Sabit Avusturya ya gelmeye DEĞİYORMU???
Yeni Konu Aç Cevap Gönder
Sayfa / 14
Birinci SayfaÖnceki Sayfa … 7891011 … Sonraki SayfaSon Sayfa

2008-04-06 (21:10)
Beyler allah aşkına böyle konular açıyorsunuz ne bekliyorsunuz?

* Size 5 yıldızlı bir otelde kral dairesi?

* Her sabah okula şoför eşliğinde bir limuzinle gitmek?

* Ayda 1000 euro burs?

* Oturduğunuz yerden para kazanma?

Allah aşkına yapmayın zafere çiçekle yollardan gidilmez biraz emek çaba sarfedeceksiniz... Herkese sağlıklı sıhatlı eğitim yılları diliyorum..
2008-04-07 (22:54)
FotoRSK demiş ki:
Beyler allah aşkına böyle konular açıyorsunuz ne bekliyorsunuz?

* Size 5 yıldızlı bir otelde kral dairesi?

* Her sabah okula şoför eşliğinde bir limuzinle gitmek?

* Ayda 1000 euro burs?

* Oturduğunuz yerden para kazanma?

Allah aşkına yapmayın zafere çiçekle yollardan gidilmez biraz emek çaba sarfedeceksiniz... Herkese sağlıklı sıhatlı eğitim yılları diliyorum..

9 mesaj atmışsın hepsi birbirinden saçma. millete akıl verip azarlamayı kes. kimseye akıl verecek durumun yok.
2008-04-07 (23:28)
sen başı çekiyorsun burda unutmuştum şu 1225 mesajını toplasak her halde bır tane adam akıllı bılgı cıkmaz =) ya bırak bu ıslerı ekmegını kovala sen =)
2008-04-10 (02:06)
FotoRSK demiş ki:
sen başı çekiyorsun burda unutmuştum şu 1225 mesajını toplasak her halde bır tane adam akıllı bılgı cıkmaz =) ya bırak bu ıslerı ekmegını kovala sen =)

1225 mesajı oku belki sosyal topluma adaptasyonunda sana katkıları olur. bi halttan çaktığın yok salak saçma yazıp duruyosun. akli dengende sorun mu var nedir derdin?
2008-04-11 (00:51)
DAU KIBRIS demiş ki:
FotoRSK demiş ki:

1225 mesajı oku belki sosyal topluma adaptasyonunda sana katkıları olur. bi halttan çaktığın yok salak saçma yazıp duruyosun. akli dengende sorun mu var nedir derdin?

bana sosyallikten bahsederken ilk önce insanlara saygılı ol belli oluyor...
2008-05-15 (19:36)
Nano Tato (PASAbey87)
Nano Tato (PASAbey87)
DEGECEK::: !
2008-06-09 (02:02)
Hakan Bu (DreamWoRK)
Hakan Bu (DreamWoRK)
Gülümsüyor Herkes biseyler yazmi kendi capinda kendi görüslerini belirtmis... Bende biseyler yaziyim bari Gülümsüyor)

2003 -2008

5yildir burdayim ilk geldigim gün keske sinirdisi etseydiler diye cok dua ettim Gülümsüyor hos kendi istegimle döndün daha sonra yeniden geldim( uzun hikaye ). Söyle üstü kapali biraz elestirdigimizde öyle yada böyle min. 5-6 yil ile 6-?? ünivesiteyi bitirmek mümkün.. tabi uzun zamandir burda oldugum icin bitiren bi kac kisiyi gördüm parmakla saymaya calissam 5 parmagim cikmaz Gülümsüyor)) aslina bakarsaniz gezmek dolasmak zaman gecirmek icin güzel bir sehir.. ama üniv. olarak gercekten zorlaniyorsunuz bazen bu stress sizi iyice sikiyor.. Bazi bölümlerin avantajlari sayesinde suan bitirme düzeyinde bircok arkadasim var ama bölümlerin fazla iyi olmamasi gibi bir durum söz konusu yani üniv. bitirince ne olup bitecegi mechul.. Bu arada yanima bir arkadasim geldi oda saolsun akli olan adim atmasin diye öneride buLunuyor kendiside 5 yildir burda Gülümsüyor))))))

Ya ne söylemeliyim size biLmiyorum ama bence suanki aklim olsa baska bir ülkede okumayi gözümü kirpmadan tercih ederdim. bana göre kibris bile burdan daha iyi.. en azindan 5 bilemedin 6 yilda mezun olacagin garanti..

