Mesaj Panosu

Sabit Avusturya'da Eğitim için acil yardım isteyenler buraya!
Yeni Konu Aç Cevap Gönder

Sayfa /56Birinci SayfaÖnceki Sayfa … 56789 … Sonraki SayfaSon Sayfa

2006-09-05 (12:37)
9eylul
Bayan
9eylul
Türkiye, İzmir
Dokuz Eylül Üniversitesi
slm şafak,
cevap için teşekkürler, umarım dediğin gibi olur ama ben aps ile göndermiştim. yine de 30 günlük değerlendirme süresinin uzadığını umut ediyorum.
kabul alanlardan bilgi alabilir miyim, kaç günde kabulünüz gelmişti?

selamlar...
2006-09-05 (20:16)
son_perde
Bay
son_perde
Avusturya, Niederösterreich
@9 eylül normalde sana yakin zamanda cevap vermek zorundalar malum ayin 16 sina kayit tarihleri bitiyor..onlarda ona göre plan yapiyorlar yani en azindan sana 16 sindan önce cevap vermek zorundular ki eksik evrak varsa yollayasin diye..sen kis dönemi basvuru yaptigin icin yani 1 eylülden önce basvurdugun icin yakin zamanda sana olumlu yada olumsuz cevap vermeleri gerekiyor..
söyle birsey diyeyim 1 eylülden sonra yani yaz dönemi icin basvuran arkadasa aralikta filan kabulun cikar demisler artik sen hesap et arada ne kadar süre var..bence seni bir arattir yada mail at okula..en azindan durumdan haberdar olursun Göz kırpıyor
2006-09-06 (15:59)
slm arkadaşlar.
ben matematik bölümü öğrencisiyim ve son sınıfa geçtim.avusturyada master yapmak istiyorum.seneye temmuz gibi okulum bitmiş olcak inşllh. avusturyada master yapabilmem için ne yapmam gerekiyor??
-les'e girip tr'de master öğrencisi olmammı gerek yoksa sadece les puanım yeterlimi???
-2007 temmuzda okulum biterse 2008demi gidebileceğim.yani birsene boşamı geçmiş olacak burada???
-son olarak şimiden yapabileceğim birşey varmı sizce??
şimdi başvursam lisans eğitimine yatay geçiş için ve seneye okulum bitince gitsem aksilik çıkarmı "sen okulu bitirmişsin" diye?? (tabi bu arada buradan diplamamı elime almış olacam,işi garantiye almak için) Gülüyor
2006-09-06 (16:01)
9eylul
Bayan
9eylul
Türkiye, İzmir
Dokuz Eylül Üniversitesi
slm son perde,
okulun student point'ine mail attım kesinlikle bilgi veremeyeceklerini, bu konunun kendi alanları dışında olduğunu söylediler. ancak Rafeala .... diye birinin mail adresini versiler. Onada 2 kez mail attım ama sonuç alamadım.
benim de korkum eksik evrak falan durumu olabilir ya da en kötüsünü düşünerek evraklara bi şey oldu da ellerine mi ulaşmadı diyorum.
ilgine teşekkürler...
2006-09-06 (19:10)
son_perde
Bay
son_perde
kardes sen ünv ye basvurdun..gerci student point dedigin göre viyana ünv..evet student pointinn alani disina cikiyor bu konuda bilgi vermek..
onlar ancak danismanlik hizmeti veriyorlar, yani öyle bir yaptirim olaylari yok Göz kırpıyor..
kardes viyana ünv si kabul yönünden biraz bekletiyor..yani diger okullara oranla kasiyor diye biliriz onun icin bu kadar bekleme süresini normal olarak karsiliyorum sana bir secenek daha eger mail ve telden sonuc alamadiysan danisman sirketle anlastiysan danisman sirket yok kendi basian islerini halletiyse bir arkadasa kisisel bilgilerini ver o gitsin okula durumunu sordursun..bir sorun varsa ögrensin..
kolay gelsin Göz kırpıyor
2006-09-06 (21:20)
egemensezer
Bay
egemensezer
Avusturya, Wien
Wirtschaftsuniversität Wien
Bugün danışman şirketin Viyanadaki bürosuyla görüştüm, Viyana teknikte yoğunluk çok fazlaymış belgelerin 4-5 hafta içinde kabul göreceğini tahmin ettiklerini söylediler.Bilginize
son perde'ye: 2006-09-07 (16:49)
9eylul
Bayan
9eylul
Türkiye, İzmir
Dokuz Eylül Üniversitesi
slm arkadaşım,
