merhaba,sibude hangi dershane olduğunu pek kafana takma bence,sen istedikten,çalıştıktan sonra herşey olur.bi süre öncesine kadar hangi dershane olacağı konusu benim kafamda da dertti,artık değil ben çalıştıktan sonra her yerde başarırım,ama gideceğin dershanenin yeteri kadar kaynak imkanı sunması önemli! bazıları az test veriyormuş,orasına sen karar verirsin bol deneme yapıp,test veriyolarsa iyi,gerisi kişiye kalmış,hiç dershaneye gitmeyip kazanan çok kişi var,ben dershaneye gidiyorum kazanırım denmemeli çalışırsan kazanırsın,sen kendine güven o sınava sen giriceksin. başarılı olmuş insanların özellikleri nelerdir biliyomusun, 1.ellerinden geleni yapmışlardır 2.şevkle yapmışlardır bunları yaparsan başarırsın.bide yaşadığın her olay karşısında dönüp kendine sor 1.ne yaptım? 2.neleri iyi yaptım? 3.neleri daha iyi yapabilirim? 4.nelerin farkına vardım,ne öğrendim? kendini bu şekilde sorgulayarak geliştirebilirsin.unutmaki okul başarısı,meslek başarısı,iş başarısı vs.. bunların hepsi hayat başarısını yakalamak içindir,amaç hayatta mutlu olmaktır,birini başarmak için kendini sakın strese sokma,kendine inan,hep şevk ile çalış başarırsın ki sende istek var o isteği hep içinde yaşat başarırsın,ben sana inanıyorum sen tıppı tutturursun arkadaşım,mailini verirsen süekli böyle sohbet edebiliriz...hoşçakal,iyi çalışmalar