Tayvanda eğitim ve yaşam masrafları (29.06.2006 da pasiad'a)
Yeni Konu Aç Cevap Gönder
Tayvanda eğitim ve yaşam masrafları (29.06.2006 da pasiad'a) 2006-06-28 (10:03)
Suedaebrar (Sueda&Ebrar)
Suedaebrar (Sueda&Ebrar)
s.a arkadaşlar ben kısa zaman önce istanbulda Tayvanlı bir iş adamıyla görüştüm, tayvan ile ilgili bana duyduğumdan çok farklı şeyler söyledi
örneğin;

--Tayvandaki üniversitelerin UNESCO tarafından tanınmadığını v e dolayısıyle bu üniv.lerden alınan diplomaların dünyada tanınmadığını söyledi...
--Kiraların Çinde 100$ civarındayken tayvanda 500$ olduğunu...
--Birde Tayvanlılar türkleri hiç sevmiyormuş,, yani birkaç olay olmuş ve bunlar tererüst gibi görülüyorlarmış. filan gibi şeyler

arkadaşlar ben yarın yani 29.06.2006 da pasiad da bazı yetkililerle görüşeceğim ve gitmeden bu sorulara cevap almam gerekiyor lütfen bilgisi olan arkadaşlardan rica ediyorum.Herkese mutlu,umutlu ve huzurlu bir hayat dileğiyle...
2006-06-29 (21:18)
Ebubekir Biskinler (scar-tissue)
Ebubekir Biskinler (scar-tissue)
TAİWANDA EĞİTİM HAKKINDA AYRINTILI BİLGİ 2006-06-30 (09:37)
Selma (selma2828)
Selma (selma2828)
selamün aleyküm arkadaşlar.taiwanda eğitim konusunda ayrıntılı bilgiye ihtiyacım var.burdaki bilgiler benim için çok yetersiz.ben burda yazanlarla kalkıp taiwna gidemem.taiwanda okuyan bir kardeşimle msn arkadaşı olmak ve ayrıntılı bilgi almak isterim.adresim gulbahcesi28@hotmail.comlütfen ayrdım edin
Musluman olacaksın birde 2008-02-04 (06:21)
Mag Mag (mag)
Mag Mag (mag)
"scar-tissue "

bu arakadas cemaat <zihniyeti ile hareket edip guya sızlere yardımcı olacak.. Bak maddıyat ısın ıcıne gırınce hemen nasıl amacları meydana cıkıyor. burda yardımcı olmuyor egıtım danısmanlıklarına yonlendırıyor. sebeb cunku kendı de o ısı yapıyor ve noralden cok fazla para alıyor.. ıste cemaat ruhu bu be.. Hoca efendının talebesıne hıc yakısmadı bu.. taiwanda bir namaz vaktı karsılarız ınsallah.. Böle din istismarı yapıp malı goturen ınsanlara guvenmeyın lutfen.. yarı yolsa kalırsınız daha fazla paranız gıder benden sölemesı...
2008-06-09 (15:27)
şimdi arkadaşım bilmediğin bazı şeyler var yukardaki yazıyı yazan arkadaşa sesleniyorm..
kimsenin cemaat adı altında öğrencileri yurt dışı götürme gibi bir gayreti yok bu 1..
1 diğeri ise yurtdışı herkesin kendi tercihidir buda 2.. Türkiye sevdalısı olan bi insan hakkında(M.Fetullah Gülen Hoca Efendi) böle asılsız güya eğitim cümleleri arasında kullanarak laf atmaya kirletmeye kimsenin gücü yetmez..cemaat hakkında konuşmak için cemaatin amaç edindiği davanın bilinmesi gerekir.. Bilindiği gibi dünyanın bir çok yerinde Türk Okulu var..bunu Düzenlenen türkçe olimpiyatlarında tanık olduk..o çocuklara türkçe öğreten eğitim sevdalılarına tanık olduk..Yurt dışına gitmek isteyen öğrencilerde bu imkanlardan yararlanmak o insanlara ve bu hizmete şahit olmak istiyorlar haliyle..ve cematten yardım istiyorlar bu konuda...tüm olan bu bilmem anlatabildimmi arkadaşım.. Şaşkın: !