atılım üniversitesinin mekatronik bölümünü kazandım.ankarada hangi yurt veya yurtları tavsiye edersiniz ücretleri ne civarda??
atılım'ın kendi yurdu yok galiba ya ankarada bakacağın en iyi yer bahçeli/emek civarıdır burada güzel yurtlar wardı ücretler 300-400 arası değişiyor bildiğim kadarıyla ama atılım sana biraz uzak kalacak atılım incek'te çünkü ya esasında okulun öğrenci işlerine falan danışmanı öneririm bazı üniler anlaşmalı yurtlar ya da emlakçılar falan tanıyo yardımcı olabilirler.
anladım saol.aslında tahsin banguoğlu veya mehmet akif erkek yurdunda kalabiliyorum fakat devlet yurtları hakkında iyi şeyler duymadım hiç özellikle tahsin banguoğlu yurdu hakkında özel yurtlar daha rahat olur benim için sanırım..
özel yurtlar tabiki daha iyi ama dikkat et fethullah hoca tarzı yerler olmasın istersen msnimi ekle konusalm
buketbu
Türkiye, Ankara
Atılım Üniversitesi
sadece atılım kız öğrencilerine hizmet veren bir pansiyon var ancak kontenjanı 18. iletişim için
ankaraogrenci.tr@hotmail.com adresine mail atabilirsiniz. pansiyonla ilgili detaylı bilgi verilecektir.
walla ben yurt konusunda rahatım çünkü yurt a ihtiyacım yok batıkentte evim ulaşımda çok kolay

))

maksimusss
Türkiye, Ankara
Gazi Üniversitesi Vakfı Özel Fen L.
Merhaba arkadashlar Konuyu okudum... Sizden yardım istiyorum Yabancıyım Ankarada shubattan bashlayacayım... Kız yurtları full ne kadart istersen vart ama erkek hiç bulmuyorum internetten... Ankarayı tanımıyorum Acaba yardımcı olur musunuz... Gazi Üniversite reyonunda yanı yakınlığında iyi bir özel yurt varmı???yani kaliteli olsun like 5 yıldız... Teşekkürler... e-mail:
m.bagirzade@yahoo.com mahud@mail.ru