Neyse elestiriler olabilir bunlar benim düsüncelerimde zaten 5-6 ay sonra avusturalyaya gitmeyi planliyorum sonunda burdan kurtulacam Gülümsüyor

mfg
avusturyada özgürsün 2008-06-11 (21:47)
Yıldırım Şimşek (yıldırım şimşek)
Yıldırım Şimşek (yıldırım şimşek)
arkadaşlar herkesin avusturyaya gitmesini öneririm en azından özgür ve bağımısız bir devlette eğitim almış olursunuz hemde türkiyede aranan bi eleman olabilirsiniz tabi kim gelmek isterse oda ayrı bi konu
ben bunca olumsuzluklara rağmen gelmek istiyorum çünkü burası benim ülkem her nekadarda bağımsız olarak kendimi ifade edemezsemde her nekadar bizi amerika israil 100 zengin le derin devletin yönetiminde olan bi ülkede yaşamaktaysamda ben gene gelecem bu ülke sahipsiz değil efendiler bu ülkeyi dedelerimiz kurtardı yanlız bir kişi değil
işte insanın kendi fikirlerinin suç olduğu bu ülkeyi biz gençler kurtaracağız tam bağımsız bi türkiye için haydi arkadaşlar üniverstelere haydi arkadaşlar çalışmaya...yılmadan çalışmayabaşlayalım azimle kararlılıkla işte burası viyana ....
2008-06-12 (05:58)
yıldırım şimşek demiş ki:
arkadaşlar herkesin avusturyaya gitmesini öneririm en azından özgür ve bağımısız bir devlette eğitim almış olursunuz hemde türkiyede aranan bi eleman olabilirsiniz tabi kim gelmek isterse oda ayrı bi konu
ben bunca olumsuzluklara rağmen gelmek istiyorum çünkü burası benim ülkem her nekadarda bağımsız olarak kendimi ifade edemezsemde her nekadar bizi amerika israil 100 zengin le derin devletin yönetiminde olan bi ülkede yaşamaktaysamda ben gene gelecem bu ülke sahipsiz değil efendiler bu ülkeyi dedelerimiz kurtardı yanlız bir kişi değil
işte insanın kendi fikirlerinin suç olduğu bu ülkeyi biz gençler kurtaracağız tam bağımsız bi türkiye için haydi arkadaşlar üniverstelere haydi arkadaşlar çalışmaya...yılmadan çalışmayabaşlayalım azimle kararlılıkla işte burası viyana ....

sen avusturyada mısın ? nerden biliyorsun özgür olduğunu ?
2008-06-12 (19:25)
Hakan Bu (DreamWoRK)
Hakan Bu (DreamWoRK)
yıldırım şimşek demiş ki:

Bosa sallama yapmayalim herkese öneriyorsun tamam gezilecek yer orasi öyle ama burda özgür herkes diyip irkciligi ve ayrimciligi göz ardi edemezsin.. Buraya gelmeyi düsünen yada en azindan akillarinda fikir sahibi olmaya calisan insanlari yanlis yönlendirme.. Benim gördügüm kadariyla sende biraz yanma var ne hikmetse sana galiba kimse firsat vermiyor mu yoksa senden mi kaynaklaniyor biLemem. Neyse fazla elestiriye gerek yok yerine ulasmistir anlatmak istediklerim.

mfg
Sayfa / 14
Birinci SayfaÖnceki Sayfa … 7891011 … Sonraki SayfaSon Sayfa