Mesaj Panosu

Sabit Avusturya ya gelmeye DEĞİYORMU???
Yeni Konu Aç Cevap Gönder

Sayfa /10Birinci SayfaÖnceki Sayfa … 23456 … Sonraki SayfaSon Sayfa

2006-10-31 (11:47)
egemensezer
Bay
egemensezer
Avusturya, Wien
Wirtschaftsuniversität Wien
Murat kardeşim sen hiç sıkma canını, omuz omuza herşeyi hallederiz. Hani bi şarkı vardı The world is mine aynen öyle Çok mutlu
2006-10-31 (14:06)
Gülüyor Gülüyor
2006-11-01 (18:37)
egemensezer
Bay
egemensezer
Avusturya, Wien
Bak yazdığının yanında hemen sağında '' değiştir '' diye bi buton var orayı tıkladığında yazdığını değiştirebiliyosun Göz kırpıyor yanlışlıkla yazdığın lann yazısını yanlışlıkla değiştirme lütfunda bulunup yanlışlıkla silebilirsin. son yazdığın madde 3. madde oluyor sen oraya ikincisi diye yazmışsın, yanlışlıkla, yanlışlıkla onu da değiştiriver. yanlışlıkla birbirimize laf yetiştirmeyelim, Eskiler beni iyi tanır yeniler örnek alır.Kolay gelsin

Selametle - Yanlışlıkla
2006-11-02 (12:41)
"egemensezer" demiş ki:
Bak yazdığının yanında hemen sağında '' değiştir '' diye bi buton var orayı tıkladığında yazdığını değiştirebiliyosun Göz kırpıyor yanlışlıkla yazdığın lann yazısını yanlışlıkla değiştirme lütfunda bulunup yanlışlıkla silebilirsin. son yazdığın madde 3. madde oluyor sen oraya ikincisi diye yazmışsın, yanlışlıkla, yanlışlıkla onu da değiştiriver. yanlışlıkla birbirimize laf yetiştirmeyelim, Eskiler beni iyi tanır yeniler örnek alır.Kolay gelsin

Selametle - Yanlışlıkla

hahahahaha
2006-11-02 (13:26)
egemensezer
Bay
egemensezer
Avusturya, Wien
"young_spirit" demiş ki:
"egemensezer" demiş ki:

Selametle - Yanlışlıkla

hayattaki butun yanlisliklari duzelt,eye kalksaydik.. bizim ve sizin haliniz suanda boyle olamazdi... bu arada saymayida iyi biliyomussun.. aferin ama benim orda yazdigim maddeler arasindaki bagi kuramdigin icin sana 10 uzerinde - 2 veriyorum... neyse sen hayatindaki yanlisliklarin listesini cikarip duzelte dur.. ama unutma, hayattaki yanlisliklar bilgisayarda yaptigin yanlisliklar gibi duzelt tusuyla duzeltilmiyo... hayattaki yanlislari duzeltmek icin bi duzelt tusu bulamazsin.. o zaman seni gorunce haline acirim...

saglicak ile , yanlislikla,

yanlisim varsa lutfen bilgisayar duzeltin ama hayat sanal ortama benzemez gencler...

verdiginiz her kararda bir hayir, her hayirdada bir ser vardir, bunu unutmayin....

