Teşekkür ederim nigar. Bu arada sen ne okuyorsun sormamda bir sakınca yoktur umarım ??
Sınıf öğretmenliği okuyorum şenay 2.sınıftayım (n.ö)
ASİlkan
Türkiye, Afyonkarahisar
Afyon Kocatepe Üniversitesi
Hiç kış görmedik diyor Allahım ya!Sanki Afyon çok gördü kışı Küresel ısınma diye bişey var dünyada hatırlatırım.Merak etmeyin bizde ziyadesiyle memnunuz Afyondan ve okulumuzdan
Hocalar konusu değişebilir.Benim bölümümün bazı hocaları da çok ii deil uşakta ama Afyondakilere göre muhteşem kalıolar

Uşakta geçemediğimiz dersleri Afyonda rahatlıkla geçebiliyoruz.Örnek kaldığım tek matematik dersi olan mat 1 den afyonda AA ile geçtim.Çok daha kolay soruolar.Belki yalnız yaz okulu içindir bilemicem ama Uşak'ta ki yaz okullarında derslerden geçmek çok zor oluo.Hocalar baya kasıyor.Tabi okulda 2 yıldır olanlar Uşak'ta ne zaman yaz okulu açıldı diyebilirler.Bundan 2 yıl önce sadece mühendislik fakültesi için bazı dersler açılmıştı.Derslerin bazılarını Afyon'dan bazılarını Uşak'tan alıoduk.Keşke hepsi Afyon'da olsaydı.Geçen sene bizim bölüme Afyon'u yasakladılar Uşak'tada yaz okulu açmadılar.Bizde İzmir,Bursa gibi şehirlerde aldık ama çoğumuz keşke yaz okuluna gitmeseydik dedik

haklısın tolgahant, kendi bölümüm için de konuşmak gerekirse çok kaliteli hocalar da var ama hiçbirşey öğrenmeden geçtiğimiz dersler de var
mesela fizik kimya tabi kimin girdiğini de tahmin edersin sanırım. bu arada geçen yıl genel kimyada sanayi kimyası gösterdi prof. mühendislikte sorulan soruların aynısı bize soruldu. insan bi noktaya kadar dayanabiliyo ama elden başka birşey de gelmiyor işte. sonuçta biz sınıf öğretmeni olacağız bizim sanayi kimyasıyla ne işimiz olur ki? hoca ''herşeyi göstereceğim ben size, bilmediğiniz birşey kalmayacak,siz öğretmen olacaksınız,yarın tuncelinin köyünde görev yaparken birisi gelip size bunu sorsa, bilmiyorsanız birde, yüzünüze tükürür gider '' bahanesinin arkasına sığınıp herşeyi gösteriyo.
biz de o herşeyin yüzüne bakıp kalıyoruz
zor bizim işimiz zor...
ehueheue vkc den bahsediosun sanırım

merak etme onun soruları mühendislik içinde fazla.O adam uzaydaki gezegelerin bilmemnelerini sorup duruo bizde bişe anlamıoz bala geçioz işte

evet vkcden bahsediyorum

geçen yıl genel kimyaya girdi eşit ağırlıkçıyım ben birde sayıcalcıların yapamadığı dersten CB ile geçtim. bu yıl da 1.dönem genel fizike girdi BB ile geçtim ama bu dönem umudum yok artık

mühendislikten bulursam soru geçmeye çalışırım
ama artık soru tipini değiştirdi hoca tanım soruyo bir sürü ama tanımın hepsini yazsanda geçemezsin illede bir tane problem çözmen gerek
dedim ya zor bizim işimiz zor
nigar yaa demek wkc den bb ile geçtin haa bravo eşit ağırlıkçı olduğun halde süper notlar almışsın tebrik ederim seni sen süpersinn yaaaaa
tşk ederim şenay ama wkc deil vkc diye yazılır
Bizim derslere artık vermiolar onu yaw.Aslında severiz biz o adamı sınava çalışma gibi bi ihtiyacın yok.Geçirirse geçersin bırakırsa kalırsın istediğini yapıo adam.Sınavına çalışmadığım hocaları severim.