Mesaj Panosu

MALTA HAKKINDA HERŞEY
Yeni Konu Aç Cevap Gönder

Sayfa /3Birinci SayfaÖnceki Sayfa 123 Sonraki SayfaSon Sayfa

2006-09-05 (18:23)
çok saol ya:D evt o 6 yıl olayı senin dediğin gibi büyük ihtimalle.bnm için
önmli olan avukatlık derecesi verebilmesi ztn.o yüzden 6 altı sene olay bu herlade.valla residence iidr die düşünüodum ya uff nese gelince görücez ztn
18 eylülde gelcem ztn kayıttır falan oryantasyon bilmem ne
ing konusunda da cidden haklsıın ya böle burda okuldaki ing hiç benzemio ya.umarım gelince tanışma fırsatımız olur ya
2006-09-06 (11:08)
Killer_Loop
Bay
Killer_Loop
Türkiye, Ankara
Başkent Üniversitesi
ya sizin orientation da bende ilk gün buluncam zaten o vella denen hıyar sorular filan sordutacak size bende işte tecrvübelerimi filan aktarıcam diger bir kac arkadasla..merak etme sorun filan olursa yardımcı olurum
2006-09-06 (14:25)
tekrar saol:=)
neden bu vella denen hıyardan:=) bu kdr nefret ediosun?türklere olan pislik çıkarma huyundan mı?cidden merak ettim
2006-09-08 (10:24)
Killer_Loop
Bay
Killer_Loop
Türkiye, Ankara
Başkent Üniversitesi
bi kere herif kompleksli....en basitinden o espri yapar hemde öyle bir espriki ana avrat sövse daha az incitir..o espri yapar ama sen ona geri espri yapamazsın..ayrıca malta üniversitesi malesef şu son 10 sene içerisinde türklerden çok çekmiş belli sepeblerden dolayı...hatta o yudzen son 10 senede türkiyeden öğrenci kabul etmemişler ta ki beni ve bir arkadaşı daha kabul edene kadar (rivayet)...ya osmanlı çektirmiş 1 öğrenciler çektirmiş 2...herif iyiyden iyiye kırmış kafayı...ilk haftam orientation bitti bölümler dersler filan seçildi..öğretim yılının ilk haftası ilk günü ilk derste bu adamın dersi...maltaya geleli 1 hafta olmuş ondan önce liseden mezun olalı 1 yıl olmuş...yol bilmeyiz yordam bilmeyiz...universite nedir haberimiz yok...adam daha ilk ders dediki bana haftaya assignmentın var assignment dedigi bir çeşit ödev....iyi dedik...aynı gün bunun dersi bitti bana dediki...(ders sıarsında bir video izlemiştik)saat 11 de odama geliyosun seni sözlü yapıcam video hakkında sorular sorucam...dedim pes ya..bunun gibi şeyler..ve yıl içerisindede bir çok kez odasını ziyaret ettim cigerisizin...benı bırakmak için elinden geleni yaptı ama geçtik işte gene....ama sen bayansın galiba o yuzden pek sanmıorum sorun olacagını sende..genelde erkek ögrencilerden sorun yaşamışlar
2006-09-08 (19:01)
vay be!valla bu kdr rahatsız bi adamsa kız olduğum halde bişi değişmez gibi gelio.hakketen işim zor olcak görcez bakalım.
bu arada üniversitenin roma da kampüs olayları falan varmış bi bilgin var mı
gerçi kampüste de dil kursu imkanı var yazıo ama tam bilmiorum işte
bu oryantasyon programı 9 da başlıomuş sabah bnm uçak dolaysıyla bi saat falan gecikcem fazla bişi kaçırır mıyım valla anlatııkların sonra biraz korktum da :)haa bu arada seviye sınavı yapıolar di mi hazırlıkta seviye belirlemek için
ve son bi soru daha Çok mutlu oraya geldik dielim ki bölümü değiştirmek istedik
yapabiilio muyuz?
çok saol şimdiden yardımların için
2006-09-08 (20:44)
Killer_Loop
Bay
Killer_Loop
Türkiye, Ankara
Başkent Üniversitesi
"svl8" demiş ki:
vay be!valla bu kdr rahatsız bi adamsa kız olduğum halde bişi değişmez gibi gelio.hakketen işim zor olcak görcez bakalım.
bu arada üniversitenin roma da kampüs olayları falan varmış bi bilgin var mı
gerçi kampüste de dil kursu imkanı var yazıo ama tam bilmiorum işte
bu oryantasyon programı 9 da başlıomuş sabah bnm uçak dolaysıyla bi saat falan gecikcem fazla bişi kaçırır mıyım valla anlatııkların sonra biraz korktum da :)haa bu arada seviye sınavı yapıolar di mi hazırlıkta seviye belirlemek için
ve son bi soru daha Çok mutlu oraya geldik dielim ki bölümü değiştirmek istedik
yapabiilio muyuz?
çok saol şimdiden yardımların için

