Ya pardon ama ben size gerçekten inanamıyorum.Bilkent'e girip de hala "de, da" bağlaçlarını yanlış kullanıyorsunuz.Ben de Bilkent İngilizce-Fransızca-Türkçe mütercim-tercümanlık BURSLUyu kazanmak istiyorum.Ve bunun için de elimden geleni yapıyorum.Bölümün paralı puanı 290, burslusu ise 376!Parasını veren elini kolunu salayarak giriyor ya, çok absurd ve içler acısı.290 puanla Kıbrıs'a bile giremezsiniz normalde ama babanızın parasına dua edin yani.
Gerçekten komiksin "de","da" baglacıan takılacak kadar burada bilgi alışverişi yapılan bir forum insanlar klavyeden yazarken fazla de da baglacını dikkat edeceni zannetmiyorum arkadaşım
Sen kesin paralı okuyorsundur diyorum başka bir şey demiyorum.Anlamadıysan parantez açabilirim.Hoş, burada Türkçe'yi yanlış konuşanlara bir de Türkçe yazılanın anlamını da yazmak gerekiyor.İstiyorsan sana özelden anlamını da yazabilirim.Bakıyorum da sadece işine gelen tarafları görüyorsun.Madem o kadar Türkçe biliyorsun, bir yazdığın mesajı da Türkçe'nin kuralarına uyarak yaz da görelim.
arkadasım o bahsettin okula ve bolume paralı ya da burslu girmek derdin olmasın senin onemli olan paralıda girenin ve bursluda girenin ordan anlının akıyla mezun olup olamamasırdır. ikisininde aynı dersleri aldıgı, aynı sınavlara girdigi ve aynı projeleri yaptıgını hatırlatmam gerek yok sanırım.biz ne burslular tanıdık ikinci senesinde atılan ve biz ne paralılar tanıdık ikinci senesinde ozel basarı bursu alan o yuzden bole gereksız ve yersız konusmanın alemi yok sen gir o bolume ve anlının hakkıyla turkiyede bir bogazıcınde ve birde bilkent de olan fransızca ingilizce tercumanlıgı bitir sonra bide iyi bi is bul gerisi yalan kim de yi yanlıs yazmıs fln germesin bunlar seni..
ben bilkentliyim de ve da bağlacını doğru ya da yanlıs kullanmanın bir bilkentliyle alakasını hala çözemedim

de bağlacını yanlıs kullanınca paralı okuyo mantıgıda sacma.. Arkadasın da dediği gibi bilkentte ayrımcılık yok ! bu artık kalktı arkadaslar. Yapan insanlar kendileri bilir.İnsanlar aynı eğitimi , aynı dersliklerde aynı hocalardan ayrım gözetmeden alıyorlar.(nokta)

ben bilkent üniv. mütercim tercümanlık öğrencisiyim.(bursluyum) nereyi kazandın cok mrk ettim.bu arada de ve da lara bu kadar takma.

Bilketn unıversıtesıne gırmek ısteyen bır arkadasın yarattıgı polemık!!!!!!!!!
Bence sen bılkent e falan gıtme arkadsım...
Bak bende Bılkent ı yanlıs yazdım hadı banada saldır