PROGRAMCILIĞA BAŞLAMA
Yeni Konu Aç Cevap Gönder
Sayfa / 3
Birinci SayfaÖnceki Sayfa 123

2007-10-19 (12:54)
Fatih Güzey (fatihguzey)
Fatih Güzey (fatihguzey)
hangiğ programlama dilini öğrendiğiniden önce programlama dili gibi düşünüp mantığını bilmek gerek karşınızdakini söylediğinizden başka bişey yapamayan bi salak gibi düşünün ona göre kodlayın her dil kolaydır
sadece ayrıntıları fazladır
2007-10-19 (21:00)
Şengül Şengül (sengulcoskun)
Şengül Şengül (sengulcoskun)
arkadaşım, algoritma olayını çözdüysen gerisini ne yapmak istediğinle alakalı. ben VB gördüm, o zaman öğrenci havasıyla gitmiş delphi kitabı almışım 3-5 bakayım derken ondan da bayağı örnek yaptım iyi oldu benim için şu anki işyerimdeki programda bi çıktı karşıma delphi tabanlı. VB kolay olur senin için, pascala göz atıp delphiye geçersen avantajlı duruma geçersin, ama en güzelii Gülümsüyor)) C öğren derim kas biraz. çünkü C yi çözdün dilleri çözdün demektir. Gülümsüyor)

Eski bilgilerime göz atmam gerekse bile yardımcı olabileceğim bişey olursa elimden geleni yaparım. Sana kolay gelsin.
lkafjsdşlfjasdş 2007-10-24 (09:08)
Samil Ardic (samilce)
Samil Ardic (samilce)
cemcim'den başlayarak gördüm ki konu doğru bir yöne gitmiş. evet, algoritma mantığını öğrenmeden programlama dili öğreneceğim boş iş... programlama dili de zor iştir aslında(C'ynen neyim uğraşıyorsan). Ama mantığını kapana hepsi kolay iş!?!?! biz C görüyoruz, Kaan Aslan'ın A'dan Z'ye C klavuzu kitabından çalışıyorum, ama tavsiye etmem Gülümsüyor) niye peki? açıkçası ben bunu mühendislik öğrencisinin programlama dili mantığını en derinden öğrenmesi gerektiği için öğreniyorum. Yoksa C ile tutup da program yazmak ölüm gibi birşey.
hem ne işinize yarayacak anlamıyorum, gidin web tasarımı öğrenin.
Sayfa / 3
Birinci SayfaÖnceki Sayfa 123