Mesaj Panosu

paris _sorbonne universitesinden sorulara yanitlar
Yeni Konu Aç Cevap Gönder

Sayfa /9Birinci SayfaÖnceki Sayfa … 45678 … Sonraki SayfaSon Sayfa

2008-04-28 (19:31)
arzu nehir safak
Bayan
arzu nehir safak
Fransa, Paris
Université Paris 4 - Université Paris-Sorbonne
denizkarasu demiş ki:
cok tskler.bir sorum daha olcak fr deki dil okullari ne zaman basliyo????ne kadar zamanda fransizca ögrenebilirim 1 yil yeterli oluyomu??

en yakin tarih ekim ayi, yaz kurslari da mevcut ama bildigim kaariyla kisa sureli ve ucret olarakta fazla.eger hic fransizcaniz yok sa ben 2 sene devam etmenizi oneririm.cunku fransizca gramer olarak hayli zor bir dildir.

Alıntı:
paris egitim musavirligi turk mu?yada turkce konusuyolarmi?benim merak ettigim dil olmadan fr deki okullar beni kabul edermi? birde vize problemi var-burda bana 1 yillik sch verdiler.orda 1 yil dolunca yenileyebiliyoymu?

evet baskonsoloslugumuz bunyesinde. ve calisanlarinin tamami turk.dil olmadan kesinlikle kabul alamazsiniz .tabi dedigim yuksek ogretim icin.yabancilar polisinden vizenizi yenileyebiliyorsunuz.tabi suresiz vizeler icin gecerli bu yoksa vizeyi aldiginiz ulkeden yenilemek zorundasiniz.
Alıntı:
egtitim srtlari neler??

egitim sartlari derken tam neyi kastettiginizi anlamadim, bu soruyu acarsaniz sanirim oyle cvplamam daha dogru olur.
selam 2008-04-29 (17:34)
evin21
Bayan
evin21
Avusturya, Wien
Universität Wien
merhaba arzu benim sorum belçikada brüksel üniversitesiyle ilgi bu forumda belçika ile eğtim gören arkadaşlar genelde flaman bölgesinde eğitim gördüklerini söylediğinden biz bilgi edinemedik..bizim için brüksel üniversitesini başvuru koşullarını öğrenip yazabili misin özellilede başvuru tarihini..sitenin büyük bölümü fransızca olduğu..için..gerekli bilgiyi edinemedik..teşekküler şimdiden umarım ilgilenebilirsin..öğrenmek istediğimiz tam olarak hukuk fakültesi çiçin..başvuru koulları tarihi..bunu okuln sitesinden öğrenebilrsini
.. 2008-04-29 (18:03)
denizkarasu
Bay
denizkarasu
Avusturya, Wien
Wirtschaftsuniversität Wien
iyi ama benim viem suresiz diilki.1 yilllik.1 yil dolunc ordan vizeyi yenileymiyozmu??
2008-04-29 (19:02)
arzu nehir safak
Bayan
arzu nehir safak
Fransa, Paris
denizkarasu demiş ki:
iyi ama benim viem suresiz diilki.1 yilllik.1 yil dolunc ordan vizeyi yenileymiyozmu??

visa de long séjour yani uzun sureli oturum vizeniz varsa buradaki yabancilar polisinden yenileyebiliyorsunuz.aksi taktirde , yani vizenizin suresi belirli ise , her turlu isleminizi vizeyi aldiginiz ulkeden yapiyorsunuz.
2008-04-29 (19:07)
arzu nehir safak
Bayan
arzu nehir safak
Fransa, Paris
evin21 demiş ki:
merhaba arzu benim sorum belçikada brüksel üniversitesiyle ilgi bu forumda belçika ile eğtim gören arkadaşlar genelde flaman bölgesinde eğitim gördüklerini söylediğinden biz bilgi edinemedik..bizim için brüksel üniversitesini başvuru koşullarını öğrenip yazabili misin özellilede başvuru tarihini..sitenin büyük bölümü fransızca olduğu..için..gerekli bilgiyi edinemedik..teşekküler şimdiden umarım ilgilenebilirsin..öğrenmek istediğimiz tam olarak hukuk fakültesi çiçin..başvuru koulları tarihi..bunu okuln sitesinden öğrenebilrsini

