Mesaj Panosu

Sabit Avusturya'da Eğitim için acil yardım isteyenler buraya!
Yeni Konu Aç Cevap Gönder

Sayfa /55Birinci SayfaÖnceki Sayfa 12345 … Sonraki SayfaSon Sayfa

avusturya vize başvuru formu 2006-07-13 (00:34)
timur442001
Bay
timur442001
Avusturya, Wien
Wirtschaftsuniversität Wien
mrb arkadaşlar,

daha önce vize başvuru formu görmedim. dün vize için randevu aldığımda bana avusturya dış işleri bakanlığının sitesinin adresini verip vize başvuru formunu ordan ya da direkt büyük elçilikten alabileceğimi söylediler. ben de avusturya dış işleri bakanlığının sitesini baya kurcaladıktan sonra bişeyler buldum ancak onun vize başvuru formu olup olmadığından emin olamadım.
aşağıda linkini verdiğim form vize başvuru formu mudur?

http://www.bmaa.gv.at/up-media/171_visumantrag.pdf

tşkler..

osman..
2006-07-13 (00:38)
timur442001
Bay
timur442001
Avusturya, Wien
biraz daha araştırdım ve heralde, galiba, kesin vize başvuru formu o! Gülümsüyor
2006-07-13 (08:51)
istako
Bay
istako
Avusturya, Wien
Technische Universität Wien
evet arkadaşım form bu . ancak sanırım bu eski form. benim istanbul konsolosluğundan aldığım form dergi halinde 10-15 yapraklı bişeydi ve ilk sayfaları bunlardı zaten asıl önemli olan sayfalar bunlar. tercümanın dediğine göre diğer yapraklar anekt gibi bişeymiş. yani belki bunuda kabul ederler bilmiyorum. ama eğer istanbuldaysan ordan muhakkak sana o formu verirler. eğer değilsende arayıp bi sor derim ben konsolosluğa olurmu olmazmı diye Göz kırpıyor
2006-07-13 (10:47)
timur442001
Bay
timur442001
Avusturya, Wien
ankaradan vizeye başvuruyorum. bugün de ankaraya gidiyorum.
konsolosluğun verdiği sitede bu form vardı. başka form da görmedim. bakalım artık hayırlısı..
2006-07-14 (01:11)
okyanus99
Bayan
okyanus99
Türkiye, Adana
Çukurova Üniversitesi
herkese merhaba. Foruma yeni katıldım. bende vize bekleyenlerdenim. viyana üniveristesinden kabul aldım, ve vize için Ankaraya başvuru yaptım. belgelerimde bi eksiklik yok (sanırım) ,23 mayıstan beri bekliyorum. konsolosluğa ulaşamıyorum. numaralar hep meşgul. başka ulaşabileceğim bir yer varmı bilemiyorum,bi bilen varsa yardımcı olsun lütfen. Fikir yoksa taaaa Ankaraya vizemin çıkıp çıkmadığını veya bi sorun olup olmadığını öğrenmek için gitmem mi gerekiyor.. Çok üzgün, ağlıyor
vizeden haber yok 2006-07-16 (12:03)
klezer
Bay
klezer
Avusturya, Wien
arkadaşlar merhaba vize bekliyorum bende ama hala sonuç alamadım 16 mayısda başvuru yapmıştım daha ne kadar bekleriz vize için birde nereden bilgi ala biliriz acaba ? m20'lerde temmuzda kapanmış benim şansıma sanırım şimdi m65 mi m35 mi öyle bir şey olmuş mail attım m20,2ye ama hiç cevap alamadım şimdi ne yapmam gerek beklemekten başka ?
2006-07-16 (22:44)
Arkadaslar oncelikle selam,
Boyle bir forumu buldugum icin cok mutlu oldugumu soylemeliyim, acil yardima ihtiyacim var, 3 gun once Viyana Sigmund Freud Privatuniversitat'tan bir aylık yaz okuluna beni burslu kabul ettiklerine dair bir mail aldim. Ancak bu maili gec gonderdikleri ve ben de umudu kesmis oldugum icin ancak okulun baslamasindan 3 gun once gorebildim. Alelacele Ankaraya dondum, yarin hemen vize islemlerine baslamayi dusunuyorum ama forumda okuduklarim karsisinda umitsizlige kapildim. Boyle bir yaz okulu icin basvururken ne gibi evraklar isterler? Acil vizeye basvurabilirmiyim? Ayrica universite hakkinda bir fikri olan var mi? Havaalanindan universiteye once Schnellbahn sonra underline ve sonra da 7 dk yurumeyle gitmem gerekiyormus, sizce kolay bulabilirmiyim yoksa ulasim sorun olurmu? Dikkat etmem gereken birsey varmi? Avusturyalılar Ingilizce biliyormudur? Sorsam anlarlarmi? Ayrica bana burs verdiklerine dair herhangi bir kagit vermediler sadece bir davet mektubu yolladilar, bu gidince sorun olurmu? Son olarak Avusturya'ya ilk kez gidecek birine onerebileceginiz birseyler varmi? Lutfen en kisa zamanda yardim edin!!!! Cok tesekkurler!!
2006-07-20 (14:12)
bana yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim..
bende baküde okuyorum o forumda gelecek olanlara yardımcı oluyorum.
kardeşim öss işini beceremedi ve viyanaya yollamayı düşünüyoruz.Kardeşim sözelci ama bilgisayar elektrik veya makina mühendiliği okuyabilir mi orda?
okul fiyatları yurt fiyatı ve aylık toplam harcama hakkında şöyle genel bi bilgi alabilir miyim?
2006-07-23 (17:04)
keanuereewes
Bay
keanuereewes
Avusturya, Wien
Technische Universität Wien
"kadirium41" demiş ki:
kardeşim öss işini beceremedi ve viyanaya yollamayı düşünüyoruz.Kardeşim sözelci ama bilgisayar elektrik veya makina mühendiliği okuyabilir mi orda?
okul fiyatları yurt fiyatı ve aylık toplam harcama hakkında şöyle genel bi bilgi alabilir miyim?

