Mesaj Panosu

kola
Yeni Konu Aç Cevap Gönder

Sayfa /5Birinci SayfaÖnceki Sayfa 12345

2008-03-20 (11:45)
bashak
Bayan
bashak
Türkiye, Ankara
Gazi Üniversitesi
asyaaa demiş ki:
kesinlikle içmiyorum diyemem diyenede inanmam Soğukkanlı ama asitten elimden geldiğince uzak durmaya çalışıyorum.insan hiçbiryerde içmiyorsa dini bayramlarda içiyodur.malum teyzeler o kadar ısrar ediyorki içmek zorundasınız çıkarı yok ayrıca hamburgerin,pizzanın yanına harika oluyo yapacak birşey yok Gözlerini yuvarlıyor !
eve tya pizza hamburgerle güzel gidior,ama artık kolanın yerini ayran su ve meyve suyu aldı benm için. ayrılmak zor oldu,ama artık görünce tiksiniorumm Gülümsüyor
2008-03-24 (11:13)
bashak
Bayan
bashak
Türkiye, Ankara
Gazi Üniversitesi
artık yok kola fln.fantada yok.çok canım çekerse bi bardk soğuk su içcem Şaka yapıyor bile bile o iğreçn içeçeği içemem! tüm dünyada yasaklanmalı!
2008-03-27 (12:42)
açhelia88
Bayan
açhelia88
Türkiye, İzmir
Buca Gürçeşme Lisesi
ucam demiş ki:
ben size başka bi olay daha anlatayım bari...

bakın bu lıkır lıkır içtiğimiz cola dedikleri madde meyan kökü denen bi bitkiden yapılıyor. bu meyan kökünü de astronomik ölçülerle kurulmuş tarlalarda özel olarak yetiştiriliyor.. bunu coca cola da turka da pepsi de yapıyor tabi... fark yok yani... neyse bu meyan kökü farelerin yemeyi en çok sevdikleri peynirden bile daha çok sevdikleri bişey... ve bu tarlalarda milyonlarca fare oluyor... doğal olarak bu meyan köklerini tutupta elleriyle tek tek toplamıyorlar anlayacağınız... kosd koca kepçelerle... daldırıp kuma toprağı 1 metreden alıyorlar ve içinde yüzlerce vıcık vıcık fare ile birlikte vakumlayarak sıkıp suyunu çıkarıyorlar ve bu da demek oluyor ki içinde farelerle beraber ezxilen toprakta o farelerin iğrenç kanlarıyla beraber karışıyor ve kolaya siyah renginden dolayı biraz daha renk verip colayı da bozmuyor. tabi bu renkli içeceklerde mecburen renk bozulması olmasın diye fareler ayıklanıyor yani fanta,gazoz gibi içeceklerde... bu fare kanı kolanın bağımlılık yapan maddesi olarak açıklanıyor... yani yeter bence bu kadar iğrençlik.. tavsiye etmem aklıma geldikçe iğreniyorum içmeyi bırak nerdeyse içimdekileri de çıkaracam... coca cola da amerikan malı turka da amerikan malı herşey zaten yahudilerin malı... sizde bizde yahudielrin malıyız... itirazı olan hadi çıksın karşıma ... ben kaç kere bunu protesto etmek için millete söyledim başlarından savıp deli dediler bana... sizde öyle deyin.. bırakın bu işleri için kolanızı rahatlayın fare kanıyla... memhmetçiğe yani peygamber ocağı türk maskeri birliğine atın kurşunları... bu vatan yakındır böyle giderse korkuyorum ki....... ...... kolay gelsin arkadaşlar...

Galiba biraz saçmaladım artık idare edin.