Hayat dersin için sağol, acıma acınacak hale gelirsin onu en baştan sana söyliyim bi abi tavsiyesi. Sen biraz efendi olmayı öğrende yaptığın hata için özür dile klavye delikanlılığı kolay! Bana puan vermek gibi bi gaflete düşmüşsün beni puanlamaya senin erdemin yetmez bundan şüphen olmasın. Aferin sana sanal hayatla , gerçek hayat arasındaki farkı anlayabilmişsin, anlayabilmişsin ki bana yol gösteriyosun.Sen bütün gününü nette geçireceğine dışarı çık hava al, sosyalleş. Homesick olmaktan kurtul! Son olarak benim yaptığım bi hata varsa o da senin gibi biriyle muhattap olmak.
2006-11-05 (17:30)
hep böyyle ol,,,, aferin....
2006-11-05 (20:44)
egemensezer
Bay
egemensezer
Avusturya, Wien
Babacım sen işine bak.
2006-11-08 (14:57)
edu_edu
Bay
edu_edu
Türkiye, Ankara
Gazi Üniversitesi
Arkadaşlar ben gideceğim...Ancak ve Ancak ben türkiyede devlet memuruyum.. demişsiniz ya değiyor mu diye.. ben türkiyede düz devlet memuruyum.. değermi?? bilmiyorum.. Ama alanımla daha iyi işler yapmak için gitmeyi düşüyorum... burdaki memurluğu bırakıp... nediyorsunuuz sizden bir fikir alayım arkadaşlar......
2007-04-10 (17:45)
timur442001
Bay
timur442001
Avusturya, Wien
"avusturya'ya geleyim mi gelmeyeyim mi? gelirsem avantajları dezavantajları nelerdir? ya da ben viyanaya geldim hayatım kaydı ammman siz gelmeyin! ne işiniz var viyanada, türkiyede keyfinize bakın!" türünden o kadar çok muhabbet geçti ki bu forumda, ben de olayı biraz daha detaylı irdeleyip bu tartışmaları bir nebze olsun azaltmak istemiş ve yukarıdaki yazıyı yazmıştım. fakat o yazıyı yazdıktan sonra bile yukarıdaki konuları içeren yine birçok başlık açıldı ve yine aynı konular tartışılmaya devam etti. ben bizim öğrenci arkadaşları anlayamıyorum, yani böyle olur olmaz foruma dalacaklarına şöyle birkaç saatlerini verip forumu inceleseler neredeyse aradıkları herşeyi bulacaklar. forumda arayıp da bulamadıkları detayları sorarlarsa ve bunlara cevap alırlarsa hem forum daha işlevsel hale gelecek hem de kendileri forumdan maksimum düzeyde faydalanacaklar. arkadaşlarımız, forumu inceleyip işin kabasını hatta birçok detayını öğrenip, araştırmalarına rağmen cevabını bulamadıkları soruları foruma yöneltirlerse herkes için çok verimli olacak.

dediğim gibi, yukarıdaki yazıyı yazdıktan sonra yine aynı konuyla ilgili birçok tartışma oldu. ve ben de o yazımı tartışmaların olduğu yere tekrar koymayı bikaç kez düşündüysem de vazgeçtim. çünkü tartışmaları takip ettiğimde şunu gördüm ki bazı arkadaşların tartıştıkları konular daha önce hemen hemen aynı jargonla en az bir iki kez tartışılmış. dolayısıyla bu arkadaşlar aynı parçanın nakarat kısmını söyleyip durur olmuşlar. o nedenle koymadım. yani biraz zahmet edip baksınlar diye düşündüm. nitekim kendilerine cevap verilmediği takdirde muhtemelen forumu inceleme zahmetinde bulunacaklardır. fakat burda hazır cevaplar sunulduğundan onlar da forumu inceleme zahmetinde bulunmuyorlar.

bizler de bu arkadaşlar sayesinde "yapmayın, etmeyin arkadaşlar! şu forumu biraz inceleyin, ondan sonra sorularınızı sorun!" babındaki cümleleri daha çok tekrar edeceğe benziyoruz.

neyse... hayırlısı...

muhabbetle...

osman..
2007-04-10 (22:34)
OKTAY_35
Bay
OKTAY_35
Avusturya, Wien
Osman abi gözlerim yasardı Şaka yapıyor okuyun okuyun bunları Göz kırpıyor

Gerci cv de fena degil Gülüyor

Sayfa /10Birinci SayfaÖnceki Sayfa … 23456 … Sonraki SayfaSon Sayfa