"raynans" demiş ki:
Ortalama kira fiyatlari 180-250€ arasi.Kira haric sabit giderler sunlar: sigorta(21€), ulasim(4 aylik 117€), kurs ücreti dönemlik(370€, okula baslayinca 740€).Bunlarin disindaki harcamalar da kisinin kendisine bagli olan harcamalar...

Sorularının cevabı forumda var ama izmitliymişsin kısa bi zaman ayırabilirim Çok mutlu
Bölüm konusunda kardeşin orada okuyacağı bölümü burda kazanmış olmalı...
Yani kardeşinin alanı sözel ve başarılı olamadıysa sayısaldada başarılı olamamıştır..Kıbrıstaki okullardan birinin muh fakültesine yerleşcek puanı varsa
kıbrısı yazsın ve yerleşsin.O zaman viyanada muh okuyabilir...
2006-07-24 (07:59)
"keanuereewes" demiş ki:
"kadirium41" demiş ki:

"raynans" demiş ki:
Ortalama kira fiyatlari 180-250€ arasi.Kira haric sabit giderler sunlar: sigorta(21€), ulasim(4 aylik 117€), kurs ücreti dönemlik(370€, okula baslayinca 740€).Bunlarin disindaki harcamalar da kisinin kendisine bagli olan harcamalar...

Sorularının cevabı forumda var ama izmitliymişsin kısa bi zaman ayırabilirim Çok mutlu
Bölüm konusunda kardeşin orada okuyacağı bölümü burda kazanmış olmalı...
Yani kardeşinin alanı sözel ve başarılı olamadıysa sayısaldada başarılı olamamıştır..Kıbrıstaki okullardan birinin muh fakültesine yerleşcek puanı varsa
kıbrısı yazsın ve yerleşsin.O zaman viyanada muh okuyabilir...

çok teşekkür ettim arkadaşlar zamanınızı ayırdığınız için sağolun.

Sayfa /55Birinci SayfaÖnceki Sayfa 12345 … Sonraki SayfaSon Sayfa

Ücretsiz Kayıt Ol