PLOVDIV - Tıp - Diş Hekimliği - Eczacılık ... !
Yeni Konu Aç Cevap Gönder
Sayfa / 7
Birinci SayfaÖnceki Sayfa … 34567

2008-07-21 (13:43)
Hasan Aysoy (cilginn)
Hasan Aysoy (cilginn)
evet arkadaslar bulgarca gercekten cok cok zor bir dil ingilizce ile kıyaslanınca,ve hicbirsey bilmediginiz bir dili turklerin bulundugu bir sınıfta ogrenmek en azından lisede olsn orta okulda olsun surekli bişeyler ogrensidiniz ingilizcei ogrenmekten daha zordur heralde.. ben plevende ingilizce tıp 4.sınıf ogrencisiyim size pleveni oneririm ingilizce tıpta,hem cok ucuz bir egitim var
hazırlık 2700eueo,lisans 4500 euro hemde gayet guzel bi egitim var rusvetin olmadıgı .. ayrıca 12 senedirde ing egitim var plevende ve amerika,japonya,ingiltere,almanya,fransa gibi buyuk devletlerdende cok sayıda yabancı ogrenciler var bunların yanı sıra nijerya,hindistan,kongo,afrika,makedonya,rusya,ukrayna,yunanistan,kıbrıs,sorbistan gibi ulkelerden cok fazla sayıda ogrenci var..bu da onlarla arkadas oldugunuz takdirde cok rahat ingilizcenizi ilerletebilme olanagı tanıor size bu buyuk avantaj kucuk bir sehidr bukadar cok yabancının olması ve sadece tıp uni sinin olması sehirde size her tanıstıgınız insanın tıpla ilgilendigi avantajınıda verior
2008-07-24 (18:23)
Mustafa Ozkan (mustasy)
Mustafa Ozkan (mustasy)
Bu yıl plovdiv ingilizce tıpı dusunuyorum bir acentayla anlastım hazırlık okusam mı yoksa yeterlilik sınavını girip 1.sınıftan mı baslam ? Hazırlık sınıfını acenta kendisi ziraat fakultesinde ayarlamıs hazırlıgı okuduktan sonra üniversite beni kabul etmesse diye korkuyorum cunku ben esit agırlık ogrencisiyim ve fen bilimleri notlarım ortlamanın altında
2008-07-28 (16:22)
Selim Kuyucu (selimkuyucu)
Selim Kuyucu (selimkuyucu)
kardes ben 18 yasındayım ve bulgaristan diş hekimligine gitmek istiyorum bana biraz yardımcı olursan sevinirim msn lord_of_the_darkness_37@hotmail.com
Sayfa / 7
Birinci SayfaÖnceki Sayfa … 34567