Not:Yukarıdaki olay bir şehir efsanesi olabilir...Gülümsüyor)
EVET BUNU ÖGRENDIM ZAMANINDA BIR YERLERDEN VE OZAMANDAN BERI AGZIMA SURMUYORUM ZATEN COCUKLUGUMDAN BERI COLA ILE PEK ARAM YOKTU BEN SAHSEN YEMEKTE HERKESE TAVSIYEM COLA ICMEYIN ADANAYA GIDER SENIZ YA DA YAKININZI GIDERSE ORADAN ORJINAL ADANA SALGAM SUYU ALIN VE INANIN SIZE COLAYI ARATTRMAZ HATTA LEZZETIYLE BIR COK YEMEGE TAT KATAR. BEN OLDUM OLASI COLA DAN COK SALGAM SUYU ICERIM YEMEK YANINDA VE GULECEKSINIZ BELKI AMA PIZZA NIN BILE YANINDA AYRAN YA DA ICE TEA ICIYORUM
2008-03-27 (13:05)
açhelia88
Bayan
açhelia88
Türkiye, İzmir
Buca Gürçeşme Lisesi
asyaaa demiş ki:
kesinlikle içmiyorum diyemem diyenede inanmam Soğukkanlı ama asitten elimden geldiğince uzak durmaya çalışıyorum.insan hiçbiryerde içmiyorsa dini bayramlarda içiyodur.malum teyzeler o kadar ısrar ediyorki içmek zorundasınız çıkarı yok ayrıca hamburgerin,pizzanın yanına harika oluyo yapacak birşey yok Gözlerini yuvarlıyor !
hamburger pızza nın yanına salgam suyu ya da ayran ya da meyve aromalı soda denemenı tavsıye ederım ama ılla asıtlı ıcecek ısteyenler sade gazoz da ıcebılır o bıle coladan ıyı ama HERKESE TAVSIYEM ADANA SALGAM SUYUNU TUM YEMEKLERE DENEYIN
2008-03-28 (00:07)
sedef82
Bayan
sedef82
Türkiye, Konya
Selçuk Üniversitesi
TUVALETİ TEMİZLEMEK İÇİN:Bir kutu kolayı klozetin içine dökünüz. Bir saat kadar bekleyiniz ve sifonu çekiniz. Koladaki sitrik asit hela taşındaki lekeleri yok edecektir.

CROM TAMPONLARDAKI PAS LEKELERINI YOK ETMEK İÇİN :Arabanın tamponunu Coca Cola''ya batırılmış bir sigara paketinin içindeki alüminyum folyosuyla iyice ovunuz. Tertemiz olacaktır.

AKÜ KUTUP BAŞLARINDA ÇAPAĞI TEMİZLEMEK İÇİN :Bir kutu kolayı kutup başlarına dökün ve bütün çapak yok olsun.

PASLANMIŞ BİR CiVATAYI SÖKMEK İÇİN :Coca-Colaya batırılmış bir bezi bir kaç dakika paslı cıvataya uygulayınız. Bir kaç dakika sonra rahatlıkla dönecek ve çıkacaktır.

ELBİSENİZDEKİ YAĞ LEKESİNİ ÇIKARMAK İÇİN :Bir kutu kolayı lekeli giyeceklerin üstüne boşaltın,Deterjanı ekleyin ve her zaman yıkadığınız gibi yıkayın. Coca-cola yağ lekelerinin yok olmasına yardım edecektir.
Ayrıca araba ön camlarındaki her türlü kuş pisliği yapışan sinekler veya ağaçlardan dökülen toz,polen, yapışkan maddelerin çıkarılması en iyi madde COCA COLA + PEPSI + COLA TURKA''dır.

Peki nedir bu Cola''nin bu kadar etkileyici temizliklerde bile kullanılabilmesinin sebebi? Coca-Cola ve Pepsi''nin ortalama pH değeri 3.4 tur. Bu asidi de dişleri ve kemikleri eritmek için yeterlidir.Temizliklerde bu kadar etkili olmasının sebebi budur. Aslına bakarsanız Cola ile dünyada kimsenin tavsiye edemeyeceği KARBONDİOKSİT içiyoruz. Hani şu dışarı atmak için devamlı nefes alıp verdiğimiz, atmak için uğraştığımız KARBONDİOKSİT!!!

Kırılmış dişinizi bir şişe Coca Cola''nin içine koyun ve 10 gün sonra bakın... Diş 10 günde büyük oranda erir.Halbuki dişler ve kemikler ölümden sonra bile en fazla dayanabilen organlarımızdır ... Bir şişe kola içerek midenize ve dişlerinize ve bağırsaklarınıza ne yaptığınızı bir düşünün...

