Herkes biseyler yazmi kendi capinda kendi görüslerini belirtmis... Bende biseyler yaziyim bari

)
2003 -2008
5yildir burdayim ilk geldigim gün keske sinirdisi etseydiler diye cok dua ettim

hos kendi istegimle döndün daha sonra yeniden geldim( uzun hikaye ). Söyle üstü kapali biraz elestirdigimizde öyle yada böyle min. 5-6 yil ile 6-?? ünivesiteyi bitirmek mümkün.. tabi uzun zamandir burda oldugum icin bitiren bi kac kisiyi gördüm parmakla saymaya calissam 5 parmagim cikmaz

)) aslina bakarsaniz gezmek dolasmak zaman gecirmek icin güzel bir sehir.. ama üniv. olarak gercekten zorlaniyorsunuz bazen bu stress sizi iyice sikiyor.. Bazi bölümlerin avantajlari sayesinde suan bitirme düzeyinde bircok arkadasim var ama bölümlerin fazla iyi olmamasi gibi bir durum söz konusu yani üniv. bitirince ne olup bitecegi mechul.. Bu arada yanima bir arkadasim geldi oda saolsun akli olan adim atmasin diye öneride buLunuyor kendiside 5 yildir burda

))))))
Ya ne söylemeliyim size biLmiyorum ama bence suanki aklim olsa baska bir ülkede okumayi gözümü kirpmadan tercih ederdim. bana göre kibris bile burdan daha iyi.. en azindan 5 bilemedin 6 yilda mezun olacagin garanti..
Neyse elestiriler olabilir bunlar benim düsüncelerimde zaten 5-6 ay sonra avusturalyaya gitmeyi planliyorum sonunda burdan kurtulacam
mfg