Mesaj Panosu

vizede kosoloslukta ne gibi şeylerle karşılaşırım ?
Yeni Konu Aç Cevap Gönder
vizede kosoloslukta ne gibi şeylerle karşılaşırım ? 2006-09-21 (19:13)
IlikeThis
Bay
IlikeThis
İngiltere, London
vize almaya gittiğimde tabi danışmanlık şirketi aracılığı ile ne gibi şeyler sorarlar bana konsoloslukta bi zorluk cıkarırlar mı daha önce yaşamış olanlar sölerse çok sevinirim .

bide ilk önce dil eğitimi alcağım orda bana konsoloslukta ingilizce çok ön planda gelir mi ?
2006-09-22 (14:12)
Aciz_yolcu
Bay
Aciz_yolcu
Türkiye, İstanbul
Kadıköy Şenesenevler Lisesi
Valla arkadaşım mastera mı gidiyorsun universiteyemi ilk once onu belirtsen?

Neyse ben ikisinide kısaca özetliyeyim;

Universiteye gidiceksen Öncelikle Maddi durumunun sağlamlığına bakarlar.Ve Askerliğini sorarlar.Pasaportunda Arap ülkelerinden birinin vizesi varsa Soru yağmuruna tutarlar.Adın Muhammed,Abdussamed vs. ise Babanın ve annenin doğduğu yerleri soruyolar.Birde konusurken karsındakinin yüzüne bakarak değilde sağ sola bakarak konusursan sana ikaz eder yüzüme bakarak konusurmusunuz diye Göz kırpıyor

Mastera gidiceksen Universiten hakkında bilgi ister senden.Vede yazıldıgın dil kursunun Değerliliğide çok önemli bu konuda.

İngilizcen 0 düzeyde olsa bile önemi yok...Sen ogrenmeye gidiceksin sonuçta...

selam ve hurmetler...
2006-09-27 (05:59)
IlikeThis
Bay
IlikeThis
İngiltere, London
"Aciz_yolcu" demiş ki:
Valla arkadaşım mastera mı gidiyorsun universiteyemi ilk once onu belirtsen?

Neyse ben ikisinide kısaca özetliyeyim;

Universiteye gidiceksen Öncelikle Maddi durumunun sağlamlığına bakarlar.Ve Askerliğini sorarlar.Pasaportunda Arap ülkelerinden birinin vizesi varsa Soru yağmuruna tutarlar.Adın Muhammed,Abdussamed vs. ise Babanın ve annenin doğduğu yerleri soruyolar.Birde konusurken karsındakinin yüzüne bakarak değilde sağ sola bakarak konusursan sana ikaz eder yüzüme bakarak konusurmusunuz diye Göz kırpıyor

Mastera gidiceksen Universiten hakkında bilgi ister senden.Vede yazıldıgın dil kursunun Değerliliğide çok önemli bu konuda.

cok teşekkür ederim sana sagolasın

İngilizcen 0 düzeyde olsa bile önemi yok...Sen ogrenmeye gidiceksin sonuçta...

selam ve hurmetler...
u.s.a eğitim 2006-09-30 (12:17)
maddi konuları biraz daha açarmısınız arkadaşlar...!!!!
2007-08-22 (11:26)
hakan128
Bay
hakan128
Türkiye, Bartın
Bartın Köksal Toptan Lisesi (Y.D.A.)
kardeş bende vize almaya gittim bu yaz ama alamadım ben vize bana vermediler ben şahsi olarak gittim ve zaten forum var onu dolduruyorsun daha sonrada forumu verirken sana sorarlar ingilizce biliyormusun ben hayır dedim içieriği girip beklediğimde ise ingilizce konuşuyorlarda ve ben korktum biraz nasıl konuşacam diye sıra bana geldi ve gittiğimde ise kadın türkçe konuştu ve ben dayımın yanına gidecektim abd de miami beach e kadın dedi bu kim dedi dayım dedim ne zamandır orada dedi 10 15 yıldır dedim mezun olmana ne kadar var dedi 2 yıl dedim ve bana dediki sana vize veremiyoruz birde mektup verdi bu mektubu okursan daha iyi anlayacaksın bizi dedi ve alamadım
2008-01-03 (02:58)
shining star
Bayan
shining star
Bulgaristan, Sofia
Technical University of Sofia
ben amerikaya ogrenci wizesi aldım.hic zorluk cekmedim ustelik ilk denememde anında werdiler.konsolosluktan randewu almak biraz kasıyor insanı.yok once bi ucret yatıracaksın da sifre alacaksın da onunla randewu alacaksın da...ha randewuyu aldın ama bi aksilik kacırdın randewuyu yeniden para odeyip o sifreyi alacaksın o zaman.ben 2005 haziranda konsolosluktan wandewu almıstım o donem seis ucreti 100$ idi.simdi bilmiyorum ne kadar.konsoloslukta olanlarsa aynen soyleydi.ailenin we senin ustune olan tum banka bilgileri nerde ne kadar paran war vs. seylere bakıyorlar ya da mal mulk herseye bakıyor adamlar.e geri donmezsen hepsine el koyacak.yani geri donmen icin bi gerekcen warmı diye kontrol ediyorlar kısacası.ingilizce olarak sorular soruyorlar.merak etme ingilizcen yoksa turkce de konusuyorlar.ama yanılmıyorsam artık amerika da dil yeterliligi istiyor.ama bu konudan emin degilim belirteyim.sana sorular soruyorlar annen baban ne iş yapar sen kimsin tarzında.ardından da parmak izini alıyorlar.eger kargo bolumune gec adresini wer derlerse bil ki wizeyi kaptın =)
Ücretsiz Kayıt Ol