Mesaj Panosu

Sabit Avusturya ya gelmeye DEĞİYORMU???
Yeni Konu Aç Cevap Gönder

Sayfa /10Birinci SayfaÖnceki Sayfa … 678910

sallama yok 2008-06-19 (16:20)
şimşek yıldırım
Bay
şimşek yıldırım
Türkiye, Adana
Çukurova Üniversitesi
gardaşım sallama yok gerçekle bunlar ama avusturyada okumak gerçekten zor ona bişey demiyorum çalışınca zorluk kalmıyor arkadaşlar eğer buraya gelme imkanınız varsa buyrun ben elimden gelene kadar yardımcı olurum ha bide dau diye biri var adam kafayı bozmuş bana bi atatürkle ilgili anımız vardı da yarası ordan o arkadaşın neyse herkese bol şans
2008-06-21 (03:37)
büşra kurt
Bayan
büşra kurt
Türkiye, İzmir
Bornova Yunus Emre Anadolu Lisesi
bende bı yıl yenı mezun oldum.avusturyada okuma fıkrı hos geldı.mezun oldugum okul almanca egıtım veren bı okuldu temelım var yanı. ama burda bı ozel unıversıte kazanıp ordakı vıyana unı. de okuyabılıyormuyuz. orası devlet unı. ya. bıde reddedılme sansımız da varmıs. benı bıraz aydınlatabılır mısınız.? ısımı rıske atmak ıstemıyorum cunku. forumdakı yazıları okuyunca da orda okumann kişilik meselesı old nu dusundum bunu kaldıramayanlar da var cunku. (yanlıs anlasılmasın).yanı zorluk kısıden kısıye gore degstıgı ıcın genelleme yapmak hos olmaz dıye dusunuyorum.
2008-06-23 (00:06)
DAU KIBRIS
Bay
DAU KIBRIS
Avusturya, Wien
Universität Wien
şimşek yıldırım demiş ki:
ha bide dau diye biri var adam kafayı bozmuş bana bi atatürkle ilgili anımız vardı da yarası ordan o arkadaşın neyse herkese bol şans

sen atatürke küfrettiğin hakaret ettiğin için banlanmadın mı len yıldırım şimşek? şimdi gelmişsin gene kovulduğun kapıya Çok mutlu

kürtçülük yapacak başka yer bul..
2008-06-23 (00:24)
DAU KIBRIS
Bay
DAU KIBRIS
Avusturya, Wien
Universität Wien
büşra kurt demiş ki:
bende bı yıl yenı mezun oldum.avusturyada okuma fıkrı hos geldı.mezun oldugum okul almanca egıtım veren bı okuldu temelım var yanı. ama burda bı ozel unıversıte kazanıp ordakı vıyana unı. de okuyabılıyormuyuz. orası devlet unı. ya. bıde reddedılme sansımız da varmıs. benı bıraz aydınlatabılır mısınız.? ısımı rıske atmak ıstemıyorum cunku. forumdakı yazıları okuyunca da orda okumann kişilik meselesı old nu dusundum bunu kaldıramayanlar da var cunku. (yanlıs anlasılmasın).yanı zorluk kısıden kısıye gore degstıgı ıcın genelleme yapmak hos olmaz dıye dusunuyorum.

ergenekondan mezunum ben Çok mutlu
2008-06-25 (10:46)
şimşek yıldırım
Bay
şimşek yıldırım
Türkiye, Adana
Çukurova Üniversitesi
DAU KIPRIS OLUM GİT BAŞIMDAN ACİZLERLE İŞİM OLMAZ EKMEĞİNE BAK.ALIRIM EKMEĞİNİ ELİNDEN BABANA SÖYLERİM AÇ KALIRISIN PARA GÖNDERMESSE ANLADIIINNNN SENNNN ÇÇÇÇ....AAA..K...L
2008-07-02 (17:03)
DreamWoRK
Bay
DreamWoRK
Avusturya, Wien
Universität Wien
Gülümsüyor millete cok güzel diyip herkesin aklina güzel bir diye yerlestirmissiniz gelenlerde 1000 türlü sok yasiyor daha 4 ay önce arkadasim geldi okumaya gelme dedikca yok güzel iyi bir yer diye diretti gecen ay temelli dönüs yapti türkiyeye Gülümsüyor))) gelmeyi düsünen arkadaslar burdaki kisilerin yazdiklarina okadar önem vermeyi cok iyi v.s v.s bunlar heryerde olan seyler güzelliklerinin yaninda yasam önemli olan.. ve özellikle okul yasami.. burda cok zor iki kez düsünmeden 1 adim atmayin bence..

mfg
2008-07-20 (01:21)
plotonique
Bay
plotonique
Almanya, Dortmund
Universität Dortmund
DAU-KIBRIS sen harbiden cirkef bir adamsin, yazdigin 5 tane mesajdan bir tane düzgün birsey cikmiyor, kendini ne zannediyosun bu sitede? Insanlari yargilama, azarlama haddi sana mi kalmis?

Bir arkadasin dedigi gibi 1222 msjinin herbiri birilerine laf atmakla dolu, bana da agrasif tavirlarin vardi baktim ki burda da ayni b.kmusun, millete posta koyup durma ne dogrun var ne de savundugun adam akilli birsey. Igrenc nickini de görmek midemi bulandiriyor zaten, foruma da ugramiyorum simdi gelip Almanyada egitim basliginin altinda havlarsin büyük ihtimalle de cokta tin yani...
PROTESTO!! :)) 2008-07-22 (14:56)
Mossad
Bay
Mossad
Türkiye, Adana
Çukurova Üniversitesi
sana katılıyorum bu dau kıbrıs sanırım peltek, dayı kıbrıs olarak okuyor nickini.. Mr. Green
2008-08-19 (19:10)
DAU KIBRIS
Bay
DAU KIBRIS
Avusturya, Wien
Universität Wien
plotonique demiş ki:
DAU-KIBRIS sen harbiden cirkef bir adamsin, yazdigin 5 tane mesajdan bir tane düzgün birsey cikmiyor, kendini ne zannediyosun bu sitede? Insanlari yargilama, azarlama haddi sana mi kalmis?

Bir arkadasin dedigi gibi 1222 msjinin herbiri birilerine laf atmakla dolu, bana da agrasif tavirlarin vardi baktim ki burda da ayni b.kmusun, millete posta koyup durma ne dogrun var ne de savundugun adam akilli birsey. Igrenc nickini de görmek midemi bulandiriyor zaten, foruma da ugramiyorum simdi gelip Almanyada egitim basliginin altinda havlarsin büyük ihtimalle de cokta tin yani...

platonik içine nasıl oturmussam artık gelip buraya salyalarını saçmışsın önemli değil. temizlik ürünleri senin gibi pisliklerin artıkalrını temizlemek için icad edilmiş.

bana çirkeflık vs dıye sayıklıyacagına akrabalarına kufreden, almanyadakı turklere ettıgın kufurlerı falan konus lan.. senın derdının n eoldugunu bılıyorum ben sıyasi yobazlıgını burayada yansıtmıssın.

20 yasındasın her onune gelene laf sayıyorsun aklını basına al bu ayzdıkalrını kagıda doker sana sayfa sayfa yedırırım..ÇOCUK!

mossad sende kes lan çeneni..

Sayfa /10Birinci SayfaÖnceki Sayfa … 678910

Ücretsiz Kayıt Ol