Mesaj Panosu

Selanik'e Gitmek İstiyorum!
Yeni Konu Aç Cevap Gönder
Selanik'e Gitmek İstiyorum! 2006-08-13 (21:21)
Arkadaşlar Selanik'e gtmek istiyorum,hem gezmek hemde Atamızın doğduğu yeri,yaşadığı yerleri görmek için bana yardımcı olabilecek kimseler varmı acaba ? En geç Ekim sonu gitmeyi düşünüyorum.

Teşekkürler
2006-08-31 (15:32)
desiya
Bay
desiya
Avusturya, Wien
Wirtschaftsuniversität Wien
arkadaşım istediğini sorabilirsin yardımcı olmaya çalışırım bende geçen yaz gitmiştim atamızın topraklarına. ufak bi dipnot geçeyim selanik izmire çok benzer kordonu sokakları meyhaneleri gecekonduları..
2006-08-31 (15:37)
Teşekkür ederim arkadaşım,18 gün sonra nihayet bir cevap geldi Gülümsüyor

Sorularım şunlar olacak

-Kişisel olarak yani herhangi bir tur şirketi olman gitsem sorun çıkarmı?
-Vize hakkında bilgim yok
-Gidersem ne ile gitmeliyim;tren,otobüs v.s
-Ve orda karşılacağı zolruklar nlerdir.

Teşekkrüelr
2006-08-31 (15:46)
desiya
Bay
desiya
Avusturya, Wien
Wirtschaftsuniversität Wien
-tur şirketi ile gitmezsen hiç bi şekilde sorun çıkmaz korkun olmasın ben ve benm gibi biçok insan atlayıp arabasına otobüsüne gider.benm öenreceğim ise trendir.atlarsın istanbuldan trene çuf çuf selanik..

-vize hakkında benmde bi bilgim yok.bende kırmızı pasaport var o yüzden vize sorunum yok.

-tren demiştim ancak otobüs daha ucuz olursa otobüsleride tercih edebilirsin.

-zorluktan kastın ne anlayamadım.türk olduğun için sana kimse ters gözle bakmıyo merak etme.hatta çokta kardeşce davranıyolar.ama baştaki bunak politikacılar yüzünden bazen ortam gerilir bunuda çok sallama.

ben selaniğe direk gburdan gitmedim.gecen yaz arabamızla bursadan bi avrupa turuna çıktık anne babam kardeşim.avusturya macar falan gezdik.makedonyadanda yünanistana giriş yaptık selaniğe gittik.vede hiç bi sorunla karşılaşmadık.kırmızı pasaprot var bende.hem türk vatandaşıyım hemde bulgaristan vatandaşıyım. birde aracımızı buradn çıkmadan avrupa sigortası yaptırdık yeşil kart diolar.sende kendi özel aranala gidersen bunu yaptrman gerekli. eğer özel arabayla gitmeyde düşünürsen ben sana yaptıracağın tüm işlemleri sırasıyla anlatırım
2006-08-31 (15:50)
Valla arkadaşım aklımaki tüm soruları yanıtlamışsın gerçekten çok teşekkür ederim sana. Vizeyide bir şekilde halledeceğim artık,trenle gitmeyi düşünüyorum. Çok teşekkürler tekrardan
SELAM 2006-10-14 (14:37)
BENDE YARIN SELANİK E GİDİYORUM....OKUL GEZİSİ...
Ücretsiz Kayıt Ol