Mesaj Panosu

KARARSIZ
Yeni Konu Aç Cevap Gönder

Sayfa /4Birinci SayfaÖnceki Sayfa 1234 Sonraki SayfaSon Sayfa

2006-09-22 (22:11)
KantaKuzen
KantaKuzen
Türkiye, İstanbul
arkadaşlar,

boşuna bulgaristan'a niye giyosunuz aklınızı peynir ekmekle mi yediniz gibi türkiye de okuyacak okul mu yok gibi gereksiz konuşmalarla vakit kaybetmeyelim.Belki hepimizin farklı nedenleri var ancak sonuç olarak hepimiz o yada bu sebepten bu yola baş koyduk,emek harcadık.Yani siz öyle dediniz diye kimse" aa ben gitmeyeyim" diyecek durumda değil

bundan sonra mesajlarımızda bu durumu göz önüne almamızı ve bu yola başkoyanlara yardımcı olacak şekilde yazmamızın daha doğru olacağını düşünüyorum.
2006-09-23 (00:05)
Bulgaristana gitmek istemeyenlerin bu forumda işi nedir onuda anlayabilmiş değilim !
2006-09-23 (11:19)
ua59
Bay
ua59
Bulgaristan, Plovdiv
Medical University - Plovdiv
Gülümsüyor belkide bu şekilde yardımcı olabilceklerini düşünüyorlardır...
2006-09-24 (00:02)
bahtsizbedevi
Bay
bahtsizbedevi
Türkiye, Aydın
Aydın Dalama Lisesi
1.Türkiye 9.su abimin arkadaşı Genetik muhendisliği bitirdi amerikada masterını yaptı ulkesıne döndü aradaığı yaşam koşullarını ve işi bulamadığı için sizofreni teşhisiyle tedavi görüyor...

2.Marmara Üniversitesi Sağlık yönetimini bitirdim 5 yıllık okul...okul kapandı !Kİ YAPILAN ARAŞTIRMLARDA SAĞLIK YÖNETİMİ AMERIKADA EM ÇOK KAZANDIRAN 3 MESLEKTEN BİRİ AMA TÜRKİYEDE HİÇ BİR ŞEY OTURMADIĞINDAN SU AN YÖNETİCİLER BAŞKA MESLEKLERDEN KİMSE KENDİ İŞİNİ YAPMIYOR TORPİLİ OLAN YÜRÜYOR....

girdiğim sene 1.tercihimdi ve tum işletmelere girebiliyordum.....ingilizce iyi biligsayarım çok iyi 2 sene hastenlerde çalıştım 700-800 ytlye haftanın 6 gunu çalıştım torpıllı bı kız geldi bana mudur oldu.....kız sıfır....

BU ULKEDE GENÇLERE EĞİTİME DEĞER YOK TORPİL ALMIŞ BAŞINI YÜRÜYOR BİZ İÇİNDE YAŞADIĞIMIZ İÇİN FARKINDA DEĞİLİZ BU GUSELİM ULKEYI SOYDULAR SACMA SAPAN POLITAKLARLA 3.DUNYA ULKESI YAPTILAR....

BU SEBEPLERDEN TÜRKİYEDE YASAMAMA KARARI ALDIM...O YUZDEN BENCE TÜRKİYEDE YASIYANLAR AKILLARINI PEYNIRLE EKMEKLE YEMİŞ DURUMDALAR...

AB BİRLİĞİNEDE KESINLIKLE TÜRKİYE GİREMİYECEK...BU ULKEYI BU HALLERE GETİRENLERİN........
2006-09-24 (02:32)
PusHiT
Bay
PusHiT
Türkiye, Adıyaman
Kahta Bölükyayla Lisesi
Sizlere Katılıyorum arkadaşlar ama Şunlarıda eklemek isterim . Bulgaristanda Gördüğüm kadarıyla Herşey Sistemli , doğrudur . Mesela Bizim Köyde Saat 8:00-12:00 ; 15:00-20:00 arası çalışan bi bakkal kesinlikle saat 2 de dükkanını açmaz (Müşteri olsa bile) . Burda öylemi adamı Gece uyandır abi Sigara alıcam de adam gelip açar valla dükkanı Çok mutlu . Bizim insanımız böyle çalışkandır . Ama Cahil ... Böyle Cahil Adamlar Devletin Başına Geçerse Biz daha çook sürünürüz yurtdışındaki okullarda ...

