Merhabalar ,
Aramıza hosgeldin . Ben de bu sene 4 oluyorum . Okul hakkında dersler hakkında vs . merak ettigin bisey olursa yardımcı olmaya calısırım .
Muafiyet sınavı , eger lisede filan hazırlık okuduysan cok basit gelecektir , gayet kolay bir sınaw . Sınavı gecersen ingilizceden muaf olursun ve yerine ders almana gerek kalmaz . Bizim okulda ders gecme sistemi yok , sınıf gecme var . Yani bir üst sınıfın derslerini alamazsın ve alttan da dersin kalamaz , sınıfta kalırsın . Boyle diyerek seni korkutmayım , calısınca hepsi olur . Hic sene kaybetmeden mezun olan bircok insan var .
Ortam hakkında ; kampüsümüz biraz hastane ortamı . Yani oyle cimlerde yatma , voleybol oynayıp , gitar calma gibi durumlar pek olmuyor . Belki bu da bircesit hayata hazırlamadır , sonucta mezun olunca yine hastalarla olacagız ..

) Fakat bircok dishekimligi fakultesine gore yine de güzel bir kampusumuz var . İyi bir haberim de var , yeni fakültemiz yapılıyor yine aynı kampüste . Anlatılanlara gore cok güsel bisey olacak . Bu sene belki seneye oraya tasınırız tam bilmiyorum . Ama fakültede bildigim kadarıyla bütün donemlerin amfileri aynı katta olacak . Kafeterya gibi ortamlar olacak ogrencilerin birilikte takılabilicegi .. vs .. Siz bizden daha sanslı olacaksınız yani

)
Son olarak soylemek istedigim , ilk senenin tadını cıkar !
HACETTEPELİ OLMAK BİR AYRICALIKTIR !