arkadaşlar ben italya'da eğitim görmek istiyorum (mayıs-haziran 2007'de başvurmam gerekiyor italya için) ve burda türkiye'de elektrik elektronik mühendisliğini bıraktım.... Askerlik kağıdım geldi, bu yıl da öss'ye girmiştim, ama tercih kılavuzunu italya'ya gidicem diye doldurmadım ve dolayısıyla ek kontenjan kılavuzunu da dolduramıyorum... Bir şekilde açıköğretim fakültesine ya da askerliği bir yıl kadar tecil ettirebileceğim bir programa yerleştirilmem gerekiyor...
Ne yapabilirim, baya araştırdım bir sonuç bulamadım, yardımcı olursanız çok sevinirim ve büyük sevaba girersiniz falla..
ilk tercihlerde tercih hakkını kullanamayanlar ikincide kullanıyor olması lazım abi.benim bi arkadaşım gecen sene ilkinde tercih yapmadı ama ikincide bi yere girmişti.acıklanınca yaparsın tercihini kafaya takma
Evet haklısın, bana da biri yanlış bilgi vermişti, doğrusunu öğrendim, teşekkürler.
ben super lise mezunuyum.sınavlara hazırlanıyorum.bolumum yabancı dil.ailem italyada bologna sehrınde yasıyor.benımde vızem falan var.gıdıp gelıyorum..orada unıversıteye gıtmek ıstıyorum..aynı bolumu veya farklı bolumu okuyabıirmıyım..ne yapmam gerekır onerınız varmı.ailemin maddı gelırı o kadar iyi degıl ama gerekırse ben çalısırım paramı kazanırım onlara yuk olmak ıstemıyorum..bologna da evımız var ..benım sansım nee acabaa..onerınız varmı..ne yapmam gerekır
bende suan italyadayım ve maddi olarak walla gayet iyi geciniorum maddi olarak italyada sıkıntı cekmesin bide kendine ait evin varsa kira vermiceksen kafana cok takma derim cafede calısna ayda 800-100 euro arası rahat alırsın...
"PoTemKiN02" demiş ki:
arkadaşlar ben italya'da eğitim görmek istiyorum (mayıs-haziran 2007'de başvurmam gerekiyor italya için) ve burda türkiye'de elektrik elektronik mühendisliğini bıraktım.... Askerlik kağıdım geldi, bu yıl da öss'ye girmiştim, ama tercih kılavuzunu italya'ya gidicem diye doldurmadım ve dolayısıyla ek kontenjan kılavuzunu da dolduramıyorum... Bir şekilde açıköğretim fakültesine ya da askerliği bir yıl kadar tecil ettirebileceğim bir programa yerleştirilmem gerekiyor...
Ne yapabilirim, baya araştırdım bir sonuç bulamadım, yardımcı olursanız çok sevinirim ve büyük sevaba girersiniz falla..
Arkadaşlar yardımlarınız için teşekkürler... Sorunu hallettim...