Sabit Avusturya'da Eğitim için acil yardım isteyenler buraya!
Yeni Konu Aç Cevap Gönder
Sayfa / 59
12345 … Sonraki SayfaSon Sayfa

Avusturya'da Eğitim için acil yardım isteyenler buraya! 2006-04-27 (21:49)
Şafak Koçbıyık (safakkocbiyik)
Arkadaşlar yardima ihtiyacı olan herkes acil yardım diye başlık açıp sıkıntısını anlatıyor ve yardım talebinde bulunuyor. Ben ve burdaki diğer arkadaşlarım yardimci olmak için elimizden geleni yapıyoruz ancak herkesin yardim için başlık açması kalabalıklığa yol acıyor ve yardım talebinde bulunanlara gerekli yardım yapılamıyor. Arkadaşa yardimci olabilsek bile başlıklar giittikçe arttığı için arkadaş ne yapmış işini halledebilmiş mi takip edemiyoruz.

Ben bunun için buraya ACİL YARDIM adında bir başlık açtım yardıma ihtiyacı olanlar yardım taleplerini buraya yazsınlar bizde burda onlara yardimci olalaım. ve daha sonra kolay bi şekilde sonuçlarını takip edebilelim.

Sağlıcakla kalın Göz kırpıyor
2006-05-03 (21:34)
Hakan Bu (DreamWoRK)
Hakan Bu (DreamWoRK)
Çok mutlu Sen Avusturya'damisin yardin edeceksin anLamadim Gülümsüyor önce bi geL avusturyaya yazinda arabayi hazirla gezdirecen daha beni sonra torpil gecemem sana Gülüyor Gülüyor
2006-05-04 (01:31)
Osman Timurtas (timur442001)
aciliyeti olmadığından bu sorumu "üniversiteye başvuru" başlığı altında sormuştum ancak muhtemelen bayat bi konu olduğundan bi cevap gelmedi. o nedenle bu başlık altında sormak durumunda kaldım. özür dileyerekten sorumu buraya alıyorum:

viyana ekonomiye geçiş için başvuru yaptım.evraklar 26 nisan çarşamba ellerindeydi.bana mail atıp evrakların kendilerine ulaştığını söylediler.ancak değerlendirmeye haziran ayında başlayacaklarını belirtmişler. (ki ben evrakları alır almaz değerlendireceklerini zannediyodum) neysee...sormak istediğim, bu elemanler haziran başında evrakları değerlendirmeye başlarlarsa tahminen nezamana kadar bana dönerler? yani bu değerlendirme süreci kaç gün sürer tahminen? bi de kabul belgesini postayla gönderiyorlar galiba.bu belge kaç günde elimde olur?

sevgi ve muhabbetle...
2006-05-04 (09:06)
Ali Kemal Çamur (istako)
Ali Kemal Çamur (istako)
ben cevaplamaya çalışayım arkadaşım sorunu . bak benim belgelerim aralık 15 te ellerinde olmuştu. bende o dönemin son başvuru tarihi(1şubat) geçince yollamaya başlarlar diye bekliyodum ama bi baktım belgeler elime 28 ocakta ulaşmış Gülüyor .hemde postaya 15 gün önce verilmiş kabul belgesi.yani ordaki kabul işlemleri bi terslik çıkmazsa çok fazla sürmüyor.sana dediklerine göre haziranda başlıcaklarmış değerlendirmeye . sende şimdiden göndermişsin bu yüzden önlerdesindir . tahminimce ( kesin demiyorum bak tahminen ) en geç temmuzun sonuna kadar elinde olur belgen . ama Allah göstermesin ters bişey olur eksik evrak göndermişsindir onu isterler senden o zaman belki çok az daha uzayabilir bu süre.
umarım yardımcı olabildim ..
2006-05-04 (17:51)
Son Perde (son_perde)
Son Perde (son_perde)
timur kardes eger evraklarinda bir eksiklik yoksa 1 ayda cevap alabilirsin ama tabiki bu yogunluga göre biraz uzayabilir veya kisayabilir..
sen wu ya basvurmussun wu bu konuda diger okullara oranla daha hizli cevap veriyor...
insallah okulun kursunun kayitlarina yetisirsin diyecegim ama bu isin birde vize ayagi var..
saygilarimla...
2006-05-04 (18:02)
"DreamWoRK" demiş ki:
Çok mutlu Sen Avusturya'damisin yardin edeceksin anLamadim Gülümsüyor önce bi geL avusturyaya yazinda arabayi hazirla gezdirecen daha beni sonra torpil gecemem sana Gülüyor Gülüyor

