bilgi:HANSA LANGUAGE CENTRE
Yeni Konu Aç Cevap Gönder
Sayfa / 2
12 Sonraki SayfaSon Sayfa

bilgi:HANSA LANGUAGE CENTRE 2006-06-05 (22:36)
HANSA LANGUAGE CENTRE, Toronto bu okul hakkında bilgisi olan ve torontoda calısma imkanı hakkında bılsı olan arkadaslar benle paylasırlarsa cok sevinirim saygılar..
.. 2006-06-06 (16:41)
Oceans Alkanx (alkanvealkan)
Oceans Alkanx (alkanvealkan)
....::HANSA LANGUAGE CENTRE::....
1969 yılından bu yana ünlü Yonge Street'de İngilizce kursu veren Hansa Language Centre, haftada 20/25 veya 30 ders genel İngilizce kursları yanı sıra; yöneticiler için özel kurslar, yaz okulu ve akademik İngilizce kursları düzenler. Çok ekonomik programlara sahip olan okulun özellikle 6 ay devam eden ve haftada 25 saat olarak verilen uzun dönem kursları, İngilizce problemlerini kaliteli ve ekonomik bir programla tamamen çözmek isteyenlere tavsiye edilir. Okula her düzeyde İngilizce bilenler her ay başlayabilir. Programlar en az 4 hafta en çok ise 48 hafta olarak devam eder. Okulun öğrencileri özenle seçilmiş Kanada'lı aileler yanında konaklar. Aileler öğrencilere sabah kahvaltısı ve akşam yemeği hazırlar.

İnternet adresi: http://www.hansalang.com
2006-09-07 (18:01)
Canan Sözeri (canan aydoğan)
Evet arkadasim Hansa ogrencileri `OZENLE SECILMIS AILELER` yaninda konaklar, banyodan ciktiktan sonra herif sana `sacini ben tarayabilirmiyim? cok guzel bir kizsin sen` der mesela. Sonra kiyamet kopar, ama birsey degismez sen alinirsin ve 11 ogrencinin yasadigi bir eve verilirsin, ee arkadas yazmis ya dogru yazmis, gordugumuz gibi aileler gercektende OZENLE SECILIYOR!!!
2006-09-07 (18:02)
Evet arkadasim Hansa ogrencileri `OZENLE SECILMIS AILELER` yaninda konaklar, banyodan ciktiktan sonra herif sana `sacini ben tarayabilirmiyim? cok guzel bir kizsin sen` der mesela. Sonra kiyamet kopar, ama birsey degismez sen alinirsin ve 11 ogrencinin yasadigi bir eve verilirsin, ee arkadas yazmis ya dogru yazmis, gordugumuz gibi aileler gercektende OZENLE SECILIYOR!!!
2006-09-07 (18:03)
Evet arkadasim Hansa ogrencileri `OZENLE SECILMIS AILELER` yaninda konaklar, banyodan ciktiktan sonra herif sana `sacini ben tarayabilirmiyim? cok guzel bir kizsin sen` der mesela. Sonra kiyamet kopar, ama birsey degismez sen alinirsin ve 11 ogrencinin yasadigi bir eve verilirsin, ee arkadas yazmis , bizim de gordugumuz gibi aileler gercektende OZENLE SECILIYOR!!! Ama ekleyeyim dil okulu olarak cok iyi bir okul, fakat HERKESE YURTTA KALMAYI ONERIRIM!!!
2006-09-07 (18:18)
Evet arkadasim Hansa ogrencileri `OZENLE SECILMIS AILELER` yaninda konaklar, banyodan ciktiktan sonra herif sana `sacini ben tarayabilirmiyim? cok guzel bir kizsin sen` der mesela. Sonra kiyamet kopar, ama birsey degismez sen alinirsin ve 11 ogrencinin yasadigi bir eve verilirsin, ee arkadas yazmis , bizim de gordugumuz gibi aileler gercektende OZENLE SECILIYOR!!! Ama ekleyeyim dil okulu olarak cok iyi bir okul, fakat HERKESE YURTTA KALMAYI ONERIRIM!!!
2006-09-11 (21:59)
Furkanx (furkanx)
Furkanx (furkanx)
arkadas sanirim internetten kopyala yapistir yapmis. sana mi oldu bu olay yoksa arkadasina mi?
2006-09-14 (20:25)
Nasirus (nasirus)
Nasirus (nasirus)
Bu şekilde özenle seçildiğinin altına çizdiğine göre saçını taramak isteyen yarmanın biriymiş Gülümsüyor Ben zaten hiçbir zaman aile yanı konaklamaya sıcak bakamadım, hırlısımıdır hırsızımıdır manyağımıdır sapığımıdır... Bakın Bundy ailesi bile yanına öğrenci alabiliyor...
aile yani konaklama 2006-09-16 (23:44)
Ahmet Karadag (ahmet2005)
Ahmet Karadag (ahmet2005)
aslinda olaya(aile yani konaklama) bu kadar onyargili yaklasmamak lazim, yaninda kalacaginiz aile secimi, gideceginiz okulun durumuna gore degisecektir. eger gideceginiz okulun ogrenci sayisi coksa ki hansa, egitim ucretinin cok uygun olmasi nedeniyle kanada'nin en cok ogrencisi olan okulu, okul aile seciminde fazla itinali davranmaz. size sadece basinizi sokabileceginiz bir yer bulur.

eger gittiginiz okul biraz daha kaliteli ve ogrenci sayisi az ise size kalabileceginiz en iyi aileyi sececektir.

ben 1999'da dil egitimi icin yurtdisina gidecegim zaman okul bana nasil bir aile istedigimi sormus ve benim istedigim kriterlere uygun bir aile bulmustu. burada amac, ogrencinin aile biryeleri ile iletisim kurmasi ve bu sekilde igilizcesini gelistirmesi. kaldigim aile (ki zenci bir aileydi) o kadar iyi idi ki kaldigim bir aylik sure icersinde hic bir sorunla karsilasmadim ve 7 sene olmasina ragmen hala da kendileri ile gorusuruyorum ve new york'a her gittigimde evlerinde kaliyorum.
2006-09-23 (20:30)
Yigit (Yigit18)
Yigit (Yigit18)
@ahmet2005

Kesinlikle size katılıyorum.Aile yanı konakalama.bir akradasım CAlgary'de aılesını anlata annlata bitiremıyor. arkadslarımdan dha cok guzel bir ingilizce pratık ortamım oluyor ve Aile ıle bırlıkte dısarı cıkma vs gibi aktıvıteler bıle yapıyormus..Aslında bırazda sizde bıtıyor olay. Tabi birazda sans bu konuda herkese bol sanslar.

Okul olarakta PLI ce İLAC 'tan baska bir okul oneremeyeceğim cunku inceleyerek ve surekli duydugum en iyi okullar bunklar..

NOT: PLI gecen sene CAnadanın en iyi dıl okulu secildi.
Sayfa / 2
12 Sonraki SayfaSon Sayfa