Mesaj Panosu

MALTA HAKKINDA HERŞEY
Yeni Konu Aç Cevap Gönder

Sayfa /3123 Sonraki SayfaSon Sayfa

MALTA HAKKINDA HERŞEY 2006-08-07 (22:25)
Killer_Loop
Bay
Killer_Loop
Türkiye, Ankara
Başkent Üniversitesi
İyi akşamlar arkadaşlar,

gerek forumdaki bazı kendini begenmişler gerekse bilgisiz arkadaşların yanlış yönlendirmelerinden dogacak sorunların hic meydana gelmemesi icin bu baslıgı actım.gerci bayadırda dusunuodum.önce kendimi tanıtayım,ben Kemal malta universitesi 1.sınıf International Relations + European Union ögrencisiyim.2. yılım burda...kaldıgım sure zarfı içerisinde canım Turkiyemden gelen bir cok kısıyle tanıstım yabancılarla artık belli sepeblerden dolayı muhattab olmuyorum.cok sey ogrendım herkezden vede burda yıllardır yasayan turk arkadaslardan...yani kısacası malta hakkında sonsuz diyebilecegim bilgim var....burda okuyup bitirdikten sonra iş imkanı...veya ingilzce seviyelerine göre ingilizce dil okulu kurları...veya tatil amaclı..ayrıca malta icindeki arkadaslarda yardım isterlerse usenmeden etmeye hazırım...sliemadaki eskiden Turklerın islettigi bir cafe olan Cafe Corto Maltesede takılırım genelde..universiteli kemal diye söylersenız herkes tanır ve probleminizi çözebiliriz...herkese saygılar
kemallll 2006-08-13 (14:58)
TURK61
Bay
TURK61
Türkiye, Trabzon
Karadeniz Teknik Üniversitesi
slm ünüversiteli kemal yardım edicem dedin ama hala benim msn adresimi eklemedin ama lütfen
yardım 2006-08-22 (01:22)
akademisyen42
Bay
akademisyen42
Türkiye, İstanbul
merhaba turk61 bişi varsa sana yardımcı olayım. bu loop işin gevesinde alır o kafeye götürür 3 ay türkçe lak lak eder bomboş geri dönersin selmlar
helpp 2006-08-22 (10:36)
TURK61
Bay
TURK61
Türkiye, Trabzon
Karadeniz Teknik Üniversitesi
merhaba akademisyen yardımcı olmanı isterim tabiki genctamer@hotmail.com ekle beni msn den konuşalım bu siteyi kullanmayı fazla bilmiyorum görüşürüz by
2006-09-03 (18:28)
evt kemal biraz üni ortamından bahseder misn?
2006-09-04 (11:16)
Killer_Loop
Bay
Killer_Loop
Türkiye, Ankara
Başkent Üniversitesi
malta universitesi 1500 küsürlerde kurulmuş şimdiki bina yeni tabiki 1500 den kalma degil ama o bile eski 200 yıllık mı ne...okul tıp bölümünde avrupanın en iyilerinden ulkenin tek universitesi oldugu için her bölüm var...çok büyük arazi içerisinde kurulu...tek kusuru kampüs havası vermiyor...yani öyle oturupda yayılabileceginiz otlaklar filan yok taş her taraf Gülümsüyor 10.000 e yakın ögrenci vardır bunların 500 ü felan yabancıdır..yabancıların 2\4 sinide çinliler oluşturur...geri kalanı ruslar,yunanlılar,araplar bazı alman ve hollandalı değişim öğrencileri,ingiliz ve irlandalılar..eskiden türklerde varmış ama onlar mezun olduktan sonra daha türk ögrenci gelmemiş...normal tabi...okluln bi tane kafeteryası var baya büyük kışın filan millet doluşur oraya....kız arkadaş edinmenin en kolay ve temiz yoludur kışın kafeteryada takılmak....bu arada niye bilmiyorum ama maltanın kızlarının çogunun cirkin olmasına ragmen bu universitedeki kızlar hayvani güzeldirler...neyse aşmayalım konuyu....okulun etrafındada sayılı cafeler vardır ki universiteliler burayada takılır.....universitede araba önemli ordakiler için araban varsa kralsın..
2006-09-04 (18:58)
tşk kemal:Dsana bi iki sorum daha olucak kolay kurtulamıcaksınÇok mutluÇok mutlu
peki öğrencileri için değişik aktiviteleiri flaan var mı ne bilim burda bilisoun bazı şeyler var üni lerde şenlik falan oluyuo ya.bn ordan kabul aldım.hukuk okucam ama bu sene tabi ki foundation.hukuk bölümü hakkında bilgin var mı?bi de students residence ve biraz deişik bi soru olcak ama eli yüzü düzgün tipler var mıÇok mutlu burdaki kastım erkekler:=)
2006-09-04 (19:21)
Killer_Loop
Bay
Killer_Loop
Türkiye, Ankara
Başkent Üniversitesi
"svl8" demiş ki:
tşk kemal:Dsana bi iki sorum daha olucak kolay kurtulamıcaksınÇok mutluÇok mutlu
peki öğrencileri için değişik aktiviteleiri flaan var mı ne bilim burda bilisoun bazı şeyler var üni lerde şenlik falan oluyuo ya.bn ordan kabul aldım.hukuk okucam ama bu sene tabi ki foundation.hukuk bölümü hakkında bilgin var mı?bi de students residence ve biraz deişik bi soru olcak ama eli yüzü düzgün tipler var mıÇok mutlu burdaki kastım erkekler:=)

