KARARSIZ
Yeni Konu Aç Cevap Gönder
Sayfa / 4
1234 Sonraki SayfaSon Sayfa

KARARSIZ 2006-09-18 (14:39)
Nehir (NEHİR85)
Nehir (NEHİR85)
GEÇEN YIL SOFYAYA OKUMAYA GİTTİM ama korktum geri geldim yapamıcam zannettim hala çok karasızım sofyada hayat nasıl bilgi verirseniz sevinirim Gözlerini yuvarlıyor Gözlerini yuvarlıyor
yurtdısımı!!!! 2006-09-18 (15:10)
Ahmet Çeri (ceriagasi)
Ahmet Çeri (ceriagasi)
Turkıyedekı unıversıtelerın dıbımı kurudu da yurt dısına gıdıyorsunuz anlamıyorum kı!!!! kendı dılını konusan kendı ınsanlarından olan anavatanında oku en ıyısı. kendıne ıyı bak
2006-09-18 (15:23)
İsmail Veli (Rainadmin)
İsmail Veli (Rainadmin)
çeri38 bu Bulgaristandaki üniversitenin TÜRKİYE deki üniversitelerle alakası yok.Bulgaristan öss siz öğrenci alıyor dikkatini çekerim.Sanki bize gelin odtüde okuyun dedilerde biz Bulgaristana gittik.Biraz mantıklı konuş.340-350 puan alsam benim ne işim var Bulgaristanda...
2006-09-18 (16:13)
Hasan Hasan (mistake)
Hasan Hasan (mistake)
ıyı yazmısın arkadas dedıgın dogru sana katılıyom. bulgarıstana gıden ogrencıler turkıyede ıstedıklerı yerı kazanamadıkları ıcın gıdıyorlar. kım ıstemezkı memleketınde okumayı.ama sartlar elvermıyor ıste sımdı daha zor o sartlar .eskıden aslanın agzındaydı ekmek sımdı mıdesıne ındı onu ordan almakta buyuk marıfet ıster.ben kendım den ornek vereyım sınavda ıyı puan alamamıstım ama puanım bır sınıf ogretmenlıgıne maden muhendıslıgıne cevre muhendıslıgıne ziraat muhendıslıgıne cesıtlı bolumlere yetıyordu ama gıtmedım cunku o bolumlerden mezun olan bınlerce kısı var her yıl ama ıs bulan cok cok az.4-5 sene okul okuyacan ve sonucta ne? koca bır sıfır.ama tabı herkes ıstedıgı yere gıtmekte ozgur cunku hayat senın hayatın benı degıl.ama ben ce kısı nereye gıderse gıtsın bırseyler basarabılır bu hangı sartlarda olursa olsun kısı yeterkı ıstesın.. tum ogrencılere yenı egıtım ogretım yılında basarılar:) Çok mutlu
::::::::::::SOFYA GENCLIK::::::::::::::: Çok mutlu Soğukkanlı Çok mutlu
2006-09-18 (16:19)
Hasan Hasan (mistake)
Hasan Hasan (mistake)
pardon konuyu acan arkadas sana cevap yazmamısım tam anlamıyla. Çok mutlu sofya da sen gecen yıl hangı okuldaydın? evet dedıgın dogru ılk baslarda herkese zor gelır bulgarıstanda okuma ama zamanla alısıyor ınsan. hayat zor ama genel olarak burda bu bır gercek. yabancı bır ulke bılınmeyen bır dıl degısık kulturler ortamlar .... ama zamanla gecıyor hepsı sen uyuyorsun ortama.kendıne guvenırsen ve basarmak ıcın duzenlı ve programlı calısacaksan gel derım. ama yok yapamam dersen sen bılırsın.ıyı calısmalar ve basarılar Çok mutlu
tek kaldım 2006-09-18 (18:30)
Ahmet Çeri (ceriagasi)
Ahmet Çeri (ceriagasi)
arkadaslar öyle mesajlar yazmıssınızkı resmen benı dusman ılan etmıssınız siz bilirsiniz. benım bılgımın olmadıgını soyluyorsunuz o zaman benı bılgılendırın bakarsınız bende sofyada okumaya karar verırım Gözlerini yuvarlıyor sınavı hayatın donum noktası olarak gorenler var ve bunları hayretle seyredıyorum. ısten bahsetmısken ıs bulmak ınsanın kendını gelıstırmesıne baglı. sıze kucuk bır ornek vermek ıstıyorum. tanıdıgım ıkı arkadasım var ve bunlar amca cocukları