arkadaşlar zahmet etmiş doğru yada yanlış birçok şeyi açıklamış..zararlı olduğu ispatlanmış birşey sonuçta..
ama bizim gibi saflar da hala burnunun dikine 'yok arkadaş ben içerim bişi olmaz ' napalım ..yapma içme dediler yaa inadına artk..bağımlı olmuşuz bi kere..

asyaaa
Türkiye, Kayseri
Erciyes Üniversitesi
kesinlikle içmiyorum diyemem diyenede inanmam

ama asitten elimden geldiğince uzak durmaya çalışıyorum.insan hiçbiryerde içmiyorsa dini bayramlarda içiyodur.malum teyzeler o kadar ısrar ediyorki içmek zorundasınız çıkarı yok ayrıca hamburgerin,pizzanın yanına harika oluyo yapacak birşey yok

Hiç işim olmaz bence Ayran meywa suyu tabi dogal onlardan için

Soda Bolca süt için

İyi ama arkadaşlar abartı derece içersek süt hatta su bile zararlı denebilir. Çünkü su şişkinlik, ayıptır söylmesi sütde gaz yapar. Hemde bunlarından bize gelinceye kadar hangi aşamlardan geçtiği ayrı bir tartışma konusu bence.
Colayı inadına veya bağımlılıktan değil (burda uyuşturucu veya sigaradan falan bahsetmiyoruz sonuçta) tadı ve serinlik duyugusu için içiyoruz. Ve kimseye hiçbir şey olmuyor. Hatta cola severler grubu olarak herkesten sağlıklıyız bomba gibiyiz taş gibiyiz diyebilirim.
Hem coca coladan o şehir efsaneleri haricinde coca coladan ölen falan duydunuzmu. Bunlar doğru olsa gazeteler medya çarşaf çarşaf yazar, tarım ve sağlık bakanlığıda gerekli işlemleri yapardı.
odenizk
Türkiye, İstanbul
Mimar Sinan Üniversitesi
zaralı bu konuda bende aynı düşüncedeyim..
sabah kahvaktıda cola içen biri olarak bunu söylemek çok zorrrrrrrrrrrrr:)
onsuzda olmuyorrrrr
Bir adamın cola firmalarından biriyle mahkemelik olduğunu biliyor musunuz?Bunları hiçbir zaman duyurmuyolar neden halkın bilinçlenmesini istemiyolr.meyan kökünden yapılıyo evet bu da farelerin müthiş zevk duydukları damak tatlarına hitap eden ot.2.5 litrelik şişeden fare kuyruğu çıkmış.Bu ilk başta inandırıcı gelmemişti bana olurmu öyle şey diyodum(Belki şimdi bile bazılarınız inanmak istemicek ama bu böyle) Bunu etrafımdaki herkese söylemeye çalışıyorum yeri geldimi iğrençleşiyorum ama kimse içmesin.
Sigaradan daha zararlı bu da bi gerçek.İçinde nikotin olduğunu eminim hepiniz biliyosunuz. Bi düşünsenize bu sadece bir tanesi ve asitle birleşince içindeki birçok maddenin ne hale geldiğini.
Farkındamısınız insanların ömrü kısalda.Herşeyde bi zararlı ürün bulunuyo biz bunlardan birini hayatımızdan çıkarsak kötü mü olur.Örneğin kola ile başlayabiliriz.
Herkes için konuşmuyorum ama bazı cahil annelerküçük çocuğuna kolayı sulandırıp veriyo.Kesinlikle çok yanlış bunlara sakın göz yummayın.
valla bağımlılık yapıyor.. bırakmak aslında zor değil tamamen irade meselesi..
ben şahsen içmiyorum pek çok nadir..
ama şu da var onun tadı mükemmel bir şey

'HendriX'
Türkiye, Ankara
Çankaya Üniversitesi
bu meyan kökü ve fare kuyrugu olayı dogru.davayı coco cola kazanıo savunmalarıda bizim bunu önleyecek teknolojimiz yok,suclamalar kabul ediliyo,içmeyen içmesin gibi bi mantık...
kibrisli23
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Lefke
Lefke Avrupa Üniversitesi
bende bi kere colanın içinde fil görmüştüm dedim nasıl girdi bunun içine

ben de kolanın içinde arkadaşı görmüştüm hallüsinasyonmuş..