insanlarımız okul yapıcaklarına gider CAMİkondu yapar . Sınava 2milyon kişi giriyo bunların 300bin i yerleştiriliyo Yazıktır ya ... Bu kadar okul sıkıntısı Çekilen bi ülkede Siz kim oluyosunuzda yurt dışında okuyanları eleştiriyosunuz . Cahil ülkenin Cahil insanları ...
2006-09-24 (13:34)
cilginn
Bay
cilginn
Bulgaristan
bahtsizbedevi kardesim sana %100 diil binde 1000,10 binde 10 000 yuzbinde 100 000..... katiliyorum kardesim.Okadar guzel soylemissinki bence kimsenin daha konusmasina gerek yok.Turkiyeyi cok seviyorum ama bana deseler bulgar hukumeti amerikan hukumeti ingiliz yada herhangi bir AB uyesi bi ulkenin hukumeti gelip Turkiyeyi yonetsinmi ''GECEMI GUNDUZUME KATARIM HERKESE KABUL ETTIRMEK ICIN'' ..........
2006-09-24 (21:19)
PusHiT
Bay
PusHiT
Türkiye, Adıyaman
Kahta Bölükyayla Lisesi
"cilginn" demiş ki:
Turkiyeyi cok seviyorum ama bana deseler bulgar hukumeti amerikan hukumeti ingiliz yada herhangi bir AB uyesi bi ulkenin hukumeti gelip Turkiyeyi yonetsinmi ''GECEMI GUNDUZUME KATARIM HERKESE KABUL ETTIRMEK ICIN'' ..........

? Kurduğun Cümleden hiç bişey anlamadım .
2006-09-24 (21:56)
cilginn
Bay
cilginn
Bulgaristan
Sunu demek istedim:
Ben Turkiyeyi cok ama cooookk seviyorum hic bir ulkeyede degismem ama deselerki bulgaristan yada amerika yada ingiltere yada baska bir buyuk devlet yada AB uyesi bir devlet gelip bizim ulkemizi yonetsin mi ? Kesinlikle kabul ederim ve herkese kabul ettirmek icin de ugrasirim.Ne cekiyorsak gelen hukumetlerde cekiyoruz.Herkes kendini dusunuyor sadece kendini gelen giden Tr yi somuruyor HALK i somuruyor okadar.
2006-09-26 (10:24)
PusHiT
Bay
PusHiT
Türkiye, Adıyaman
Kahta Bölükyayla Lisesi
"cilginn" demiş ki:
Sunu demek istedim:
Ben Turkiyeyi cok ama cooookk seviyorum hic bir ulkeyede degismem ama deselerki bulgaristan yada amerika yada ingiltere yada baska bir buyuk devlet yada AB uyesi bir devlet gelip bizim ulkemizi yonetsin mi ? Kesinlikle kabul ederim ve herkese kabul ettirmek icin de ugrasirim.Ne cekiyorsak gelen hukumetlerde cekiyoruz.Herkes kendini dusunuyor sadece kendini gelen giden Tr yi somuruyor HALK i somuruyor okadar.

Bu dediğin Düpedüz ülkeyi Satmak .! Çok yanlış düşünüyosun ... Sonra bi bakarsın Geriye Dönebileceğin bi ülken kalmaz ...
:) 2008-05-10 (15:01)
aca88
Bay
aca88
Bulgaristan, Sofia
St. Clement of Ohrid University of Sofia
arkadaşlar bulgarıstanı buyutmesın eğıtım sıstemı çok yuksek dıyorlar ama orada olanlar bılır ıng. okuyan ınsanlar ıng. i sinden haberı yok lutfen ayrıca avrupa ıle hıç bır alakası yok unv ıle alakası yok turkıyedekı en dandık unv. oradan daha iidir derim ve bunda da ıddalıyım arkadaşımın bırı demış orada okuyanlar gerı donmuyo amerıkaya falan gıdıyo gerı donenler ne oluyo hıç araştırdınmı arkadaş.. bu vatana hızmet etmek sadece bu vatanda yaşamak değilidr...

Sayfa /4Birinci SayfaÖnceki Sayfa 1234 Sonraki SayfaSon Sayfa

Ücretsiz Kayıt Ol