adam rahatsız ciddi anlamda rahatsız gelip gördükten sonra hakkı varmış çocugun dersin...universitenin romada kampüsü yok..eski üniversite o 1500 de kurulmuş olan gene maltada bir yerde...kampüste dil kursu olayı geçen sene yoktu belki bu sene koymuşturlardır...ama gitmeye değmez sırf çinlidir büyük ihtimalle...e çinlilerde dünyanın en andaval milleti oldugu için..hoca anlatır bu gerizekalılar anlamaz dolayısıyla kurs yavaş ilerler..ama sen zaten yeterlı puanı almışsın..foundationdan kabulun gelmiş dil kursu ne iş onu anlamadım....ya ben bilerek orientationın ilk gününe gitmedim bile...sorun degil..orientation a katılmayanlar bile oldu...maltaya gitmeden önce dedilerki bize işte orientation önemli mutlaka katılmak zorunda filan cart curt...hikaye..yok öyle şey..ama katıl istersen milletle filan tanışırsın...çünki bu orientation haftası hiçbişey yapılmaz sadece eğlence olur...ders haftası başladıktan sonra millet derse filan yumulur...bak foundation studies kesinlikle HAZIRLIK sınıfı demek degildir...foundation sınıfının sonunda sınavda olmaz direk 1 e geçersin..foundation 1.sınıfta seçeceğin bölümün temelidir..bölümü değiştirmek istersen 1 ay vaktin var 1 ay içerisinde değiştin değiştin değiştirmedin vellayla uğraşırsın...ben mesela turizm diye geldim bi baktım uluslararası ilişkilerdeyim Gülümsüyor ...o yuzden kararını çabuk vermen lazım geldikten sonrada...
2006-09-09 (14:38)
bnm bu dil kursu işi ing için diiil orda biraz işleri oturtduktan sora italyanca falan
öğrenmek istiorum o yüzden yni.allahım çinliler varsa ztn bi yerde ordan kaçcaksın Çok mutlu doru dediğin yazıo işte aman gelin de mutlaka bulunun
orientation da fialn die de ii bari.bölüm işine de çok sevindim
güzel olcak gibi:D hemen seçerim bn öle bşi olursa ztn uğraşılmaz o manyakla Gülümsüyor
çooook saol
uni 2007-09-15 (23:57)
selimonay
Bay
selimonay
Türkiye, Bursa
Uludağ Üniversitesi
arkadaslar slm. ben de malta uni hakkında bilgi almak istiyorum. msn adresim: selimonay@hotmail.com acil cevablarınızı bekliyorum.yardımcı olursanız cok sevinirim... kayıtlar ne zmn?
Malta'da eğitim 2007-11-30 (09:42)
cemiley
Bayan
cemiley
Türkiye, Bolu
Abant İzzet Baysal Üniversitesi
MERHABA , MESAJINIZUI OKUDUM BENDE MALTADA İNGİLİZCE DİL OKULLARINA GİTMEK İSTİYORUM AMA HANGİ OKUL İYİ , VE NEREDE KALMALIYIM ACENTELER BU KONUDA GÜVENSİZ OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM OKULA ARACISIZ KAYIT OLMA İANSIM VARMI BİLGİLENDİRİRSENİZ MEMNUN OLURUM TŞK.
malta 2007-11-30 (16:18)
SkaYLeNs
Bay
SkaYLeNs
Türkiye, İstanbul
Mehmet Akif Ersoy Lisesi
merhabalar ben 7 aydir maltadayim senin adini henuz duymadim bir cok universiteli arkadasim var ama genel olarak bayandir.. genel olarak St Juliansa takilirim. bu aralar ise Cluplardayim.
neyse kismet olursa gorusuruz..

Sayfa /3Birinci SayfaÖnceki Sayfa 123 Sonraki SayfaSon Sayfa

Ücretsiz Kayıt Ol