ben viyana ün.'e kendim başvurdum (ya da başvurduğumu sanıyorum çünkü henüz bi ibare yok evrakların seyrine dair) Gözlerini yuvarlıyor
bakalım birilerine ulaşmaya çalışıyorum gidip sorsunlar diye ama öğrenci değiller umarım bi sonuç çıkar Gülümsüyor)
bu arada önceki mesajında 16 eylül kayıt için son demişsin yüksek lisans için de geçerli mi bu tarih? diyelim ki bu tarihi geçtik telafisi falan var mı?
selamlar...
2006-09-07 (17:14)
son_perde
Bay
son_perde
merhaba eylül kardes...
öncelikle birinin sordurmasinda fayda var..farketmez ögrenci olup, olmadigi konuya hakim olmasi yeterli..siz bir güzel izah edersiniz ona..ya ben 16 eylül mü yazmisim son basvuru tarihi icin özür dilerim 16 ekim olacak isminize takilmisim herhalde Çok mutlu ... simdi durumu söyle izah edeyim 16 ekim kabul almislar ögrenciler icin son gün..yani siz bu döneme basvurduysaniz okul size bu döneme yetisecek sekirde kabul yollar..he okul vizede ne kadar beklediginizi filan bilmez, zaten o konuda okulu ilgilendirmez..o kabulunu o tarihe uygun bir sekilde yollar gerisine karismaz..gerci kabuller 2 yada 3 dönem gecerli oldugu icin sorun olmaz..yani benim anlatmak istedigim okul sizin bu dönem mazeret kayitlariniza yetisecekmis gibi kabul yollar tabiki bu söylediklerim 1 eylül tarihinden önce ve kis semesteriri icin basvurdugunuz takdirde..
belgeler onlarin eline bir eylülden sonra gectiyse bu okulu baglamaz ve islemlerini yaz semesterine göre yapar..ama siz cok önce gönderdiginizi beyan etmissiniz..o halde bir sordurmanizda bence fayda var..belki evraklar ulasmamistir yada ilgilenilmemis olabilir..her türlü ihtimali gözönünde bulundurmak gerekir..cünkü daha sonra dogacak magduriyeti okul pek kabul etmez ve topu size atar onun icin evraklarinizi takip ettirmeniz sizin faydanizadir..okula göndereceginiz kisiye..kisisel bilgilerinizi verin oda durumunuzu iletsin..birazda israrci olsun..cünkü görevliler pek ugrasmak istemedikleri icin bastan savma cevaplar verebilirler.
birde üzülerek belirtmek isterim ki viyana ünv si diger okullardan daha fazla kasiyor ve en ince detaya kadar arastiriyor ve kabul sürenizin uzamasini ben acikcasi buna bagliyorum eger evraklarinizda bir sorun yoksa er yada gec cevap gelecektir... Göz kırpıyor
kolay gelsin..
2006-09-07 (18:18)
"sibrahim" demiş ki:
slm arkadaşlar.
ben matematik bölümü öğrencisiyim ve son sınıfa geçtim.avusturyada master yapmak istiyorum.seneye temmuz gibi okulum bitmiş olcak inşllh. avusturyada master yapabilmem için ne yapmam gerekiyor??
-les'e girip tr'de master öğrencisi olmammı gerek yoksa sadece les puanım yeterlimi???
-2007 temmuzda okulum biterse 2008demi gidebileceğim.yani birsene boşamı geçmiş olacak burada???
-son olarak şimiden yapabileceğim birşey varmı sizce??
şimdi başvursam lisans eğitimine yatay geçiş için ve seneye okulum bitince gitsem aksilik çıkarmı "sen okulu bitirmişsin" diye?? (tabi bu arada buradan diplamamı elime almış olacam,işi garantiye almak için) Gülüyor

lütfen bi cevap verin arkdaşlar!!! Üzgün Üzgün Üzgün ! !
2006-09-07 (20:59)
ARAMİR
Bay
ARAMİR
Türkiye, İstanbul
Kağıthane Anadolu Lisesi
benim sormak istediğim:vize işlemleriyle birlikte oraya gelişim Allah kısmet ederse kasımı geçecek gibi gözüküyor.1 sene okulun kursuna gideceğim.acaba okulun kursu devamlı yeni kur açıyor mu?açmıyorsa en son hani tarihlerde açıyor? cevap verirseniz çok sevinirim

Sayfa /56Birinci SayfaÖnceki Sayfa … 56789 … Sonraki SayfaSon Sayfa

Ücretsiz Kayıt Ol