DİS HEKİMLİGİ HAKKINDA BİLGİİİİ
Yeni Konu Aç Cevap Gönder
DİS HEKİMLİGİ HAKKINDA BİLGİİİİ 2006-08-29 (16:51)
Kinder (kinder19)
Kinder (kinder19)
Selam.hacettepe diş hekimliğini bu sene kazandım.Ortam hakkında bilgi verebilecek olan varsa sevinirim.Bi de bu muafiyet sınavına girip ingilizce derslerinden muaf olma varmış.Onun yerine nasıl dersler alınıyor.Bir usst dönemin dersleri mi?
[/b]
2006-08-30 (11:28)
Zeliha Hatipoğlu (zeli.ha)
Zeliha Hatipoğlu (zeli.ha)
ünv.temize ve bölümümüze hoşgeldin.Ben de 2.sınıf olucam allahın izniyle bu yıl.Sana önce ortamdan bahsedeyim.Daha doğrusu bahsedemeyeceğim ortamımızdan Çok üzgün, ağlıyor dişçi ve tıpçı ark.larımızın gidebilecekleri yer olmadığından gittikleri geyik cafeye takılacaksındır muhtemelen böğğ gelene kadar.fakültemizde de kendi sınıf ark.ların dışında öğrnci olarak pek kimseyi göremezsin ha bi de hastaları görürsün işte.Ama yine de bu kadar ümitsiz olmayalım eğer iyi ark.lık kurabilir ve her koşulda eğlenirim diyorsan bi sorun olmaz senn için.Ank.ı keşfedersin bi süre(biriki ay içinde ondan da sıkılırsın ama neyse)
gelelim fakültemize 1.sınıf rahattır çok kasmana gerek yok.Ama tabi bunu abartıp final zamanı pişman olan ve şuan hala eylüldeki bütünlemelere çalışan ark.larmz çok.
muafiyet sınavına gelince geçen sene çok kolay olmuştu.she is a doctor fln bilmen bile yeterli geçmen için.Şunu da söliym bizim fakltede alttan veya üstten almak diye bişi yok.eğer o yıl herhangibir dersten geçemezsen sınıf tekrarı yapıyorsun. Gülümsüyor tabi sadece kaldıın dersi almak suretiyle
ama eğer mesleğini en ii şekilde yapmak istiyorsan her şeye rağmen hacettepe demelisin Göz kırpıyor
hacettepe dişhekimliği 2006-08-30 (14:57)
Dent (dent)
Dent (dent)
Merhabalar ,

Aramıza hosgeldin . Ben de bu sene 4 oluyorum . Okul hakkında dersler hakkında vs . merak ettigin bisey olursa yardımcı olmaya calısırım .

Muafiyet sınavı , eger lisede filan hazırlık okuduysan cok basit gelecektir , gayet kolay bir sınaw . Sınavı gecersen ingilizceden muaf olursun ve yerine ders almana gerek kalmaz . Bizim okulda ders gecme sistemi yok , sınıf gecme var . Yani bir üst sınıfın derslerini alamazsın ve alttan da dersin kalamaz , sınıfta kalırsın . Boyle diyerek seni korkutmayım , calısınca hepsi olur . Hic sene kaybetmeden mezun olan bircok insan var .

Ortam hakkında ; kampüsümüz biraz hastane ortamı . Yani oyle cimlerde yatma , voleybol oynayıp , gitar calma gibi durumlar pek olmuyor . Belki bu da bircesit hayata hazırlamadır , sonucta mezun olunca yine hastalarla olacagız .. Gülümsüyor) Fakat bircok dishekimligi fakultesine gore yine de güzel bir kampusumuz var . İyi bir haberim de var , yeni fakültemiz yapılıyor yine aynı kampüste . Anlatılanlara gore cok güsel bisey olacak . Bu sene belki seneye oraya tasınırız tam bilmiyorum . Ama fakültede bildigim kadarıyla bütün donemlerin amfileri aynı katta olacak . Kafeterya gibi ortamlar olacak ogrencilerin birilikte takılabilicegi .. vs .. Siz bizden daha sanslı olacaksınız yani Gülümsüyor)

Son olarak soylemek istedigim , ilk senenin tadını cıkar !

HACETTEPELİ OLMAK BİR AYRICALIKTIR ! Çok mutlu