Mesaj Panosu

paris _sorbonne universitesinden sorulara yanitlar
Yeni Konu Aç Cevap Gönder

Sayfa /8Birinci SayfaÖnceki Sayfa … 34567 … Sonraki SayfaSon Sayfa

2008-03-28 (03:08)
arzu nehir safak
Bayan
arzu nehir safak
Fransa, Paris
Université Paris 4 - Université Paris-Sorbonne
BlackSign demiş ki:
bac ın tercümesi demişsiniz o nedir? Tarafsız

LISE DIPLOMASI DEMEK
asagidaki linkte uzun bi sekilde bahsi gecmisti oradanda bakabilirsin

http://www.turkstudent.net/board/topic/62840
sorbonne 2008-04-14 (23:40)
BlackSign
Bay
BlackSign
Türkiye, Tekirdağ
Çorlu Ticaret Borsası Lisesi (Y.D.A)
merhaba
universite ücreti ne kadar sorbonne un cef le görüştüm üniversitelerin aylık 1300€ gibi bi rakam olduunu söyledi ayrıca a1 seviyesindeyim fransada kursa kaydolmak ve vize almak için gerekli bi seviye mevcut mu bi terslik çıkmassa çok yakında orada olacaım inş.
2008-04-15 (20:12)
arzu nehir safak
Bayan
arzu nehir safak
Fransa, Paris
BlackSign demiş ki:
merhaba
universite ücreti ne kadar sorbonne un cef le görüştüm üniversitelerin aylık 1300€ gibi bi rakam olduunu söyledi ayrıca a1 seviyesindeyim fransada kursa kaydolmak ve vize almak için gerekli bi seviye mevcut mu bi terslik çıkmassa çok yakında orada olacaım inş.

sanirim yanlis anlamisssin.bugun sordum ve 4 eylul 28 kasim arasi olan sezonun haftalik 15 saat olan dil kursu fiyati 1300 euros.bu bahsettigim sonbahar sezonu icin olan fiyat.bahar ve kis donemleri icinse 1500 er euros luk bir miktar odemek durumundasin .visa almak icin on kayit yaptirmalisin onkayitta 300 euros taleb ediyorlarmis.seviyenin onemi yok zaten sonuc olarak dil ogrenmeye geliyorsun .

ayrica sorbonne daki dil kursunun adresi www.ccfs-sorbonne.fr ama su annda tekrar -yapim asamasindaymis daha sonra ulasabilirsin sanirim.

sartlar;
-en az 18 yasinda olmak
-lise diplomasinin fransizca tercumesi
-visa yada oturum kagidi
2008-04-17 (00:09)
BlackSign
Bay
BlackSign
Türkiye, Tekirdağ
Çorlu Ticaret Borsası Lisesi (Y.D.A)
ben mümkün olursa hemen gelmek istiorum aslındaı..o siteye daa önce bakmıştım tcf li olana kayıt yaptıracaım deil mi..
yurt aylık fiyatları ne kadar acaba veya ev.. bugün bi yerde haftalık 250€ gibi bi şeeler yazıodu Üzgün
yüksek lisans 2008-04-17 (03:05)
canbekcan
Bay
canbekcan
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Gazimağusa
Doğu Akdeniz Üniversitesi
Merhaba,

Doğu Akdeniz Üniversitesi, Radyo, TV ve Sinema 3. sınıf öğrencisiyim. Üniversitemde 2 dönem boyunca Fransızca eğitimi aldım. Sorbonne üniversitesinde felsefe ve sosyoloji üzerine yüksek lisans yapmayı düşünüyorum. Lisans programları Fransızca, ancak yüksek lisanslar da mı Fransızca? Üniversitenin sitesinde yüksek lisansın lisanıyla ilgili bir bilgi yer almıyordu. Ayrıca DELF sınavına giriş koşulları nedir ve üniversitede bu sınava hazırlayacak kursun fiyatları nedir?
Planlarım çerçevesinde, üniversiteden mezun olduktan sonra Fransaya eğitime gitmeyi düşünüyorum ve 1 yıl boyunca, sürekli bir şekilde Fransızca dil eğitimi almayı düşünüyorum. Vize sorunu yaşayıp yaşamayacağım hakkında da her hangi bir bilgim yok. Ayrıca oradaki hayat şartları hakkında da bilgi verirseniz sevinirim. Konaklama koşulları nelerdir vs.

