğrenci kartımıza baktığımızda anlıyorduk.Yaz okulu için A.N.S kampüsüne gittiğimizde bile bizi dışlıyorlardı.Bir örnek vereyim;
İlk gidişimde kütüphaneye gittim.Birkaç kitap almak istedik ödünc olarak.Görevlilerin bize verdiği yanıt "siz uşak öğrencisisiniz size veremeyiz". bizde bu üniversitenin öğrencisiyiz bizde harç ödüyoruz bizde bağış yapıyoruz ne hakla bize kitap veremezsiniz dediğimzide, "bizi ilgilendirmiyor,ayrılında sizden kurtulalım artık" demişlerdi. Ama bizde hakkımız aradık ve sonunda kitapları aldık..
Yani arkadaşım akü'nün bize tek yararı öğrenci kartı oldu.Bunu içinde çok teşekkür ediyoruz kendisine Gülüyor
2006-09-09 (18:18)
ASİlkan
Bay
ASİlkan
Türkiye, Afyonkarahisar
hocam o senin suçun gideceğin üniversiteyi iyi etüt edip öyle gitseydin sende!Ben A.N.S kampüsündeyim ve tüm imkanlardan sorunsuz bir şekilde yararlanıyorum.Ya Uşağı bilmeyen biriside Uşak hakkında söylediklerinizden super bir şehir zanneder.Kokuların içerisinde ve mecburiyet caddesinde nasıl öğrencilik yaşıyorsanız ve bunlara rağmen Afyonu kötüleyebiliyorsanız bravo size!
2006-09-10 (11:53)
nigar1907
Bayan
nigar1907
Türkiye, Uşak
Uşak Üniversitesi
sibrahim öncelikle ağzına sağlık hemşehrim... söylediğin gibi onların akülüğü sadece öğrenci kartlarımızda yazıyo ve inanın bak o öğrenci kartına bakmaya bile tahammül edemiyorum...A.N.Snin hali de 4-5 yıl önce uşaktakinden farksızdı ne olduysa son yıllarda yaptılar...o asilkan a da söyleyeceğim şu ki afyonun soğuğu baya bi etkilemiş kardeşimizi...kendisi donmakla kalmamış düşünceleri de donmuş...
ben geçen yıl tercih yaparken afyonu bilerek yazmadım ve kayıta gidince de iyiki yazmamışım dedim...afyonda 5 saat kaldım ama inanın şehir beni boğdu ya böyle şehirde bırak üniversite okumayı ben parka oturmaya bile gitmem...
bu arada herkes rahat ettiği yerde dursun,uşak'ın sana gelen kokusu niyeyse bize pek uğramıyo asilkan.acaba bu neden böyle dersin?
2006-09-10 (12:11)
nigar1907
Bayan
nigar1907
Türkiye, Uşak
Uşak Üniversitesi
sibrahim ya 22sine kadar okuldan mı yaptırmak zorundayız ders kayıtlarını ya bu hiç iyi olmadı bence...kesin mi bu?
2006-09-10 (17:14)
ASİlkan
Bay
ASİlkan
Türkiye, Afyonkarahisar
"nigar1907" demiş ki:
ben geçen yıl tercih yaparken afyonu bilerek yazmadım ve kayıta gidince de iyiki yazmamışım dedim...afyonda 5 saat kaldım ama inanın şehir beni boğdu ya böyle şehirde bırak üniversite okumayı ben parka oturmaya bile gitmem...
bu arada herkes rahat ettiği yerde dursun,uşak'ın sana gelen kokusu niyeyse bize pek uğramıyo asilkan.acaba bu neden böyle dersin?

heo böyle derler zaten:) valla onu bunu bilmem mecburiyet caddeli tabakhane kokan uşaktan iyidir.Sanırım Denizli Çivrillisin oranında pek bir farkı yoktur hava olarak Afyondan.
2006-09-10 (22:05)
nigar1907
Bayan
nigar1907
Türkiye, Uşak
Uşak Üniversitesi
hayır denizli çivrilli değilim denizli'nin acıpayam ilçesindeyim ve akdeniz ikliminin etkili olduğu bir yerdeyim..valla o senin düşüncelerin kardeşim seninle afyon tartışmasına giremem...çünkü senin bulunduğun ilin adını pek telaffuz etmek istemiyorum...afyonunda mutluluklar kardeşim ama uşakta bulunamamana da üzüldüm açıkçası...uşak için bu büyük bi eksiklik

Sayfa /8Birinci SayfaÖnceki Sayfa 12345 … Sonraki SayfaSon Sayfa

Ücretsiz Kayıt Ol