Mesaj Panosu

arkadaşlar yardım??
Yeni Konu Aç Cevap Gönder
arkadaşlar yardım?? 2006-04-25 (16:31)
ozgurcetrb
Bay
ozgurcetrb
Türkiye, Ankara
TOBB Ekonomi Ve Tekn. Üniversitesi
arkadaşlar kıbrısta inşaat mühendisliğinde öğrenciyim.yatay geçiş yapmak işin neler gerekiyo?yatay geçiş hakkında bilgi verirmisiniz lütfen?yarıyılda ara sınflara geç,iş yapabiliyormuyum? yoksa sadece yazın mı yapılıyo yatay geçiş? yatay geçiş hakkında her türlü bilgiye ihtiyacım var..
slm 2006-09-10 (00:31)
yha bnm bildiğim ortalamaya bakıo bu iş ortalaman kaçki çünkü geçen birisi kıbrıstan balıkesire geçti ama ortalaması yüksekti başka bi yakınıma da öle oldu kıbrıstan kocaeliye geçti ee gene oratalama yüksekti yani derslerin iiyse git bi danış sorun çıkcağını felan sannetmiorm
Re: arkadaşlar yardım?? 2006-09-13 (18:30)
estante
Bay
estante
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Lefkoşa
Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi
"ozgurcetrb" demiş ki:
arkadaşlar kıbrısta inşaat mühendisliğinde öğrenciyim.yatay geçiş yapmak işin neler gerekiyo?yatay geçiş hakkında bilgi verirmisiniz lütfen?yarıyılda ara sınflara geç,iş yapabiliyormuyum? yoksa sadece yazın mı yapılıyo yatay geçiş? yatay geçiş hakkında her türlü bilgiye ihtiyacım var..

yarıyılda geçiş yapılmıyor...geçiş yapman için ortalamanın çok çok iyi olması lazım...ayrıca geçiş yapacağın okulun o seneki gireceğin bölümün kontenjan açığına bakacaksın....kolay gelsin arkadaş....
Ücretsiz Kayıt Ol