wayy burda kımler varmıs sen takılırmıydın buraya ya Gülüyor
tamam ayıpsın sen gel gezeriz istedin kadar ama bu gezmenın torpille ılgısı yok bunu bılmenı ısterım Göz kırpıyor
2006-05-05 (02:53)
wu'ya başvurduğumda belgelerimi alır almaz değerlendirmeye alacaklarını zannediyodum.hatta o yüzden postayla göndermek yerine 2 gün içinde gidecek şekilde evrakları kargoya vermiştim. ancak onlar hazirandan itibaren değerlendirmeye alacaklarını söylediler.(evraklarımı aldıktan sonra gönderdikleri mailde belirtmişler).. bu yeni bir uygulama mıdır? yani bu adamların gelen başvuruları değerlendirdikleri belli periyotlar mı var yoksa benim başvuruma mı böyle bişey denk geldi?

ayrıca,

kabulumle ilgili durumumu ordaki arkadaşlarım takip edicekler. wu'nun kabul dosyamı postayla bana göndermesi yerine ordaki arkadaşlarımdan birinin alıp bana kargoyla göndermesi söz konusu olabilir mi acaba? (kabul belgesinin bana ulaşma süresini kısaltmak için yapıcam bunu) yoksa onlar illa da kendileri mi göndericekler belgeyi?

sevgi ve muhabbetle..
2006-05-05 (14:05)
Son Perde (son_perde)
Son Perde (son_perde)
osman kardes seninde belirttigin gibi burada basvurulara bölüm bölüm inceleniyor malkesef sen bu dönemi kacirdigin icin bir dahaki döneme kaldin.. o yüzden senin evraklarin incelenmeside o döneme kaldi bu yönden bir sorun cikacagini sanmiyorum.. en fazla yeni döneme ait güncel bir ögrenci belgesi isterler sende okula kayitli oldugun icin bir sorun teskil edecegini sanmiyorum..
diger bir noktada buradan bir arkadasin senin islemlerini takip edebilir, kabulu senin adina alabilir ve her daim durumunu sorabilir ama bence bu cok fazla bir zaman kazandirmaz.. cünkü kabulun ciktiktan sonra postayla sana gelmesi fazla bir süre sürmüyor..
ama bunu yapman icin arkadaslarina vekalet cikarman gerekiyor yada kabulun cevap adresi olarak bu arkadasinin adresini ve ismini vermen gerekiyor..
saygilarimla..
2006-05-06 (12:16)
Bahadır Kaya (BaHe)
Bahadır Kaya (BaHe)
"seksekci" demiş ki:
turkiye vatandaslarina turist vizesini ne kadar zamanda veriyorlar bir fikriniz varmi ve vize sartlari ne 1-3 aylik bir vize almak istiyorum
2006-05-07 (14:29)
Ali Osman Yesilyurt (keanuereewes)
Ali Osman Yesilyurt (keanuereewes)
"BaHe" demiş ki:
"seksekci" demiş ki:
turkiye vatandaslarina turist vizesini ne kadar zamanda veriyorlar bir fikriniz varmi ve vize sartlari ne 1-3 aylik bir vize almak istiyorum

Eğer herşeyi eksiksiz tamamlarsan 3 aya kadar olan vizeleri 1 hafta içinde veriyolar diye biliyorumm,konsolosluğun önünde bir adamla konuşyum 2 gün sürmüş vizesini almasııı..
Tabi ordan istek yapıcak birisinin olması bu konuda önemli bir faktörr
Sayfa / 59
12345 … Sonraki SayfaSon Sayfa