Mesaj Panosu

KARARSIZ
Yeni Konu Aç Cevap Gönder

Sayfa /4Birinci SayfaÖnceki Sayfa 1234

2008-05-10 (15:04)
aca88
Bay
aca88
Bulgaristan, Sofia
St. Clement of Ohrid University of Sofia
arkadaşlar çıkında yurt dışına turkıyenın ne kadar bol kazandığını ne kadar yedığını gorun her şeyın en bolu bızde eğer bu devlet için bir şeylermı yapmak ıstıyoruz 2 ekmek yerıne 1 ekmek yıyıp ısraf etmeyelımde bak nasıl buyuyo bu mıllet
2008-05-10 (16:21)
stomatologg
Bay
stomatologg
Ukrayna, Kiev
Bogomolets National Medical University Of Ukraine
corli24 demiş ki:
slm arkadaslar
yurt dişinda okumak isteyenlere bir turlu anlamiyorum. valla egitim için giden insanlar egitimini tamamladiktan sonra birdaha turkiyeye donmek gibi bi niyetleri olmuyo. sonrada vay efendim turkiyede bilim adami çikmiyomuş diyorlar.
burrdaki okullarin neyi var anlamiyorum. bari cok çalişmak istiyorlar burda egitimlerini tamamlasinlar hem bizim okullarin kaliteleride artmiş olur. imkani olanlar cekip giderse bu ulkede diger okumak isteyenler ne yapsin. unutmayinki bu ulkenin oyle nsanlara ihtiyaci varki bunlarin çogu yurt dişina kacip gidenler oluşturuyo.
valla ben daha bişey diyemiyorum bende bir fizik ogrencisi olarak fizik biliminin turkiyede fazla ragbet gormedigini biliyorum.ama en azinda egitimimi burda kedi ulkem içinde yapmaktan mutluyum. Üzgün

eeeeeeeeeeeee

Dostum biz laik insanlar degiliz.

Ben oruch tutan bi insan olrak bi gun istanbul universitesinde dekan olabilir miyim?

HAYIR

Yerim ben boyle egitim kurumunu...
2008-05-13 (16:08)
aca88
Bay
aca88
Bulgaristan, Sofia
St. Clement of Ohrid University of Sofia
eeeeeeeeeeeee

Dostum biz laik insanlar degiliz.

Ben oruch tutan bi insan olrak bi gun istanbul universitesinde dekan olabilir miyim?

HAYIR

Yerim ben boyle egitim kurumunu...[/quote]
arkadaşım durumun nedır bılemem ama madem dekan olmak ıstıyosun turkıyede unv kazanıp ornğın otu orada devam edıp dekan olursun madem o kadar okumayı sevıyosun çalışkanım dıyorsun ıllahakı dekanmı olucaz turkıyeye gıtmek ıçın ben turkıyede unv. mezunu olarak çopçuluk yapmaya razıyım yeterkı vatanıma yararım dokunsun
2008-05-13 (17:24)
emiliq
Bayan
emiliq
Bulgaristan, Sofia
University of National and World Economy
niye okuduğun yeri küçümsüyorsun ki belli ki sen çalışmıyorsun çaba göstermiyorsun ya da arkadaş ortamın kötü.
benim de sofyada ilk senem ve gayet mutluyum olumsuzluklar olmuor mu elbet oluyor ama bunların üstesinden gelmeyi bileceksin
herkes için hayırlısı neyse o olsun. yolunuz açık olsun arkadaşlar
hiç 2008-05-14 (20:11)
thali
Bayan
thali
Türkiye, Konya
Selçuklu Dumlupınar Lisesi
korkmayın dilide sorun etmeyin çoğunlukla herkez türktür

ilk önce tabi sıkılırsınız çünkü yabancı bir yerdir ama alışınca çok iyidir
havası temizdir

tek korkunuz üniversitede dil sorunudur çünkü dışarıda halkla çatpat konuşursanız
anlarlar hatta türkçe bile

ama okulda dili iyi öğrenemedinizmi yandınız
2008-05-14 (20:15)
serdarkizildag
Bay
serdarkizildag
Bulgaristan, Sofia
Technical University of Sofia
onemli olan ilk yil adapte olabilmek yoksa burada rahat bir ortam var bulgaristanda bulgarca bilmeseniz bile Turkce anlayan biriyle karsilasmaniz cok zor degil ama dil egitimi gercektende dersleri iyi anlamak icin cok onemli.

Sayfa /4Birinci SayfaÖnceki Sayfa 1234

Ücretsiz Kayıt Ol