Mesaj Panosu

Sabit --Atatürk Köşesi--
Yeni Konu Aç Cevap Gönder

Sayfa /19Birinci SayfaÖnceki Sayfa … 45678 … Sonraki SayfaSon Sayfa

2007-04-19 (17:44)
datronx[morg_bekcisi]
Bay
datronx[morg_bekcisi]
Türkiye, Ankara
Ankara Üniversitesi
bu başlık altında yazdıgınız tüm gereksiz diyaloglarınız silinecektir..uzatmanın anlamı yok
yanıtt 2007-04-20 (01:03)
clubbeer
clubbeer
Türkiye, İstanbul
"bozwolf" demiş ki:
Acaba ,Turkiyenin bugunku halini , Yuce Ataturk nasil tarif ederdi...?
Bu konuda yorumlarinizi duymak istiyorum arkadaslar,lutfen...ve Insallah,Mustafa Kemal Ataturk hakkinda yazarken bari , kufurden ve ucuz atiflardan kaciniriz...Saygilar

hocam sanırsam ATA'm şimdi kalksa gelse ülkede 2. kurtuluş savaşını başlatırdı herhalde . ama bu sefer ülkemizi sömürmeye gelenlere karşı değil, ülkemizi bölmek isteyenlere karşı olurdu.. RUHUN ŞAD OLSUN ATAM!!!
2007-04-26 (20:00)
DAU KIBRIS
Bay
DAU KIBRIS
Avusturya, Wien
Universität Wien
ATATÜRK dosyasında atamızı elestırmeyın. özellıkle belli bi görüşü savunanlar olarak. cunku objektıf olunamıyor malesef.

eger ataturke acık acık olmasada alttan alata agır laflar gelırse..cevaplarım hıc kımsenın (bende dahıl) hosuna gıtmeyecektır. o yuzden ataturkle ılgılı gergınlık olusturmayacak seyler yazalım. yok putlastırmak falan.. bunlar sacma ıddalar... ben tek onder olarak onu kendıme yol gosterıcı secmısım kımse önderime hak etmedıgı seylerı soyleyemez.

savas meydanında evet yuzbınlerce gencımız öldü ..ama osmanlı 200 sene boyunca mılyonlarca gencını becerıksız komutanlar yuzunden kaybettı.. yokm olup gıden ulkeyı beynıyle zekasıyla ayaga kaldıran ataturktur.. ölen sehıtle basımızın tacıdır. ama onları yonetecek ataturk olmasaydı hepsı daha oncekılerde oldugu gıbı yitip gideceklerdi.. ataturk sayesınde tek vucut oldular ve kazandılar...sırf enver pasanın sacma sapan yonetıcılıgı yuzunden 90 bın askeımız tek kursun atmadan ölmüşken ataturku elestırmek en hafıf degımle terbıyesızlıktır. bugune kadar halkına bu kadar yakın hiçbir devlet adamı gelmedı.. bu ulkeyı beynıyle tek basına ayaga ataturk kaldırdı. biyerde okumustum ıngılız gazetecıler gelıp bı pazar yerınde halkla sohbet edıyolar ve halka soruyorlar neden ataturku bu kadar sevıyorsunuz dıye: kadın dıyor kı BİZİ BİZDEN DAHA COK DUSUNUYOR VE SEVIYOR ONUN İÇİN BİZDE ONU SEVIYORUZ. sunu unutmayın ataturk bu ulke ıcın saglıgını EVLAT SEVGISINI bile goz ardı etmıstır.. sımdı sırf bı kac tane aptal saptal adam cıkıp atamızı kullanmaya kalkıyor dıye mustafa kemalime laf soylıyemessınız...

ataturk baslıgında tartısmanın geregı yok acın bı baslık orda konusalım..
2007-05-05 (18:34)
vito corleone
Bay
vito corleone
Türkiye, Batman
Hasankeyf Beşir Tutuş Lisesi
2007-05-05 (18:42)
vito corleone
Bay
vito corleone
Türkiye, Batman
Hasankeyf Beşir Tutuş Lisesi
2007-05-07 (18:47)
hakanalmanya
Bay
hakanalmanya
Almanya, Kaiserslautern
Technische Universität Kaiserslautern
atam izindeyiz Çok mutlu
2007-05-10 (16:00)
iboosss
Bay
iboosss
Rusya Federasyonu
gülücük nedendi???
2007-05-10 (17:10)
hakanalmanya
Bay
hakanalmanya
Almanya, Kaiserslautern
Technische Universität Kaiserslautern
"iboosss" demiş ki:
gülücük nedendi???

ben yavvvvsagin tekiyim arada bir gülerim de ondan.. nisanlandim ben , baslik da actim gördün mü??

Türkiye Laik dir Laik Kalacak.... fetosun amina koyim ben...
2007-05-10 (18:01)
iboosss
Bay
iboosss
Rusya Federasyonu
hep gülcez işallah yakında atatürke saygısızlık yapanları umarım halkımızda görür dicem ama şüpheliyim doğrusu...
2007-05-11 (20:24)
KING_DEU
KING_DEU
"iboosss" demiş ki:
hep gülcez işallah yakında atatürke saygısızlık yapanları umarım halkımızda görür dicem ama şüpheliyim doğrusu...

bu halk şu anda buradaki BAZI tipler gibi bakıyor..
çok acı ya.. Inönü ye küfrettiler, adamın bazı yanlısları wardı ben de kabul ediyorum. ama kendisine ultimatom veren ingilizlerden tek kuruş borç almadan adam 45 e kadar kendi gücümüzle kendi yağımızla kavrulmayı başarmıştı. Özelleştirme satılma vs. gibi hiçbişeyin tabirinin bile yapılmadığı zamanlarda birisi geldi, tonla borç aldı dışardan, o borçların hala faiziznin faizini ödeyerek faturasını biz ödüyoruz.
böyle giderse bizim çocuklarımızın çocukları da ödeyecek.
BU gibi tipler olduğu sürece..

tek üzüntüm bu.
ve evet:

ATA'm, birileri senin ne dediğini, ne anlatmak istediğini anlamamış olabilir.
ama unutma; anlayanlarımız var. ve sonsuza dek senin izini takip edecek, düşüncelerini yaşatacaktır...

Bu ülkeyi satanlara, sattıranlara karşı sonuna kadar savaşacağız.

Sayfa /19Birinci SayfaÖnceki Sayfa … 45678 … Sonraki SayfaSon Sayfa

Ücretsiz Kayıt Ol