Mesaj Panosu

Sabit Avusturya'da Eğitim için acil yardım isteyenler buraya!
Yeni Konu Aç Cevap Gönder

Sayfa /58Birinci SayfaÖnceki Sayfa … 5455565758 Sonraki SayfaSon Sayfa

aslinda bu bir soru lutfen yardim edermisiniz 2008-07-14 (00:50)
gazigazi
Bay
gazigazi
Türkiye, İstanbul
Maltepe Üniversitesi
oncelikle herkese merhababalar...
Ben istanbulda oturuyorum ve avusturyadaki her hangi bir universiteye kayit yaptirmak istiyorum oss puanim ozel universiteleri kazaniyor yani yerlesme olayim gerceklestikten sonra kiş programina yetişmem lazim bana nasil bi yol izlemem gerektigini soylerseniz buyuk iyilige gecer

ben avusturyada birinin yanında kalabilirim bu imkanim var
yanliz 6200avro olayı var ben finanse edecek birini bulsam yani babam almanyada onun kendi hesap kartını gostersem bi sorun cıkarmı hani diyosunuzya sponsor gibi bisey ALLAHa emanet olun kalin saglicakla

bu arada benim avusturyaya gitmem lazim
2.öğretim ile ilgili 2008-07-26 (20:17)
atakantomruk
Bay
atakantomruk
Türkiye, İzmir
Karşıyaka Vali Erol Çakır Lisesi
arkadaşlar ben türkiyede iktisat 2.öğretim yazsam viyana ekonomi üniversitesinden kabul alabilirmiyim
2008-07-28 (02:18)
HASviyana
Bay
HASviyana
Avusturya, Wien
Technische Universität Wien
atakantomruk demiş ki:
arkadaşlar ben türkiyede iktisat 2.öğretim yazsam viyana ekonomi üniversitesinden kabul alabilirmiyim

evet alabilisin
2008-07-28 (02:21)
HASviyana
Bay
HASviyana
Avusturya, Wien
gazigazi demiş ki:
oncelikle herkese merhababalar...
Ben istanbulda oturuyorum ve avusturyadaki her hangi bir universiteye kayit yaptirmak istiyorum oss puanim ozel universiteleri kazaniyor yani yerlesme olayim gerceklestikten sonra kiş programina yetişmem lazim bana nasil bi yol izlemem gerektigini soylerseniz buyuk iyilige gecer

ben avusturyada birinin yanında kalabilirim bu imkanim var
yanliz 6200avro olayı var ben finanse edecek birini bulsam yani babam almanyada onun kendi hesap kartını gostersem bi sorun cıkarmı hani diyosunuzya sponsor gibi bisey ALLAHa emanet olun kalin saglicakla

bu arada benim avusturyaya gitmem lazim

Kardes kis döneminde egitimine baslamak cok zor. Okuldan kabul gelmesi ve vize islemlerin biraz uzun sürecegi icin kis döneminde baslaman cok düsük bbir ihtimal.

Bananin hesap numarasin kabul olurmu bilemem ama, normal vize islemlerinde üzerinde senin isminin yazdigi senin hesabinin ciktisini görmek isterler...
2008-07-29 (16:37)
duygguu
Bayan
duygguu
Türkiye, Kırıkkale
Kırıkkale Üniversitesi
merhaba ben viyana tekniğe kimya bölümüne yüksek lisans için başvuru yapacağım..tr de kabul aldım.eylülde viyana tekniğe başvuracağım..bütün şartları sağlıyorum ama yinede sorun çıkcak gibi geliyor...cevap tahmini ne zaman gelir acaba?? bide hangi danışman şirketle görüşsem sizce??
Acele cevap Lütfennnn 2008-07-29 (17:24)
metinmete
Bay
metinmete
Avusturya, Wien
Wirtschaftsuniversität Wien
Avusturya SAlzburg Üniversitesinde işletme bölümü varmı??????
Türkiyede işletme bölümünde oluyan Salzburg Üniversitesinde İşletme Bölümünde okuyabilirmi???
2008-07-30 (14:50)
therockkk
Bay
therockkk
Türkiye, İstanbul
merhaba arkadaşlar.Vienna University of Economics and Business Administration ve universitat wiende öğrenim görmek istediğim bölümler bulunuyor.ancak almancam hiç yok.bu sene dil kursuna gitme şansım varmı.varsa nasıl bir yol izlemeliyim.başvuru tarihleri ne zaman son bulur.üniversiteyemi başvurmalıyım,üniversitenin dil kursu varmıdır vs. yardım ederseniz sevinirim.teşekkürler
2008-07-31 (02:03)
HASviyana
Bay
HASviyana
Avusturya, Wien
metinmete demiş ki:
Avusturya SAlzburg Üniversitesinde işletme bölümü varmı??????
Türkiyede işletme bölümünde oluyan Salzburg Üniversitesinde İşletme Bölümünde okuyabilirmi???

Salzburg üniversitesinde isletme bölümü bulunmamaktadir. Ama isletme bölümünden baska bi universitenin isletme bölümüne gecebilirsin
2008-07-31 (02:08)
HASviyana
Bay
HASviyana
Avusturya, Wien
therockkk demiş ki:
merhaba arkadaşlar.Vienna University of Economics and Business Administration ve universitat wiende öğrenim görmek istediğim bölümler bulunuyor.ancak almancam hiç yok.bu sene dil kursuna gitme şansım varmı.varsa nasıl bir yol izlemeliyim.başvuru tarihleri ne zaman son bulur.üniversiteyemi başvurmalıyım,üniversitenin dil kursu varmıdır vs. yardım ederseniz sevinirim.teşekkürler

Okuldan Kabul alirsan kisa3 dönemine biraz gecikmeli olsada almanca egitimini Almanca kurslarinda baslayabilirsin.Bir ögrenciye 3 dönem kurs hakki taninmaktadir. Bu 3 dönem icerisinde yeterli almanca seviyesine ulasmissan bölüme baslayabilirsin
acele-acele-acil 2008-07-31 (02:23)
jense
Bay
jense
Türkiye, Trabzon
Karadeniz Teknik Üniversitesi
arkadaşlar ben Karadeniz Teknik'de, Jeodezi ve Fotogrametri mühendisliğinde 5. sınfı bitirdim. Viyana Teknik beni şuanda kabul eder ve geçtiğim dersleri sayarmı? ama öncelikli olan beni kabul ederlermi? sorusu.
Teşekkürler

Sayfa /58Birinci SayfaÖnceki Sayfa … 5455565758 Sonraki SayfaSon Sayfa

Ücretsiz Kayıt Ol