Tavsiyelerinizi rica ederim
Yeni Konu Aç Cevap Gönder
Sayfa / 2
Birinci SayfaÖnceki Sayfa 12

2007-09-13 (10:23)
Özlem Yol (eclipsestar)
Özlem Yol (eclipsestar)
bu ülkedeki bi kaç yazar dışında yazar bilinmiyor galiba herkes aynı şeyleri tekrarlamış.. ya da sanırım zevkler aynı.. daha önce bi topicde bahsettiğim oğuz atayı önerebilirim.. o topicde de bu yazarın çok fazla tanınmadığını görmüştüm. onun dışında orhan hançerlioğlu, ihsan oktay anar, tezer özlü, elif şafak tavsiye edebilirim. kitap belirtmedim çünkü zaten bu insanların sınırlı kitapları var ve hepsi de ilgi çekici.. iyi okumalar.
2007-09-15 (17:51)
Burcu Çakırtaş (bumbaladaveyaduvustasu)
Türk yazarlardan bahsediyorsunuz da topic yazmak yerine BAŞLIK yazmak aklınıza gelmiyor muu?

ya da ben geri kafalıyım.konuşurken,yazarken araya ingilizce kelimeler sıkıştırmak,zaten günlük hayatımıza işlemiş,herkes kullanıyor bir ben mi kurtaracağım Türkçe yi diyerek yola dewam etmek,en COOL(!)kişiliklere yaraşır.
(genel tepkiler bunlar,ben de alıştım.zaten ben de kurtarmayacağım Türkçeyi,yazın gitsin!) Niyeti kötü
2007-09-15 (21:13)
Özlem Yol (eclipsestar)
Özlem Yol (eclipsestar)
Alıntı:
Türk yazarlardan bahsediyorsunuz da topic yazmak yerine BAŞLIK yazmak aklınıza gelmiyor muu?

ya da ben geri kafalıyım.konuşurken,yazarken araya ingilizce kelimeler sıkıştırmak,zaten günlük hayatımıza işlemiş,herkes kullanıyor bir ben mi kurtaracağım Türkçe yi diyerek yola dewam etmek,en COOL(!)kişiliklere yaraşır.
(genel tepkiler bunlar,ben de alıştım.zaten ben de kurtarmayacağım Türkçeyi,yazın gitsin!)

eğer bi'konuda gerçekten duyarlıysanız o konuyu sonuna kadar savunursunuz.. sonunda "ben de kurtaramıycam zaten, yazın gitsin" denilebilen tepkiler ne kadar samimidir. laf sokmak için duyarlı gözüküp yapmacık olmayın. türk yazarlardan bahsederken yabancı kelimeler kullanılamayacağını düşünüp olaya girmek zaten durumu çok iyi açıklıyor.
ha olay "cool" olmaksa bunu zaten tavrım belirler kullandığım sözcükler değil.
2007-09-15 (21:48)
kinaye yapmak laf sokmak değildir.bir söz söylendiyse tam tersini kast etmektir.

kinaye yapmak da samimiliğimden bir şey kaybettirmez eminim..

ayrıca Türk yazarlardan bahsediliyorsa-ki benim bilgime göre onlar Türkçe yazar-Türkçeden de rahatlıkla bahsedilebilir..
2007-09-15 (22:03)
Özlem Yol (eclipsestar)
Özlem Yol (eclipsestar)
Alıntı:
kinaye yapmak laf sokmak değildir.bir söz söylendiyse tam tersini kast etmektir.

kinaye yapmak da samimiliğimden bir şey kaybettirmez eminim..

ayrıca Türk yazarlardan bahsediliyorsa-ki benim bilgime göre onlar Türkçe yazar-Türkçeden de rahatlıkla bahsedilebilir..

farzetki bu konuda baştan sona sen haklısın.. peki tüm bunlar bile topic kelimesinden yola çıkarak benim hakkımda "cool" olma çabası gibi bi'yargıda bulunabilmeni haklı gösterebilir mi_? beni tanısaydınız zaten böyle bi'tepkide bulunmazdınız bu da olayı şuraya götürür "tanımadığınız insanları yargılamayınız". bu kesinlikle tavsiye değil sadece fikrim. iyi geceler.
2007-09-16 (11:36)
Levent20
(Levent20)
bumbaladaveyaduvustasu demiş ki:

(genel tepkiler bunlar,ben de alıştım.zaten ben de kurtarmayacağım Türkçeyi,yazın gitsin!) Niyeti kötü

katılıyorum güzel bi yorum ...tebrikler

bumbaladaveyaduvustasu, senin koray abi ile bi yakınlığın var mı? onun da böyle uzun bi kullanıcı adı vardı...ayri fiz .......gerisini hatırlamıyorm çok uzun....ah koray abi gittin .....

neyse, bumbaladaveyaduvustasu, yukarıdaki yorumun çok güzel beğendim.. Niyeti kötü Niyeti kötü
2007-09-16 (11:50)
Özlem Yol (eclipsestar)
Özlem Yol (eclipsestar)
Alıntı:
bumbaladaveyaduvustasu demiş ki:

katılıyorum güzel bi yorum ...tebrikler

bumbaladaveyaduvustasu, senin koray abi ile bi yakınlığın var mı? onun da böyle uzun bi kullanıcı adı vardı...ayri fiz .......gerisini hatırlamıyorm çok uzun....ah koray abi gittin .....

neyse, bumbaladaveyaduvustasu, yukarıdaki yorumun çok güzel beğendim..

senin bana bi gıcıklığın olduğunu bilyoruz di mi bunu açık açık da söylemiştin daha önce. şimdi sırf bana ters düşen bi arkadaş var diye ona katılmak ne kadar karakter gerektirir senin iç sesine bırakıyorum. zira önce kişiliğini bul sonra benimle muhattap ol.
2007-09-17 (07:51)
Levent20
(Levent20)
eclipsestar her seferinde senin gibilerle muhattap olmam diyorsun ama muhattap oluyorsun..sana bu yüzden gıcık oluyorum...karakter abidesi.

önce içini boşaltıyorsun, yazının sonuna da..." senin gibilerle muhattap olmam, fikirsizsin, karaktersizsin " diye ekleyerek yırtmaya çalışıyorsun...ya her seferinde muhattap olmam diye yazma ya da hiç muhattap olma ne gıcık şeysin sen yaaaa Kızmış Niyeti kötü
Sayfa / 2
Birinci SayfaÖnceki Sayfa 12