yokya sorun degil nolcak yazmak yardımcı olmak için burdayız..valla yalan sölemiyim hukuk hakkında en ufak bir bilgim yok...sizin fakülte okulun öbür tarafında yani university hall denilen o büyük alana uzak...okulda sürekli aktiviteler olur...yabancı ögrenciler gecesi vs.ayrıca maltalılar dünyada en çok tatil yapan insanlardır..tüm yıl boyunca yaklaşık olarak 40 gün süren resmi tatilleri vardır..bu süre içerisinde okullar filanda kapanır(uni dahil)...university residencede aralığa kadar gırgır şamata hat safhada olur...vur patlasın çal oynasınsız gün geçmez..odaları ahır gibidir..öküz baglasan durmaz...kışın durgundur baharla beraber gene başlar lale devri...erkekleri ise malta erkeği tipik akdeniz erkeğidir işte bizim güneyli delikanlılarımız gibi kara kaşlı kara gözlüdür...yanlız giyiniş tarzları tarafımdan hiçbir zaman tasvip edilmemiştir giyinmesini hiç bilmezler....sen foundationdan başlıyomuşsun...işin zor bende bu sene foundationdaydım...vella diye müdür gibi bir adam olucak...öğretmenlerden filanda ismimi çok duyarsın...bu vella denen zırto türk düşmanıdır hertürlü zorluğu çıkartır...onun dışında hocalar iyidir...foundation sınavlarını pek sallamaya gerek yoktur...mutlaka geçirirler sadece listening dersi önemlidir hoca dallama bıraktı beni tabi geçtik kredi yeterli oldu
2006-09-05 (15:12)
tşk ederim bilgiler iiçn:Dya biz bu residence olayına 4 milyar gibi
bi para verdik ama odalar berbat diosun ha Şaşkın hukuk hakkında bi bilgim yok demişsin ama denk gelirsin belki bu hukuk 6 yıl gözüküo onu bi yerden öğrenirsen çok sevinirm yni biz burdan baktık öle gözüküo ya ne bilim belli olmaz bu maltalıların işi.3 seçenek veriolar sana bachelor course bittikten sonra falan karışık biraz işte öğrenirsen müsait olduğunda çok sevinirm.hazırlıkta öle bi manyak var dmeek Şaka yapıyor bi listening demişisn dikkat etmek gereken bn kışın bu toefl belasıyla uğraştığım için alışkınım yni 200
aldım okuldan da yabancı dil alanından mezunum ne bilim herlade pek zorluk çekmem di mi?
şimdiden saol
2006-09-05 (15:40)
Killer_Loop
Bay
Killer_Loop
Türkiye, Ankara
Başkent Üniversitesi
"svl8" demiş ki:
tşk ederim bilgiler iiçn:Dya biz bu residence olayına 4 milyar gibi
bi para verdik ama odalar berbat diosun ha Şaşkın hukuk hakkında bi bilgim yok demişsin ama denk gelirsin belki bu hukuk 6 yıl gözüküo onu bi yerden öğrenirsen çok sevinirm yni biz burdan baktık öle gözüküo ya ne bilim belli olmaz bu maltalıların işi.3 seçenek veriolar sana bachelor course bittikten sonra falan karışık biraz işte öğrenirsen müsait olduğunda çok sevinirm.hazırlıkta öle bi manyak var dmeek Şaka yapıyor bi listening demişisn dikkat etmek gereken bn kışın bu toefl belasıyla uğraştığım için alışkınım yni 200
aldım okuldan da yabancı dil alanından mezunum ne bilim herlade pek zorluk çekmem di mi?
şimdiden saol

walla aslında 3 aylık filan kontrat yapsaydın daha iyiydi 3 ay sonra kendi evine çıkardın...odalar zindan gibi ceza evindeymişsin gibi bi hava veriyor...6 senelik dedikleri 4 yıldan sonra bachelor u aldıktan sonra +2 yılda phd ve masters degree dir büyük ihtimalle ama gene araştırıyım okul bi açılsında...şimdi bu zırtoların hepsi tatildedir...ya foundationda bile gerçekten iyi ingilizce gerekiyor yani sadece dersler için degil insanlarla iletişim kuranbilmek içinde

Sayfa /3123 Sonraki SayfaSon Sayfa

Ücretsiz Kayıt Ol