Bu üniversiteler hakkında bilgisi olan kimse var mı ?
Yeni Konu Aç Cevap Gönder
Bu üniversiteler hakkında bilgisi olan kimse var mı ? 2006-09-15 (00:19)
Koray Koç (Flyer17)
Koray Koç (Flyer17)
Arkadaşlar avustralya ve yeni zelandadan bir kaç üniversite var burada uluslararası öğrenciler için koşullar falan yazıyor ama i ngilizcem pek iyi olmadığı için fazla bir şey anlamadım burada yaşayan bilgisi olan hiç bir şey bilmeyip de ingilizceyi hakim olan ve bu yazıları bize çevirebilcek arkaadaşların yardımlarını bekliyorum tabii ki orada yaşatyan veya yaşamış bilen kişilerden yaşam giderleri hakkında bilgi sahibi kişiler görüşlerini aktarırlarsa sevinirim kiradır yeme içme yol ücrretidir buna dair şeyler herkese şimdiden teşekkürler
Avustralya
Univ sydney
Univ New South Wales
Univ Western Australia
Univ Tasmania
Yeni Zellanda
Massey Univ
Univ Canterbury
Victoria Univ Wellington
2006-09-20 (13:42)
Rhythm Master (RhythMasteR)
Rhythm Master (RhythMasteR)
Slmlar,

Yazdiginiz universiteler hakkinda pek bilgim yok, ama ben sahsen Avusturalya-Melbourne sehrinde 4 sene yasadim, universitede okudum ve 2002'de mezun oldum. Okudum yer RMIT - (Royal Melbourne Institute of Technology) Univeristesi idi, bolum ise Turizm Menejerligi. Sehirde bulunan en iyi uni, egitim ve kampuslere sahip bir mekan, kesinlikle tavsiye ederim. Gitmek arzusunda iseniz, ve isteyen arkadaslar icin soyluyorum, Istanbul'da vizenizi ayarlayabilcek, okul ile baglantilarinizi saglayabilcek, kaydinizi yaptirabilcek ve hatta kalacak yeri dahi temin edebilcek acentalar var. Ben 98te giderken, bu acenta sayesinde 2 gunde vize aldim ve uctum. Hala bu acenta varmi bilmiyorum ama bunun gibi calisan yerler var. Biraz arastirma ile ulasabileceginize eminim.

Okumak icin ki ozellikle Ing icin Ingiltere, Amerika falan tercih etmeyin, Avusturalya'ya gidin, hayatinizin en onemli adimi olur.

Secgiler, saygilar...
merhaba 2006-09-23 (14:23)
Tamer Turhan (TURK61)
Tamer Turhan (TURK61)
slm karrdeş

ben de avustralyada eğitim almak istiyorum oraya gitmiş görmüş biriyle konuşmamda yara vsar diyerek size msn adresimi versem eklermisiniz lütfen bekliyom genctamer@hotmail.com lütfen çok sevinirim
merhaba, 2007-12-05 (15:15)
Sevinç Olukoğlu (sevinco)
Sevinç Olukoğlu (sevinco)
ben şuanda avustralya melbourne de dil eğitimi almak için son hız araştırma yapıyorum, her yer farklı birşey diyor, siz gitmiş görmüş yaşamış biri olarak , ben 6 aylık dil eğtimi düşünüyorum, RMIT pahalı geldi , çok iyi diyorlar ama geos yeterli gelmez mi mesela,
yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. firmanızın ismi neydi?
sevgiler
RhythMasteR demiş ki:
Slmlar,

Yazdiginiz universiteler hakkinda pek bilgim yok, ama ben sahsen Avusturalya-Melbourne sehrinde 4 sene yasadim, universitede okudum ve 2002'de mezun oldum. Okudum yer RMIT - (Royal Melbourne Institute of Technology) Univeristesi idi, bolum ise Turizm Menejerligi. Sehirde bulunan en iyi uni, egitim ve kampuslere sahip bir mekan, kesinlikle tavsiye ederim. Gitmek arzusunda iseniz, ve isteyen arkadaslar icin soyluyorum, Istanbul'da vizenizi ayarlayabilcek, okul ile baglantilarinizi saglayabilcek, kaydinizi yaptirabilcek ve hatta kalacak yeri dahi temin edebilcek acentalar var. Ben 98te giderken, bu acenta sayesinde 2 gunde vize aldim ve uctum. Hala bu acenta varmi bilmiyorum ama bunun gibi calisan yerler var. Biraz arastirma ile ulasabileceginize eminim.

Okumak icin ki ozellikle Ing icin Ingiltere, Amerika falan tercih etmeyin, Avusturalya'ya gidin, hayatinizin en onemli adimi olur.

Secgiler, saygilar...