Bu kadar zararlı bir içecek nasıl olurda bu kadar bilinçsizce tüketilebilir ve biri Amerikan firması olmak üzere bu şirketler bu kadar kar elde edebilir?
2008-03-28 (10:31)
açhelia88
Bayan
açhelia88
Türkiye, İzmir
Buca Gürçeşme Lisesi
sedef82 demiş ki:
TUVALETİ TEMİZLEMEK İÇİN:Bir kutu kolayı klozetin içine dökünüz. Bir saat kadar bekleyiniz ve sifonu çekiniz. Koladaki sitrik asit hela taşındaki lekeleri yok edecektir.

CROM TAMPONLARDAKI PAS LEKELERINI YOK ETMEK İÇİN :Arabanın tamponunu Coca Cola''ya batırılmış bir sigara paketinin içindeki alüminyum folyosuyla iyice ovunuz. Tertemiz olacaktır.

AKÜ KUTUP BAŞLARINDA ÇAPAĞI TEMİZLEMEK İÇİN :Bir kutu kolayı kutup başlarına dökün ve bütün çapak yok olsun.

PASLANMIŞ BİR CiVATAYI SÖKMEK İÇİN :Coca-Colaya batırılmış bir bezi bir kaç dakika paslı cıvataya uygulayınız. Bir kaç dakika sonra rahatlıkla dönecek ve çıkacaktır.

ELBİSENİZDEKİ YAĞ LEKESİNİ ÇIKARMAK İÇİN :Bir kutu kolayı lekeli giyeceklerin üstüne boşaltın,Deterjanı ekleyin ve her zaman yıkadığınız gibi yıkayın. Coca-cola yağ lekelerinin yok olmasına yardım edecektir.
Ayrıca araba ön camlarındaki her türlü kuş pisliği yapışan sinekler veya ağaçlardan dökülen toz,polen, yapışkan maddelerin çıkarılması en iyi madde COCA COLA + PEPSI + COLA TURKA''dır.

Peki nedir bu Cola''nin bu kadar etkileyici temizliklerde bile kullanılabilmesinin sebebi? Coca-Cola ve Pepsi''nin ortalama pH değeri 3.4 tur. Bu asidi de dişleri ve kemikleri eritmek için yeterlidir.Temizliklerde bu kadar etkili olmasının sebebi budur. Aslına bakarsanız Cola ile dünyada kimsenin tavsiye edemeyeceği KARBONDİOKSİT içiyoruz. Hani şu dışarı atmak için devamlı nefes alıp verdiğimiz, atmak için uğraştığımız KARBONDİOKSİT!!!

Kırılmış dişinizi bir şişe Coca Cola''nin içine koyun ve 10 gün sonra bakın... Diş 10 günde büyük oranda erir.Halbuki dişler ve kemikler ölümden sonra bile en fazla dayanabilen organlarımızdır ... Bir şişe kola içerek midenize ve dişlerinize ve bağırsaklarınıza ne yaptığınızı bir düşünün...

Bu kadar zararlı bir içecek nasıl olurda bu kadar bilinçsizce tüketilebilir ve biri Amerikan firması olmak üzere bu şirketler bu kadar kar elde edebilir?
OOO SUPER YAA COLA YI İÇMEYIP BU ISLER ICIN KULLANALIM BENCE:)
pehh 2008-04-29 (22:02)
haaalide
Bayan
haaalide
Türkiye, İstanbul
Boğaziçi Üniversitesi
arkadaşın biri ben içmiorum diene asla inanmam dio...
burda kimse kimseyi inandırmak zorunda değilki sadece yaptığımız fikir paylaşımı !
ayrıca evet herkes iradesine hakim olacak die bi kaide yokki içen yine içmeye devam eder..
şu da bi gerçekki ister duyulan haberlerden ötürü olsun ya da sağlıksız oluşundan olsun kolayı içmeyen veya bırakan ciddi manada bi sürü insan var..

en canlı örneği benim..
17eylül2006dan beri ağzıma sürmedim:)
ayrıca gazoz da içmiorum..
neyime yetmio su,ayran,hadi bide türk kahvesi.... missssss gibi de kokar:)
cola 2008-05-06 (12:50)
nigar247
Bayan
nigar247
Azerbaycan, Bakü
Azerbaycan Devlet İktisat Üniversitesi
bizde bakude cep telefonlarinda boyle bi sey geziyor coca cola kelimesini ters eks saga sola cevirmisler nasilsa arapcadan no muhammed no islam okunuyor

Sayfa /5Birinci SayfaÖnceki Sayfa 12345

Ücretsiz Kayıt Ol