Mesaj Panosu

Japonya'da Yüksek lisans veya lisans
Yeni Konu Aç Cevap Gönder

Sayfa /2Birinci SayfaÖnceki Sayfa 12

2008-03-25 (23:33)
Darth Isius
Bay
Darth Isius
Türkiye, Kütahya
Dumlupınar Üniversitesi
Burak arkadaşımız doğru söylemiş. Edindiğimiz yeni bilgileri paylaşmalı ve birbirimize destek olmalıyız.

Zaten lanet olsun şu paraya heryerde sorun. Ancak bundan önce ilk olarak bazı şeyleri öğrenmeliyiz, onu sonra düşünürüz. Mesela bu Yüksek Lisans için adım adım neler yapmamız gerekiyor somut biçimde bilmemiz lazım. Atıyorum ilk olarak falanca yere şu belgelerle başvurulcak, daha sonra şu sınava girilecek gibisinden yol gösterilmesi lazım. Açıkçası ben hiçbirşey bilmiyorum bu konuda. Mutlaka birileri paylaşmalı bu bilgileri.
Eğitim 2008-05-30 (03:07)
sewenone
Bay
sewenone
Türkiye, Bursa
Uludağ Üniversitesi
Arkadaslar japonyada eğitim gercekten cok güsel olur fakat tofl istiyormu yada öss sınavını kazanmak gerekiyormu yök umrumda değil artık 2 yıllık uludag bilgisayar programcılığı mezunuyum yurt dısında devam etmek istiyorum mühendislik olarak bu konuda acil yardımlarınız bekliyuorum
çok tembeliz herşeyi hazır bekliyoruz. 2008-06-03 (19:49)
ercanduzgun206
Bay
ercanduzgun206
Türkiye, Eskişehir
Osmangazi Üniversitesi
ya arkadaşlar kaç defa yazmışlar japonya konsolosluğu bursunun adresini niye hiç zahmet edip okumuyorsunuz ki? biz çok tembeliz galiba. bi girin şu siteye ne var ne yok bakın. açıklamaları çok net anlaşılmayacak gibi diil zaten . okuyalım ondan sonra ne soracaksak soralım olmaz mı?
2008-06-25 (14:47)
Feridejp
Bayan
Feridejp
Türkiye, Manisa
Özel Şehzade Mehmet Lisesi
Benim daha bir senem vra üniversite için. Özellikle Japonyada okumayı çok istiyorum. Burs almek ve en iyi ünilerden birinde oücretsiz okuma şansım var mı? Varsa gireceğim öss sınvı bunu etkileyecek mi? Etkileyecekse ilk kaçta olmalıyım lütfen yardım edin!!
merhaba 2008-07-03 (15:11)
ercanduzgun206
Bay
ercanduzgun206
Türkiye, Eskişehir
Osmangazi Üniversitesi
öncelikle burada bilginizi paylaştığınız için çok teşekkürler. ben makine mühendisliği 3. sınıftayım. ve japonyada yüksek lisans yapmak istiyorum. biraz araştırma yaptım. japonya büyükelçiliğinin bursuna başvuracağım. bu bursu kazanmak için siz ne tavsiya edersiniz? ingilizce kursuna gidiyorum. japonca sınavı da yapıyorlarmış japoncaya da başladım. sizin tavsiye edebileceğiniz bişeyler var mı? kolay gelsin...

Sayfa /2Birinci SayfaÖnceki Sayfa 12

Ücretsiz Kayıt Ol