Arkadaslar sanırım Burada hayat tecrübesi en cok olan kişi benim siz daha yenisiniz galiba

))
Bir bakın isterseniz yazmış olduğunuz mesleklere Nedir yazmış olduklarınız matematik mimarlık mühendislik gibi her zaman olması gereken meslekler merdivenin basamakları bunlar sadece
Birincisi Insanların psikolojileri bozuluyor sürekli artan ruhsal bunalımlar var bu yüzden psikiyatrist(psikoloji derken bunu kastetmiştim.
Ikincisi Sürekli şişmanlıyoruz ve bu sorun için insanlar daha cok diyetisyene ihtiyac duyacaklar
Üçüncüsü Nanoteknoloji bu işle her kim yada hangi kuruluş ilgileniyorsa ihya olacaktır.Ufacık bir teknolojiyle bir cok seyi yapmak En son Bir bayrak yapıldı milimetrenin kacta kaçına buradan yola cıkarsak bu teknoloji sanırım ileride cok fazla popüler olacak
Dördüncüsü Gen mühendisliği Bu konuda da büyük gelişmeler olacak kopyalama vb alanlar gizliden gizliye yapılacak ama gizli olduğu icin popüliretesi az olacak diğerlerine göre İnsanların organlarına simdiden cözümler bulunmaya başlandı bile KÖK hücre buluşuyla (belki bunun gelişimi olabilir) Düşünsenize benim karaciğerimde sorun var ve yenilenmesi icin 5 sene bekleyeceğim o bile sanırım 5 sene icerisinde tamamıyla netleşecek
Beşincisi ve en önemlisi TİCARET her zaman ve her yerde ticaret Uyanık olan erken yasta girer Özellikle Online (Internetten) satış üzerine yoğunlaşır
Bugün marketlerden bile alışveriş yapabiliniyorsa 3ekmek 1 kg domates 500 gr zeytin ve peynir sipariş edilebiliniyorsa Dünya capında ki alışveriş için müşteri potansiyelini düşünün

)))