Mesaj Panosu

odtülü olmaya değer mi????????
Yeni Konu Aç Cevap Gönder

Sayfa /3123 Sonraki SayfaSon Sayfa

odtülü olmaya değer mi???????? 2006-05-28 (20:36)
arkadaşlar siz olsanız sırf odtüde okumak ve odtü mezunu olmak için öss ye tekrar girip bulunduunuz bölümden daha kötü bi bölüm olsa bile odtü yazarmıydınız.?özellikle odtülü arkadaşlar sizden cvp bekliorum. bide şunu çok merak ediorum tamam odtünün eğitimi çok güzel kaliteli bi ünv imkanları fazla fln filan da ortamı nası acaba yani sırf inek topluluumu yoksa öğrencileri sosyal mi?? bi sorum daha var odtünün zorluk derecesi nedir full ineklemek mi lazım çünkü bi kaç sene önce odtülü birinin dersler yüzünden kafayı yediini ve intihar ettini duymuştum gözüm korktu açıkçası gerçeklik payı var mı bu olayların
2006-05-28 (21:07)
ölümde okuduğuna bağlı mesala gazide makina okuycağına odtüde git metalurji malzeme oku derim bence üniversite insanı bir yere kadar götürür okuduğun bölümde kendini geliştirirsen her kapı sana açık bu arada bölüm neydi?
2006-05-28 (21:15)
metalurji malzeme is the shining star
odtü nün zorluğu 2006-05-30 (21:37)
radres26
radres26
Türkiye, Eskişehir
eğer odtü yü kazandıysan zorluğu kafana takmana gerek yok çünkü öss de aldığın yüzdelik dilim odtü ye girmene yettiyse mezun olacak kapasiten var demektir.
2006-06-01 (15:19)
ya aslından bölümüm kötü sayılmaz ilköğrt mat öğrt fakat ben bi kere daha şansımı denemek istiorum ilerde keşke deneseydim dememek için ve eğer ii bi puan alırsam değiştircem ya aslında evt o puanı alıp odtüye girdiyse biri kapasite var demektir bence odtünün eğititmimnnin zorluğuyla bu kadar ün salması eğitim dilinin ing olmasından bu arada dier arkadaşın ne demek istediini tam anlamadım hem gazi yerine odtüye git diosun hemde ünv bi yere kadar sen kendini geliştir diosun tam anlamadm şimdi ünv öenmli mi sence tabi ki insan kendini geliştirmezse odtü mezunu da olsa bi işe yaramaz
2006-06-02 (22:20)
radres26
radres26
Türkiye, Eskişehir
bak beril sözlerinden anladığım kadarıyla şu anda bulunduğun bölümden pek de memnun değilsin çünkü odtü ye geçmeyi düşünüyorsun. yani mutlaka bölümümü ve/veya üniversitemi değiştirecem diyosan tabiki bunu sen bileceksin.
Genelde tanıdığım mezun insanlarda gördüğüm evet meslek kendini yetiştirme meselesi fakat kurumlar işe alırken kişinin etiketini (mezun olduğu okulu) öncelikle sorguluyo. bunun için odtü yü sana bi odtülü olarak şiddetle tavsiye edebilirim. Tabi buraya gelmenin tek yolu öss değil, yatay geçişle de gelme ihtimalin var..
2006-06-24 (18:03)
bnm kastetiğim şey metalurji malzemenin ii bi bölüm olduğuydu inan yazmadığıma pişmanım şimdi kocaelide mekatronik müh. okuyorum düşündüğüm şey senin bölümünden deilde üniversitenin ortamından hoşnut olmadığın eğer risk almayı sevmiyorsan git odtüde metalurji oku derim ortam olarakta ii hatta baya ii bi üniversite ama ortam peşinde deilsen kocaeli mekatronik metalurjiden iidr derim önemli olan kendini geliştrmek boğulcaksan büyük denizde boğul bence ve kafana bu ortam meselesini de bu kadar takma üniversitede 4 yıl meslekte 40 yıl ok?
2006-06-24 (19:25)
ANKARADAN
Bay
ANKARADAN
Türkiye, Ankara
Gazi Üniversitesi
Kardeş okuldan çok sevdiğin bölüm önemli bunu bil.arkadaş doğru söylemiş.yani sırf odtülü olmak için sevmediğin bi bölümde okumaya değmez.bu arada kararını da bir an önce ver.çünkü kararsızlık en büyük zaman kaybıdır.bu yaz iyi düşün sen ilerde ne olmak istiyorsun odtüde beş sene geçer ama kırk yıl sevmediğin bir mesleği yapmak da var ben hacettepede pdr okuyorum ama sevmiyorum seneye de ankara hukuk da okumayı düşünüyorum.ha ankara şart değil.ankara olmaz gazi olur istanbul olur erzincan diyarbakır olur ama hukuk olur çünkü ben HUKUKÇU olmak istiyorum.bir PSİKOLOJİK DANIŞMAN olarak sana bunları öneriyorum Çok mutlu iyi düşün doğru karar ver KEŞKE HİÇ KEŞKE DEMESEK Çok mutlu
2006-07-14 (14:58)
odtu cok guzel, inek toluluguda degil , sosyal bi okul.orayı gidersen digerokullarda calıscan kadar calıscaksın ama daha cok sosyal aktiviteye sahip olcaksın. bu arada insan sevmedii bolumde okumamalı. hem odtude okuyup hem sevdiin bolum olursa gel odtuye, sevmezsen gelme,
cunku oxford ta olsa sana zehir bi yer gelir orası.
2006-07-14 (18:00)
"hippocampus19" demiş ki:
odtu cok guzel, inek toluluguda degil , sosyal bi okul.orayı gidersen digerokullarda calıscan kadar calıscaksın ama daha cok sosyal aktiviteye sahip olcaksın. bu arada insan sevmedii bolumde okumamalı. hem odtude okuyup hem sevdiin bolum olursa gel odtuye, sevmezsen gelme,
cunku oxford ta olsa sana zehir bi yer gelir orası.

ikisi bir arada olmuyor genelde.Genelde Bilgisayar, elektronik gibi bölümler isteniyor tabii ikisinide aynı anda gerçekleştirmek için ilk 1000 de olmak gerekiyor.

Sayfa /3123 Sonraki SayfaSon Sayfa

Ücretsiz Kayıt Ol