Şimdiden teşekkürler.
2008-04-17 (20:33)
arzu nehir safak
Bayan
arzu nehir safak
Fransa, Paris
BlackSign demiş ki:
ben mümkün olursa hemen gelmek istiorum aslındaı..o siteye daa önce bakmıştım tcf li olana kayıt yaptıracaım deil mi..
yurt aylık fiyatları ne kadar acaba veya ev.. bugün bi yerde haftalık 250€ gibi bi şeeler yazıodu Üzgün

tcf sinavi icin kayiti daha sonra yaptiracaksin.ilk etapta kurs kaydi yapilacak ama su anda site yapilandirma asamasindaymis.email adresleri;
www.ccfs-sorbonne.fr
tel.0033144107700
fax;0033140463229

haftalik degil ayliktir o kira gideri

ayrica logement icin;accueil@ccfs-sorbonne.fr
fax;0033143254802
adreslerinden yardim alabilirsiniz
2008-04-17 (20:44)
arzu nehir safak
Bayan
arzu nehir safak
Fransa, Paris
canbekcan demiş ki:
Merhaba,

Doğu Akdeniz Üniversitesi, Radyo, TV ve Sinema 3. sınıf öğrencisiyim. Üniversitemde 2 dönem boyunca Fransızca eğitimi aldım. Sorbonne üniversitesinde felsefe ve sosyoloji üzerine yüksek lisans yapmayı düşünüyorum. Lisans programları Fransızca, ancak yüksek lisanslar da mı Fransızca? Üniversitenin sitesinde yüksek lisansın lisanıyla ilgili bir bilgi yer almıyordu. Ayrıca DELF sınavına giriş koşulları nedir ve üniversitede bu sınava hazırlayacak kursun fiyatları nedir?
Planlarım çerçevesinde, üniversiteden mezun olduktan sonra Fransaya eğitime gitmeyi düşünüyorum ve 1 yıl boyunca, sürekli bir şekilde Fransızca dil eğitimi almayı düşünüyorum. Vize sorunu yaşayıp yaşamayacağım hakkında da her hangi bir bilgim yok. Ayrıca oradaki hayat şartları hakkında da bilgi verirseniz sevinirim. Konaklama koşulları nelerdir vs.

Şimdiden teşekkürler.

sanirim bu konuda egitim musavirligi ile konusmaniz daha yararli olacaktir;0033147649042
ama sunu soyleyebilirim ki fr de en iyi dil kursu sorbonne universitesindedir.felsefe sosyoloji bolumleri paris 4 te.
yuksek lisans icinde fransizcaya ihtiyaciniz olacaktir.DELF sinavi icin hazirlik kurslari mevcut .yukaridaki site ve kontak telefonlarindan daha fazla bilgiye ulasabilirsiniz.
visa da fransizca seviyenizi ve fransaya geldiginizde kosullari saglayabilecek maddi olanagi gosterdiginizde pek bir sorun olmayacaktir.

yasam sartlari olarak bence bir yabancinin yasayabilecegi en guzel sehir paristir.konaklama da ise foyer(tek kisilik odalar),aile yanina yerlesmek ev tutmaya gore daha kolay ve maliyetsizdir.bu konuda gittiginiz kurstanda yardim alabilirsiniz.
kolay gelsin
acill 2008-04-28 (00:06)
denizkarasu
Bay
denizkarasu
Avusturya, Wien
Wirtschaftsuniversität Wien
mrb ben avurturyadayim viyana ekonomi unv ögrencisiyim.ama fransada okumak istiyorum burdan oraya gecis varmi bana yardimci olursaniz sevinirim...
2008-04-28 (00:49)
arzu nehir safak
Bayan
arzu nehir safak
Fransa, Paris
denizkarasu demiş ki:
mrb ben avurturyadayim viyana ekonomi unv ögrencisiyim.ama fransada okumak istiyorum burdan oraya gecis varmi bana yardimci olursaniz sevinirim...

bu konudaki en dogru bilgiyi paris egitim musavirligimizden alabilirsiniz us tarafta numarasini yazmistim.
kolay gelsin
.. 2008-04-28 (15:56)
denizkarasu
Bay
denizkarasu
Avusturya, Wien
Wirtschaftsuniversität Wien
cok tskler.bir sorum daha olcak fr deki dil okullari ne zaman basliyo????ne kadar zamanda fransizca ögrenebilirim 1 yil yeterli oluyomu??

Sayfa /8Birinci SayfaÖnceki Sayfa … 34567 … Sonraki SayfaSon Sayfa

Ücretsiz Kayıt Ol