sanirim ULB universitesinden bahsediyorsun.hukuk fakultesi ile ilgili kisminda veya diger kisimlarda herhangi bir basvuru tarihine rastlamadim.bunun icin mail attim insallah cvp i geldiginde
yazarim.
iyi ama 2008-04-29 (22:36)
denizkarasu
Bay
denizkarasu
Avusturya, Wien
iyi ama ben vizeyi avusturya dan aldim.oraya gelsem dil kursuna gitsem 1 yilda dil yterlilik sinavini versem fransa bana oturum vermezmi??sonucta tr den gelenlerde oraya 1 yillik oturumla geliyolar dil okuluna gidiyolar sonra uzatiyolar??ordaki unv nin beni kabul etmesi icin dil bilmem gerekiyoo ve o dili ordan bask nerde ogrenebilirimki??
selam 2008-04-29 (22:39)
evin21
Bayan
evin21
Avusturya, Wien
Universität Wien
merhaba arzu nehir safak..çok çok teşekkürler ilgin için..umarım bir cevap gelir burda paylaşırsın..arkadaşlarım ve kendi adıma tekrar teşekkür ederim ilgin için..bu arada liege universitesi de olabilir.(dahada doğrusu fransızca eğitim veren belçikada herhangi bir üniversite olur)
2008-04-29 (23:15)
arzu nehir safak
Bayan
arzu nehir safak
Fransa, Paris
denizkarasu demiş ki:
iyi ama ben vizeyi avusturya dan aldim.oraya gelsem dil kursuna gitsem 1 yilda dil yterlilik sinavini versem fransa bana oturum vermezmi??sonucta tr den gelenlerde oraya 1 yillik oturumla geliyolar dil okuluna gidiyolar sonra uzatiyolar??ordaki unv nin beni kabul etmesi icin dil bilmem gerekiyoo ve o dili ordan bask nerde ogrenebilirimki??

tekrar fr den oturum alman gereklimi yoksa sadece vizen ile mi ikamet edeceksin bilemiyorum.ama duz mantikla bakarsak uzun sureli oturumlar uc aylik oluyor ve o sure zarfinda yabancilar polisinden oturumunu alman gerekiyor.ama senin durumunda elinde 1 senelik vize olduguna gore boyle bir islem yapmak durumunda olmayabilirsin.ama bunlar sadece ayrinti .zaten egitiminiz devam ettigi muddetce cok buyuk bir sorun cikacagini sanmam.
burada egitime basladiktan sonra ki isterse bu dil egitimi olsun ,iki ulkenin hangisinde olursa olsun pek bir sorun asamazsin sanirim
2008-04-29 (23:25)
arzu nehir safak
Bayan
arzu nehir safak
Fransa, Paris
evin21 demiş ki:
merhaba arzu nehir safak..çok çok teşekkürler ilgin için..umarım bir cevap gelir burda paylaşırsın..arkadaşlarım ve kendi adıma tekrar teşekkür ederim ilgin için..bu arada liege universitesi de olabilir.(dahada doğrusu fransızca eğitim veren belçikada herhangi bir üniversite olur)

diger universitelerinde sitesine bakiyim o zamn, Buruksel universitesinden de cvp geldiginde paylasirim insallah
cok tskelr 2008-04-29 (23:45)
denizkarasu
Bay
denizkarasu
Avusturya, Wien
yani ben oraya gelsem bir kurs bulsam hemen baslasam.ondan sonraki surec nasil olcak bunu anlamiyorum.unv yemi hemen mi basvuracam yoksa 2 yil dil okuluna gitcem sonrami bavuracam unv beni kabul etcekmi?peki 2 yil dil okuluna gitmem gerekiyo ama bende 1 yillik avusturya viyesi var sch ama.nasil yapsamki.detayli msn de konusabilirmiyiz?

Sayfa /9Birinci SayfaÖnceki Sayfa … 45678 … Sonraki SayfaSon Sayfa

Ücretsiz Kayıt Ol