bunlardan bırı odtu fızık ten dıgerı ercıyes fızık ten mezun oldu. bolumlerıne baktgında ıs yapamazlar dıye dusunulebılır ama bunlardan odtu mezunu olan TED KAYSERİ kolejınde 2.250 ytl maas ıle fızık ogretmenlıgı yapıyor dıgerı ıse MAVİ JEANS ve BLUE JEANS a hammadde ımal eden KAYSERİ ORTA ANADOLU FABRIKASINDA 2.000 ytl maas ıle mudur yardımcılıgı yapıyor ve bunların yası 25. eger bu ornekte soyledıgım ınsanların ıslerını maaslarını bolumlerını begenmedıysenız o zaman sıze saygı duyarım. Şaşkın gıdecegınız ulkede ve unıversıtede basarılar.
yurt disi egitim mi?!!!!!!! 2006-09-18 (18:31)
Harun Cimen (corli24)
Harun Cimen (corli24)
slm arkadaslar
yurt dişinda okumak isteyenlere bir turlu anlamiyorum. valla egitim için giden insanlar egitimini tamamladiktan sonra birdaha turkiyeye donmek gibi bi niyetleri olmuyo. sonrada vay efendim turkiyede bilim adami çikmiyomuş diyorlar.
burrdaki okullarin neyi var anlamiyorum. bari cok çalişmak istiyorlar burda egitimlerini tamamlasinlar hem bizim okullarin kaliteleride artmiş olur. imkani olanlar cekip giderse bu ulkede diger okumak isteyenler ne yapsin. unutmayinki bu ulkenin oyle nsanlara ihtiyaci varki bunlarin çogu yurt dişina kacip gidenler oluşturuyo.
valla ben daha bişey diyemiyorum bende bir fizik ogrencisi olarak fizik biliminin turkiyede fazla ragbet gormedigini biliyorum.ama en azinda egitimimi burda kedi ulkem içinde yapmaktan mutluyum. Üzgün
2006-09-18 (21:06)
Nehir (NEHİR85)
Nehir (NEHİR85)
çeri38 ben türkiyede üniversite kazansaydım zaten bir dk bile düşünmezdim yurtdışında okumayı.kazanamadıgım için yurt dışını düşünüyorum.yoksa bende çok meraklı değilim ailemden ülkemden uzaklaşmaya Üzgün Üzgün
Re: tek kaldım 2006-09-18 (21:36)
Cüneyt Yılmaz (BAPHA)
Cüneyt Yılmaz (BAPHA)
"çeri38" demiş ki:
tanıdıgım ıkı arkadasım var ve bunlar amca cocukları bunlardan bırı odtu fızık ten dıgerı ercıyes fızık ten mezun oldu. bolumlerıne baktgında ıs yapamazlar dıye dusunulebılır ama bunlardan odtu mezunu olan TED KAYSERİ kolejınde 2.250 ytl maas ıle fızık ogretmenlıgı yapıyor dıgerı ıse MAVİ JEANS ve BLUE JEANS a hammadde ımal eden KAYSERİ ORTA ANADOLU FABRIKASINDA 2.000 ytl maas ıle mudur yardımcılıgı yapıyor ve bunların yası 25. eger bu ornekte soyledıgım ınsanların ıslerını maaslarını bolumlerını begenmedıysenız o zaman sıze saygı duyarım. Şaşkın gıdecegınız ulkede ve unıversıtede basarılar.

Ok Peki Varna teknik bilgisayar mühendisliğini bitiren Benim arkadaşım şuanda İrlanda da ve aylık aldığı para 9000 lira yine bi başkası pirellide çalışıyo 3000liraya.varna tıp mezunu bir başka tanıdığımda çorluda ayda 25bin lira kazandığını söylüyo.Yani önemli olan okulun adı deil senin o okulda ne öğrendiğin yok tr de ünimi yok falan deme.Kantininde erkeklerle kızların yanyana oturamadığı ünileride biliyoz...
Re: yurtdısımı!!!! 2006-09-18 (22:07)
Bozwolf (bozwolf)
Bozwolf (bozwolf)
"çeri38" demiş ki:
Turkıyedekı unıversıtelerın dıbımı kurudu da yurt dısına gıdıyorsunuz anlamıyorum kı!!!! kendı dılını konusan kendı ınsanlarından olan anavatanında oku en ıyısı. kendıne ıyı bak

Ne diyon yaaaa...?
Sayfa / 4
1234 Sonraki SayfaSon Sayfa