merhaba eylül kardes...
öncelikle birinin sordurmasinda fayda var..farketmez ögrenci olup, olmadigi konuya hakim olmasi yeterli..siz bir güzel izah edersiniz ona..ya ben 16 eylül mü yazmisim son basvuru tarihi icin özür dilerim 16 ekim olacak isminize takilmisim herhalde

... simdi durumu söyle izah edeyim 16 ekim kabul almislar ögrenciler icin son gün..yani siz bu döneme basvurduysaniz okul size bu döneme yetisecek sekirde kabul yollar..he okul vizede ne kadar beklediginizi filan bilmez, zaten o konuda okulu ilgilendirmez..o kabulunu o tarihe uygun bir sekilde yollar gerisine karismaz..gerci kabuller 2 yada 3 dönem gecerli oldugu icin sorun olmaz..yani benim anlatmak istedigim okul sizin bu dönem mazeret kayitlariniza yetisecekmis gibi kabul yollar tabiki bu söylediklerim 1 eylül tarihinden önce ve kis semesteriri icin basvurdugunuz takdirde..
belgeler onlarin eline bir eylülden sonra gectiyse bu okulu baglamaz ve islemlerini yaz semesterine göre yapar..ama siz cok önce gönderdiginizi beyan etmissiniz..o halde bir sordurmanizda bence fayda var..belki evraklar ulasmamistir yada ilgilenilmemis olabilir..her türlü ihtimali gözönünde bulundurmak gerekir..cünkü daha sonra dogacak magduriyeti okul pek kabul etmez ve topu size atar onun icin evraklarinizi takip ettirmeniz sizin faydanizadir..okula göndereceginiz kisiye..kisisel bilgilerinizi verin oda durumunuzu iletsin..birazda israrci olsun..cünkü görevliler pek ugrasmak istemedikleri icin bastan savma cevaplar verebilirler.
birde üzülerek belirtmek isterim ki viyana ünv si diger okullardan daha fazla kasiyor ve en ince detaya kadar arastiriyor ve kabul sürenizin uzamasini ben acikcasi buna bagliyorum eger evraklarinizda bir sorun yoksa er yada gec cevap gelecektir...
kolay gelsin..