Mesaj Panosu

paris _sorbonne universitesinden sorulara yanitlar
Yeni Konu Aç Cevap Gönder

Sayfa /9Birinci SayfaÖnceki Sayfa … 56789

2008-05-20 (19:44)
arzu nehir safak
Bayan
arzu nehir safak
Fransa, Paris
Université Paris 4 - Université Paris-Sorbonne
denizkarasu demiş ki:
dil kursunu universiteye nasil kayit yaptiriyoz? ben cla ya yaptirmistim bildigim kadariyla fr de universiteler dil bilmeden kabul etmiyolar bu sekilde nasil unv ye kayit yaptirabilirizki? ailem orda ama benim yasim 18 i gectigi icin bana vise vermediler Üzgün cok zor bu vise isleri...sizin bildiginiz yakin zamanda fr ye unv icin gelen varmi tr fr ye cok zor vise veriyor ozellikle son 5 yildir fransiz lisesi mezunlari haric vize vermiyorlarmis kimseye. hesapta ne kadar para yatirmak gerekiyor?öyle asiri bir miktar yatiramam Gülümsüyor zaten öyle olsa tr de ozel unv okurdum Çok mutlu sizin unv beni kabul edermi acaba siz bir sorsaniz benim ne yapmam gerek. bu konuda en uzman kurum hangisi fr deki dil kursu almam diyor ,paris egitim musavirligide olmaz diyor , e ben simdi ne yapsam??

yukarida linklerini vermistim oradan on kayit yaptirir o kayitla konsolosluga basvurursun.mebla olarakta kalacagin sure zafinda yasam ve okul masraflarini karsilayacak bir miktar olmasi gerekir.ama fransiz lisesi mezunlarina vize veriyorlar olayi kesinlikle yanlis.daha oncede bahsettigim gibi once dil kursuna kayit yaptirip sonra tcf sinavindan gecerek universite kaydi yaptiracaksin
kolay gelsin
2008-05-20 (19:46)
arzu nehir safak
Bayan
arzu nehir safak
Fransa, Paris
Université Paris 4 - Université Paris-Sorbonne
arkadaslar ben artik siteden ayriliyorum umarim bu zamana kadar yardimci olabildigim arkadaslar olmustur.herkese tekrardan kolay gelsin Göz kırpıyor
cok tkler 2008-05-20 (22:11)
denizkarasu
Bay
denizkarasu
Avusturya, Wien
Wirtschaftsuniversität Wien
hersy icin cok tsk edrim cok sagol.ama.siteden ayrilmani istemiyoruz.arzu hanim...gitmeyin Üzgün

Sayfa /9Birinci SayfaÖnceki Sayfa … 56789

Ücretsiz Kayıt Ol