Mesaj Panosu

kola
Yeni Konu Aç Cevap Gönder

Sayfa /5Birinci SayfaÖnceki Sayfa 12345 Sonraki SayfaSon Sayfa

2006-09-13 (12:26)
ilknurqqq
Bayan
ilknurqqq
Türkiye, Konya
Selçuk Üniversitesi
cocola ve pepsinin ortalama ph değeri 3.4 bu asitide dişelri ve kemikleri eritmek için yeterlidir.pepsi veya cocolayı içmeden önce bir düşünün.dünyada hiç kimsenin tavsiye edemeyeceği karbondioksit içiyorsunuz.iki yıl önce Delhi üniversitesinde ^^kim daha fazla coco-cola içecek^^diye bir yarışma yapıldı.8şişe coco-cola içen kazandı ve herkesin gözü önünde öldü.çünkü çok fazla karbondioksit almıştı ve kanında yeterli oksijen yoktu.birisi kırılmış dişini bir şişe pepsinin içine koydu ve diş 10günde eridi!!dişler ve kemikler ölümden sonra en fazla dayanabilen organlarımızdır.---------tuvaleti temizlemek için:bie kutu kolayı klozetin içine dökünüz,1saat kadar bekleyiniz ve sifonu çekiniz.koladaki sitrik asit hela taşındaki lekeleri yok edecektir.krom tamponlardaki pas lekelerini yok etmek için:tampuonu cococolaya bastırılmış marlboro folyosuyla iyice ovunuz.Akü kutup başlarındaki çapağı temizlemek için:bir kutu colayı kutup başlarına dökün ve çapak yok olsun.Paslanmış bir civatayı sökmek için:cococolaya bastırılmış bir bezi bir kaç dakika paslı civataya uygulayınız.Harika bir jambon için:bir kutu kolayı tepsinin içine boşaltın,jambonu alüminyum folyaya sarıp fırına sürünüz.jambon TAM OLARAK pişmeden 30dk kadar önce folyoyu çıkarınız ki harika bir sos için jambonun yağı ile kola karışssın.Elbisenizdeki yağ lekesini çıkarmak için:Bir kutu kolayı lekeli yiyeceklerin üstüne boşaltın,deterjanı ekleyin ve her zaman yıkadığınız gibi yıkayın.cococola yağ lekelerini çıkarmak için yardım edecektir.cola arabalarının ön camındaki lekeleri de yok eder.AYRICA BİZ BU MADDEYİ İÇERİZ Gözlerini yuvarlıyor
2006-09-26 (12:08)
Eğer bağımlısı varsa kendi sevdiklerinizi düşünün ve onlara içirmeyin. benim 9 yaşında kız kardeşim var ve kola içirmiyorum. eve kola girmiyor. meyva suyu için ama onunda içinde E330 denilen zararlı bi madde var. lütfen onlarıda kontrol ediniz ve tüketmemeye özen gösteriniz.
2006-09-26 (20:04)
yapılan son incelemelerde coca cola we pepsinin içinde domuz kanı olduğu resmen tespit edilmiş wede haram kılınmış bu kolaları içenlerin dikkatine artık ben içmiyorum .
2006-09-27 (13:11)
datronx[morg_bekcisi]
Bay
datronx[morg_bekcisi]
Türkiye, Ankara
Ankara Üniversitesi
"hewal 85" demiş ki:
yapılan son incelemelerde coca cola we pepsinin içinde domuz kanı olduğu resmen tespit edilmiş wede haram kılınmış bu kolaları içenlerin dikkatine artık ben içmiyorum .

bununla ilgili resmi kayıtları buraya koyarmısın...
2006-09-28 (04:03)
_EMPEROR_
Bay
_EMPEROR_
Türkiye, Gaziantep
Gaziantep Üniversitesi
"datronx[morg_bekcisi demiş ki:
"]
"hewal 85" demiş ki:

bununla ilgili resmi kayıtları buraya koyarmısın...
evet haklı bu söylenti hep dolaşıyor ama kimse kanıt göstermiyor.

ayrıca ben yaklaşık hergün 1 litre kola içerim ama kilom 66 nasıl oluyo bu?

haa eskiden daha da azdım antepte gelince haliyle kebap yiye yiye olacak.

ya kilo aldırdığı yalan ya da bende bi bozukluk var
2006-09-28 (12:39)
datronx[morg_bekcisi]
Bay
datronx[morg_bekcisi]
Türkiye, Ankara
Ankara Üniversitesi
ya herkesin bünyesinde farklı tepki gösterebilir..bende su yerine kola içenlerdenim...ama gayet normal sağlıklı bir bireyim...
ide sonradan haram cıkardılar kolayı...kim koyuyorsa bu yasagı...kimin haddine sonradan haram kılmak bazı şeyleri...
2006-10-21 (23:16)
aman bi de saçma sapan şeeler çıkarmıyolar mı..domuz kanı bitti şimdi de fare kanı var içinde diolar Şok olmuş Şok olmuş tööbee tööbee ne uydurcaklarını şaşırdılar yaa Şaşkın Şaşkın

inananlar da var buna di mi?şaka gibi Gülüyor Gülüyor
2006-10-22 (18:42)
ilknurqqq
Bayan
ilknurqqq
Türkiye, Konya
Selçuk Üniversitesi
domuz kanı,fare kanı,tarım ilacı.... Şok olmuş valla şimdiye kadar koladan öleni hiç duymadım Gözlerini yuvarlıyor bu kadar abartılacak ne var anlamıyorum yani,keşke insanlar sigara alkol içeceklerine hergün kola içseler Soğukkanlı arkadaşlar asit var tabiki bir takım zararları var ama böle domuz kanına fare kanına ya da at kanına da inanmak ta güç yani Gözlerini yuvarlıyor
2006-10-22 (18:55)
bahardoru
Bayan
bahardoru
Türkiye, Balıkesir
Balıkesir Üniversitesi
arkadaslar kolanin formulu sir gibi saklaniyorken bizler sacmalik uretmekte nasil bu kadar uretken olabiliyoruz ya kola heryerde tuketiliyor her ulkede hemen hemen her evde harkeste biliyor zararlarini evet kilo aldirir falan filan ama domuz yagidir fare kanidir yapmayin arkadaslar... Bu domuz yagi olayinida kesin Cola Turka cikarmistir
selam 2006-10-25 (18:59)
kola iççin kola çok faydalı.....ama aileniz tam tersini söyler.....

Sayfa /5Birinci SayfaÖnceki Sayfa 12345 Sonraki SayfaSon Sayfa

Ücretsiz Kayıt Ol