haylaz86_8
Almanya, Freiburg im Breisgau
Albert-Ludwigs Universität Freiburg
bence burada insanlar birbirlerine daha kolay ulaşabilmeleri için msn adreslerini birbirlerine vermeleri lazımm
msn adresi mi o da ne ?? ne anlama geliyor o
"safakkocbiyik" demiş ki:
msn adresi mi o da ne ?? ne anlama geliyor o
harbiden lan bende ilk defa duydum...msn msn

...
safak sende varmi o dediginden varsa banada yollasana bir tane

Arkadaslar yukarida bir arkadas kibris ünv lerinden bahsetmis.. ben bir uyari yapayim..
Viyana Teknik Üniversitesi bir arkadasa daha yeni red geldi kibrista kayitli olan bir arkadasa biz bu ünv yi tanimiyoruz diye red verdiler.. olayin tam icerigini bilmiuyorum acaba okuldan dolayimi yoksa kibris oldugu icin mi red verdi... ögrendigim zaman sizlerle paylasacagim ama bana göre bütün kibrisi tanimiyorlar...bir ögrenci isleriyle konusayim burada belirtirim..
saygilarimla...
sekreterlikten isteyebilirsin... ne yapacaksin ki o listeyi istatistik filan mi yapacacaksin benim elime 2 sene önce gecmisti bir arkadas vasitasiyla.. ama 2 senede köprünün altindan cok sular gecti

arkadaşlar ben vizemi yeni aldım bir haftaya kadar viyanada olucam.ders saydırmak için burdakı okulumdan geçtiğim derslerin içeriklerını alıp onaylatıcam.bu içerikleri apostil mi yaptırmam gerekir?ayrıca bunları hazırlık için kayıt yaptırdığımda mı okula vericem yoksa hazırlık sınıfını geçtikten sonramı kurula girecek?bikaç günüm kaldı ve eğer şimdi getirmem gerekiyorsa hemen hazırlamalıyım, umarım bilgisi olan vardır bu konuda.
şimdiden teşekkür ederim
Son_perde kıbrıs üniversiteleriyle ilgili bişeyler yazmışsın , ne oldu öğrenebildin mi hangi üniversitelerin kabul edilmediğini? Ben bütün tercihlerimi kıbrıs yaptım, danışman şirkete tercih yaptığım üniversitelerin isimlerini ve tercih yaptığım bölümleri ilettim bi sorun olmadığını söylediler.Bir de senden öğreneyim istedim cevaplarsan sevinirim.
"white_spark" demiş ki:
arkadaşlar ben vizemi yeni aldım bir haftaya kadar viyanada olucam.ders saydırmak için burdakı okulumdan geçtiğim derslerin içeriklerını alıp onaylatıcam.bu içerikleri apostil mi yaptırmam gerekir?ayrıca bunları hazırlık için kayıt yaptırdığımda mı okula vericem yoksa hazırlık sınıfını geçtikten sonramı kurula girecek?bikaç günüm kaldı ve eğer şimdi getirmem gerekiyorsa hemen hazırlamalıyım, umarım bilgisi olan vardır bu konuda.
şimdiden teşekkür ederim
merhaba,
ders içeriklerini tercüme ettirip noter onaylı apostil yaptırman gerekiyor. hazırlıktan sonra not dökümü ile birlikte içerikleri de teslim ediyorsun, artık ne çıkarsa bahtına...
kolay gelsin...

bu arada yazmayı unuttum. ders içerikleri ne kadar ayrıntılı ve açık olursa kabul edilme şansın o kadar yüksek olur diye uyarmışlardı beni, haberin olsun.
bu arada darısı başımıza, sana hayırlı olsun...