Mesaj Panosu

malta konaklama
Yeni Konu Aç Cevap Gönder

Sayfa /2Birinci SayfaÖnceki Sayfa 12

2006-05-26 (18:27)
ezocat
ezocat
Türkiye, Antalya
self catering apartlar nasıl hangisi iyi biliyomusunuz peki?? Teşekkürler spoiled..
2006-05-27 (12:54)
akocak1905
Bay
akocak1905
Türkiye, İzmir
Karşıyaka Gazi Lisesi
arkadaşım ev kiralamanı tavsiye etmem çünkü eger türklerle tutarsan ingilizcen için çok zor olur senin için özellikle okulların yurtları ve otelleri var bunlar çok ii bence çünkü baya bi yabancıyla konuşma imkanın olur yaz döçnemi nüfus birdedn 4 katlanıomuş bu durumndan zor bulursun ilk başta ben evde kalmıştım evin rahatlıı var ama yurdunda yabancısı bol anliyacaın
2006-05-29 (16:03)
aslinda residence daha rahat ama bence aile yaninda kal. Eger ailen iyi olursa cok rahat edersin. Birkere her isini yaparlar. tamam yurtta kaliyormus gibi rahat olmazsin ama. Buraya ogrenmek icin geliyorsun di mi? bence aile yaninda kalirsan zorunlu ingilizce konusuyorsun. Yurtta yada evde mutlaka iki tane turk bulup kanka oluyorsun. Simdi sen orda ben bulmam mutlaka orda turklerden uzak dururum diyosundur ama. Yolda bir turk gorunce bile merhaba demeden gecemiyorsun ne yazikki. ve yurtlarda arkadaslarini topluyosun odaya hadi bu aksam azicik eglenelim diyosun. Yabancilarda olur bu eglencelerde ama nasilsa bu sekilde yasayan arkadaslarin olur ve sen onlara takilirsin. bence aile yanini tercih et. Hem bu sezonda aile yani daha ekonomik olur. Birde yurtlari oyle Turkiyede universitelerin yurtlari gibi dusunme. herkesin apart seklinde dairesi var. Kimseyi gormiycem dersem kimseyide goremezsin. Yani bir taraftan yalniz olabilme sansin var. tatile gittin ve otelde kaliyormussun gibi yani. Birde bence aile yaninda kalmanin en iyi yani ailenin iyi ingilizce konusmasi ve seni her hatanda duzeltmeleri. Cok iyi dusun. Bence zorluklar olsun burada geciricegin zamanda cok rahat olma. ama en iyi sekilde ogrenip ayril buradan.
2006-05-30 (11:41)
akocak1905
Bay
akocak1905
Türkiye, İzmir
Karşıyaka Gazi Lisesi
evet aile yanında konaklamak ingilizcen açısından çok rahat oluo ama bu dierlerine nazaran daha pahalı bi yaşam oluo!bende tavsiye edrim aile yanında kalmayı ama bi takım özgürlüklerin kısıtlanıo bunuda bilmen lazım!yurtta illaki turkle kalma oolayı yok istersen oda arkadaşını yabancı secebiliosun mesela benim arkadaşımın oda arkadaşı ingilizdi!ve bunun gibi bir çok kişi var!
2006-05-30 (15:23)
Oda arkadasin ingiliz miydi? Dil okuluna mi gelmisti:) Hangi okul bu ya? Bende oraya geciyim. Aile yaninda ozgurluk kisitlaniyor ama sonucta hepimiz buraya dil okuluna geldik rahat etmeye degil. Bazi okullarin kampanyalari oluyor belli donemlerde aile yani daha ucuz oluyor. Onlari arastir. Birde yurtta dedigim gibi ben uzak dururumda desen mutlaka Turk arkadasin olur. EC suanda %25 turk gidiyor ve bunlarin %90 i yurtta kaliyor.

Valla bence rahatina degil sana kazandiracajklarina bak derim. biraz fazla odeyip ayni zamanda daha fazla birikim demek aile yani.
2006-05-30 (19:09)
Serkan Oguz
Bay
Serkan Oguz
Türkiye, Ankara
Ankara Üniversitesi
"spoiled" demiş ki:
Oda arkadasin ingiliz miydi? Dil okuluna mi gelmisti:) Hangi okul bu ya? Bende oraya geciyim. Aile yaninda ozgurluk kisitlaniyor ama sonucta hepimiz buraya dil okuluna geldik rahat etmeye degil. Bazi okullarin kampanyalari oluyor belli donemlerde aile yani daha ucuz oluyor. Onlari arastir. Birde yurtta dedigim gibi ben uzak dururumda desen mutlaka Turk arkadasin olur. EC suanda %25 turk gidiyor ve bunlarin %90 i yurtta kaliyor.

Valla bence rahatina degil sana kazandiracajklarina bak derim. biraz fazla odeyip ayni zamanda daha fazla birikim demek aile yani.

evet oda arkadaşı ingilizdi bazi ingilizler avustralyalılar yeni zellandalılar hata benim son günümde bi tane amerikalı bile gelmişti bunlar maltayı gezmeye geliyolar böyle şanslarınızda olabiliyor

kolay gelsin
2006-05-31 (17:49)
akocak1905
Bay
akocak1905
Türkiye, İzmir
Karşıyaka Gazi Lisesi
evet oda arkadaşı ingilizde tatile gelmişti!bu arada serkan maltadan arkadaşım selam!tabiki türklerden uzak durman mumukün deil!ama yurdunu ona göre secersen turk olamyan bir yurt ta vardır!okuluma gitmek istersen söliim inlingua ve çok memnunduk tavsiye edilir!

Sayfa /2Birinci SayfaÖnceki Sayfa 12

Ücretsiz Kayıt Ol